Jaké důvody vedou Petra k tomu, že miluje Alex, zatímco Viky jako svoji partnerku odmítá?

Jaké důvody vedou Petra k tomu, že miluje Alex, zatímco Viky jako svoji partnerku odmítá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vážený a seriózní soudce Petr Kříž se zamiloval do divoké a nespoutané Alex, za kterou se vydává chůva jeho dětí Viky Janečková. Proč se Petr zamiloval právě do Alex, ale samotnou Viky jako partnerku odmítá?

Diváci celou dobu moc dobře znají pravou identitu Lady X (Alex). Pro mnoho jejích fanoušků je ale velkou záhadou. A nejinak tomu je také v případě Petra Kříže. Ten se do Lady X velmi rychle zamiloval a je přesvědčený, že se jmenuje Alex a že se jedná o dvojče chůvy jeho dětí Viky Janečkové.

Viky se do těchto lží opravdu hodně zamotala a celá tato situace jí dává pořádně zabrat. A to především proto, že i ona se do Petra zamilovala. Jenže říct mu pravdu je pro ni stále více než těžké. Je si totiž moc dobře vědoma toho, že Petr miluje fiktivní Alex, ale k ní zdaleka tak silné city nemá a váží si jí jen jako skvělé chůvy pro jeho děti. Proč tomu tak ale je? 

Eva Burešová jako Viky v seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Lidské city jsou složitá věc, kterou mnohdy nemůžeme rozumem vysvětlit. V tomto případě se ale dá o jedné teorii poměrně spolehlivě uvažovat. Petr Kříž je soudce a zároveň vdovec a otec dvou malých dětí. Jeho život je tedy poměrně upjatý a chybí v něm určitá dávka spontánnosti. Tu mu do života nepřinesla ani dnes již bývalá přítelkyně Markéta.

A právě Alex je opravdu živel. Divoká, charismatická, vášnivá a nespoutaná žena, která je opravdovou zárukou toho, že se s ní muž v životě nudit nebude. Působí velmi sebevědomě, tajemně a nepředvídatelně. A právě díky tomu to k ní Petra tolik táhne. Přinesla mu přesně to, co mu v něm chybělo. Alex mu do života nepřinesla žádné další seznamy plánů a povinností, ale naopak svobodu a schopnost užít si přítomný okamžik.  

Viky naopak vystupuje mnohem seriózněji. Samozřejmě není tak ušlápnutá jako strojená Markéta, ale zároveň nedává tolik najevo svou vášeň a odvahu, jako tomu bylo ve chvílích, kdy vystupovala jako Alex. Buďme ale upřímní, právě kompromis, kterým je Viky Janečková, je pro reálný život to nejlepší. Diváci a fanoušci tohoto páru musí doufat, že to brzo pochopí i Petr Kříž.  

Zdroj článku:
  • autorský text