Móda v seriálu ZOO

Móda v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Móda zajímá nejen mnoho žen, ale také mužů. A právě seriály dávají módě poměrně velký prostor. Nejinak tomu je v oblíbeném seriálu ZOO. Najdeme zde opravdu velké množství nejrůznějších stylů. 

Seriál ZOO se stal velmi oblíbeným již od prvního dílu a jeho popularita roste raketovou rychlostí. Můžeme zde potkávat velké množství krásných a zajímavých postav. Každá z postav má skvěle propracovaný charakter a vlastnosti. Tvůrci seriálu a postav nezapomněli podtrhnout charakter postav také jejich stylem oblékaní. A právě móda dostává v tomto seriálu poměrně velký prostor. Pojďme se podívat, jaké styly oblékání můžeme v seriálu ZOO vidět.  

Společenský 

Představitelem společenského stylu oblékaní je zajisté Petr Kříž. V seriálu ho nepotkáváme jinak než perfektně upraveného ve společenském obleku a nažehlené košili. Jako soudce tak působí samozřejmě velmi seriózně a váženě. Také jeho matka Danuše Křížová chodí vždy krásně oblečená. Potkáváme ji především v sukních, decentních podpatcích a elegantních kabátcích.  

Elegantní 

Elegantní styl oblékání můžeme vidět především u Markéty. Ta je vždy velmi vkusně a elegantně oblečená a tento styl ještě podtrhuje decentní líčení a vždy perfektní účes. Velmi elegantně oblékaná ale chodí také například matka a babička Sidonie 

Sexy  

Velmi sexy jsou snad všechny herečky v tomto seriálu. Co se ale týče oblečení, nejvyzývavější styl oblékání má zajisté Alex neboli Lady X. Nejčastěji ji vidíme v lesklém, přiléhavém oblečení, které je ve většině případů také poměrně krátké. Sexy vzhled Lady X doplňují také extravagantní paruky a výrazné líčení, které zvýrazňuje její nádherné oči.  

Sportovní  

Sportovní oblečení potkáváme především u zaměstnanců ZOO, kde jde především o praktičnost a určitou uniformitu. Uniformu nenosí například Haďák, u kterého můžeme vidět kombinaci sportovního a rockerského stylu.  

Ležérní  

Ležérní oblečení můžeme vidět především na dvou hlavních ženských postavách. Anča i Viky se oblékají velmi ležérně a tento styl jim neskutečně sluší.  

Zdroj článku:
  • Autorský text