Tísňová linka: Halle Berry v kómatu. Co se během natáčení stalo

Tísňová linka: Halle Berry v kómatu. Co se během natáčení stalo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jeden jediný telefonát – a život telefonní operátorce tísňové linky Jordan se naprosto změní. Jednoho dne jí totiž zavolá dívka jménem Leah, že se někdo snaží dostat do jejího domu. Jordan se jí snaží poradit, pak se ale telefon vypne. Následující den Jordan zjišťuje, že dívka je mrtvá.

Půl roku na to na tísňovou linku zavolá mladá Casey Welson, kterou někdo unesl. Jakmile Jordan zjistí, že se jedná o stejného muže, jenž zavraždil Leah - a pustí se do soukromého pátrání. Podaří se jí dívku vystopovat? Jaké krušné chvíle ji čekají?

Halle Berry kvůli zranění při natáčení upadla do kómatu

Při natáčení jedné scény utrpěla představitelka Jordan, Halle Berry, zranění. Spadla a tvrdě se udeřila do hlavy o betonovou podlahu. Komplikace nastaly, když Halle Berry upadla do bezvědomí. Po převozu do nemocnice podstoupila vyšetření, která naštěstí dopadla velmi dobře.

Čtěte také: Dokonalý trik: Komu se vymstilo kouzelnické číslo chytání kulky

Příprava pro roli Halle Berry připomněla nepříjemnou událost z minulosti

Halle Berry s tísňovou linkou už jednu zkušenost má v reálném životě. Asi rok před natáčením filmu se jí někdo vloupal do domu, nezbylo jí nic jiného než zavolat o pomoc. Tento telefonát si znovu poslechla, když navštívila během příprav na roli skutečnou centrálu linky 911, aby vysledovala práci pracovníků.

Čtěte také: Sexmise: Podívejte se na zajímavosti o tomto legendárním polském snímku

Ve filmu si také zahrál wrestler společnosti WWE

Ve filmu měl svou hereckou premiéru také wrestler David Otunga. U filmů společnosti WWE studios je totiž pravidlem, že nějakou roli si zahraje zaměstnanec wrestlingové společnosti WWE. Vidět ho můžete v roli strážníka Devanse. Film je také prvním společnosti WWE studios, který byl nominován na filmovou cenu.

Čtěte také: Ocelová pěst: Hugh Jackman měl přísné tréninky pod vedením svého otce, bývalého boxera v armádě

Toto napínavé drama můžete v televizi vidět už 28.10., a to konkrétně na programu Prima MAX ve 22.05 hodin.