Pamatujete na Knight Ridera? Nedávno se objevil ve vtipné reklamě

Pamatujete na Knight Ridera? Nedávno se objevil ve vtipné reklamě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě před tím, než se David Hasselhoff producíroval po plážích v nezapomenutelných červených záchranářských trenýrkách a po boku měl velmi obdařené krásky, se představil v kultovním seriálu Knight Rider. Tam mu padouchové i ženy doslova padali k nohám.

Michael Knight, mstitel bezpráví

David se v akčním krimi seriálu z osmdesátek proměnil v bývalého poldu, co kvůli své práci málem přišel o život. Nakonec se mu podaří se zotavit a s novou tváří a identitou mu mecenáš daruje špičkově vybavené auto, aby i nadále hrdinně bojoval proti bujícímu zločinu. Michael se tak vydává na cestu dobrodružného poslání, aby brázdil silnice a mstil bezpráví. K nohám mu díky jeho síle a důvtipu padají zločinci a do náruče zase krásné ženy. Kdo by si na konci osmdesátek nepřál vypadat a žít jako Michael Knight…

Mluvící auťák KITT

Ale to, co je na příběhu Michaela nejlepší, je, že jeho auťák KITT má superschopnosti. A dokonce mluví! Auto bylo upravené pro filmové účely a původně se jedná o Poniatic Firebird Trans Am. Pamatujete si na stylový pás červených světel na kapotě? Takové auto si přáli mít všichni. Nedávno se jeden auťák, který byl používán pro natáčení 3. řady seriálu, prodával na serveru eBay za 60 tisíc dolarů. Slušný sběratelský kus, co říkáte.

David to zabil!

O tom, že má David Hasselhoff, miláček německého národa, smysl pro humor, přesvědčil nedávno ve velmi vtipné reklamě. Objevil se v akční reklamě na německý prodejní server vyhledávající vozidla. V legrační reklamě se přenesete do osmdesátek, kdy dva strašní lupiči na mopedech prchají před Davidem, který je neohroženě stíhá na super pomalém mluvícím mopedu. Bohužel. Jeho kára je příliš pomalá - a padouch nakonec vyhrává. Tak se rozhodne, že si na serveru pořídí něco lepšího. Hádejte, koho si ve vyhledávači vyhlédne?

Pamatujete si i vy na Knight Ridera?