Kdo je Haďákova tajemná kamarádka Alena? Jak zamíchá kartami v doposud nevyjasněném vztahu Adama a Sid?

Kdo je Haďákova tajemná kamarádka Alena? Jak zamíchá kartami v doposud nevyjasněném vztahu Adama a Sid?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do života mladého Adama „Haďáka“ Hrušky se připletla tajuplná neznámá Alena. Jak zamíchá kartami v doposud nevyjasněném vztahu Adama a Sid? A je vůbec Alena pro Sid reálnou hrozbou?

Již od první chvíle bylo divákům seriálu ZOO jasné, že příchod tajemné Aleny na scénu bude velmi zajímavým zpestřením romantických vztahů mezi postavami. Alena se totiž prakticky okamžitě začala srdečně a s radostí objímat s Adamem. To však neuniklo zraku Sid, která celé přivítání musela vidět a zůstala jako opařená. Anička totiž stále neví, zdali je do Adama zamilovaná, nebo ne. Její názor se mění prakticky s každou novou situací, která se do jejich podivuhodného vztahu přimotá. A je téměř jasné, že příchod nové ženy do Haďákova osobního života je poměrně silný šálek kávy.

Rozjede se tedy mašinerie průzkumu hraničícího prakticky s detektivním vyšetřováním, kdy se Sid snaží zjistit, kdo je Alena zač. V průběhu své honby za odpověďmi pak například zjistí, že Adam Alenu ubytoval u sebe doma. To jí zasadilo další krutou ránu do jejího nešťastně zamilovaného srdce.

S postupem času se však pravda začne prodírat na povrch. Zjistíme, že Alena je Adamova bývalá kolegyně z dob jeho působení v armádě. Zažili spolu spoustu přátelských chvil během vojenské mise v Afghánistánu. Sid už pomalu vzdává boj o Adamovu lásku, avšak Alena ji ujistí, že díky své sexuální orientaci na dívky jí z její strany nic nehrozí. To Aničku uklidní, a dokonce se z ní a Aleny stanou kamarádky. Rozvoji vztahu Sid a Adama tak opět nic nestojí v cestě. Tedy alespoň do chvíle, než zase Anička začne mít pochyby, nebo nenastane další neočekávaná situace.

Postavu Aleny v seriálu ZOO hraje divadelní a filmová herečka Pavlína Balner. Mezi její úspěšné filmy patří například snímky Hořící keř či animovaný film Myši patří do nebe. Pavlína má vskutku velmi šarmantní a přitažlivý vzhled, takže není divu, že v ZOO způsobila prostřednictvím Aleny svým nástupem takový poprask. Zda se její postavy dočkáme i v některé z nových epizod seriálu ZOO, které TV Prima odvysílá již letos na podzim, však zůstává záhadou.

Zdroje článku: