Výměna manželek – dohra: Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích

Výměna manželek – dohra: Eva po odvysílání pořadu rozpoutala peklo na sociálních sítích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední Výměna manželek ještě stále rezonuje virtuálním prostorem. Eva, která zřejmě čekala obdiv za dobře zásobenou a vybavenou domácnost a za otevřený přístup k sexuálnímu životu, je zklamaná a rozhořčená.

Eva se na závěrečném posezení nezmohla na jediný argument, kterým by si mohla vylepšit svůj mediální obraz. Když pochopila, že po odvysílání epizody se z ní nestala hrdinka, rozhodla se ze sebe udělat hvězdu sociálních sítí.

Samozřejmě se opřela do Sarah a nařkla ji z toho, že její malé dceři ubližovala, že si s Nelou nesedla a dcera se jí bála. Diváci však viděli něco jiného, to ale Evu nezajímá. Na kritiku reagovala nepatřičně a lidem, kteří o její dceři tvrdí, že je zanedbaná, doporučuje, aby si vypláchli ústa savem.

Eva dokonce začala psát o tom, že jí Sarah měla ukrást šperky, že se jí ztratily peníze z lednice, že si od nich půjčila peníze a podobné věci, které moc nedávají smysl. Uražená žena se také zmínila, že druhá rodina je opakovanými dlužníky, a dokonce se prý ženy věnují hazardu. Také se domnívá, že je v rodině problém s alkoholem a s drogami.

Sarah je rázná žena a moc nerozumí tomu, co Eva dělá. Tvrdí, že si s Nelou rozuměla a má i fotografii, kde je zřejmé, že se děvčátko Sáry rozhodně nebálo. Sarah naopak vidí problém v tom, že se k dítěti nechová dobře matka.

Scénu, kdy se Nela brání koupání, uměla Eva také zdůvodnit. Prý byla voda vařící. Ale to, že dítě říkalo au-au, aniž by se vody dotklo, nějak přehlédla.

TV Nova se rozhodla obě rodiny telefonicky kontaktovat a dát jim možnost se k celému sporu vyjádřit.

Sarah štvavou kampaň nechápe a názor na Nelu nezměnila. Děvče bylo opruzené, neumělo se samo najíst a po bytě pobíhalo jako „Mauglí“. Nela nevěděla, co je hovězí vývar, ale chroupala na zemi suché těstoviny u misky pro psa.

Sarah uvedla, že s Davidem byla ještě 2 týdny po návratu domů v pohodě. V telefonu se mu zmínila, že ztratila peněženku i s doklady a on se sám nabídl, že jí vypomůže, a poslal jí 1500 Kč, které mu obratem vrátila. To jsou jediné peníze, které spolu řešili. Na pobyt měla v náhradní rodině 2 000 Kč a má účtenky, kterými může doložit, že část výdajů na domácnost hradila ze svého.

Eva se nespokojila s kampaní proti Sarah a pustila se i do Adély. Ta podle ní mizela a určitě za tím byl alkohol a marihuana. To Sarah rozesmálo, protože přítelkyně je velký odpůrce drog. To, že si večer, když syn spí, vezme Adéla k televizi 1 nebo 2 piva, vůbec nechce řešit a žádný problém v tom nevidí.

Adéla si také nenechala líbit pomluvy od Evy a pro tisk uvedla, že jí Eva opakovaně dělala nechutné návrhy a přiznala jí pohlavní nemoc. Adéla doslova uvedla:

Každý večer vzpomínala, že měla nějaké nemoci. Pak z ní vypadlo, že má stále tu nemoc, takže člověk měl strach.

O větě s pekáčem, kterou Eva pronesla, už ani Adéla nemusela nic říkat a s největší pravděpodobností se stane stejně populární jako mačkání hada.

Bylo to asi poprvé, kdy konflikt tak eskaloval, že se k němu vyjádřila i režisérka a kreativní producentka Jana Rezková. Ta kontaktovala obě režisérky, které natáčely na místě, a chtěla vědět, zda měla Sarah nějaké problémy s malou Nelou. Podle přítomných osob tam žádný problém nebyl.

Zdroje článku: