Drbárna ze ZOO: Tentokrát vyhrál Márty a Sid dostala lekci

Drbárna ze ZOO: Tentokrát vyhrál Márty a Sid dostala lekci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid není jediná, kdo dělá hlouposti. Albert se ráno probudil vedle Dominiky, a to ještě netušil, že cena za opileckou noc bude hodně vysoká. Jako hlupák se zachoval i Filip, který se pod nátlakem od Viky přiznal domnělému synovi, že je jeho otec. Jenže jak se ukázalo, tak není.

Márty se úplnou náhodou dozvěděl o inzerátu, který má na seznamce. Všimla si ho Monika a hned se Mártyho běžela zeptat, zda si kromě Novotné hledá nějaké další dobrodružství. Mártymu se samozřejmě inzerát vůbec nelíbil a rozhodně nevzal celou věc jako vtip. Vzpomněl si, že má známého, který to umí s počítači, a spolu nastražili past na osobu, která inzerát podala. A vyšlo to!

Márty tak zjistil, že inzerát vytvořila Sid a ta se dokonce v telefonu přiznala, že hledá na Mártyho kompromitující materiály. Myslela si, že mluví se ženou, která v odpovědi na inzerát zmínila, že jde o podvodníka. Když Márty zjistil, že jde o Sid, požádal kamaráda, aby Sid zablokoval počítač tak, aby na něm zůstala právě stránka ze seznamky.

Ani syn Julie nedokázal počítač oživit a Mártymu už jen stačilo, aby si jen tak postěžoval Adamovi, jak mu někdo ztrpčuje život. Potom zařídil, aby Adam inzerát viděl u Sid, a pomsta byla dokonaná. Adam se tentokrát opravdu naštval, protože předchozí večer mu Sid tvrdila, že se do vztahu své matky neplete a je jí to jedno, že si chce Mártyho vzít. Vzteklý Adam si šel odpočinout k dědovi.

(V 58. minutě, když se Adam chystá odejít, ho Sid oslovuje „Filipe“.)

Dominika si je jistá, že má vyhráno

Albert pocítil úlevu, když se potkal s Dominikou a mohli probrat události minulé noci. Dominika se chovala rozumně a slíbila, že si malý úlet nechá pro sebe. Jenže Albert vzápětí zjistil, že to nebude zadarmo. Dominika chce vyhrát výběrové řízení na provozování stánků v ZOO.

Bezradnost se dostavila až později. To, když Albert zjistil, že o stánky má zájem i starosta. Chce zabavit manželku, aby měla nějakou práci a přestala mu organizovat tu jeho. A pokud si starosta neprosadí svou, bude hodně nepříjemný.

Zdroj: FTV Prima

Lubor Albertovi doporučil, aby byl ohledně výběrového řízení hodně opatrný, protože pokud nevyhraje starostova žena, musí být vše čisté a transparentní, aby vítěze nemohl nikdo zpochybnit. Měl by se tedy Kristýně k nevěře přiznat, aby se to nedozvěděla od někoho jiného. Luborovi bylo také jasné, že Dominika by se nespokojila jen s vyhraným výběrovým řízením, a proto Albertovi nedoporučil udělat nějakou hloupost.

Až při druhém telefonátu se Albert odhodlal a přiznal své selhání Kristýně. Moc jeho upřímnost neocenila a hovor přerušila.

Filip chce být otcem

Viky se asi nudí, a tak se rozhodla Filipa dotlačit k tomu jedinému správnému řešení, pokud jde o jeho syna. Musí se s jeho matkou domluvit a se synem se poznat. Věc však nabrala úplně jiný spád, když Filip uviděl kluka sedět na náměstí, kde čekal na matku. Filip se přiznal, že je jeho otcem, a malý Filip nebyl ani nijak zaskočený. Máma mu slíbila, že ho s otcem seznámí. Jenže neměla na mysli Filipa. Vzápětí se na náměstí objevila matka, který přivedla skutečného otce. Filip to moc nechápal, vždyť je mu dítě tak podobné. I Viky to říkala!

Zdroje článku: