Dnes večer v Ulici: Bedřich nakonec všechny překvapí!

Dnes večer v Ulici: Bedřich nakonec všechny překvapí!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední předprázdninový díl Ulice s sebou nese spoustu překvapivých okamžiků. Lumír bude valit oči, když mu Sára předá dárek pro Lexíka. Bédova rodina a přátelé zůstanou nevěřícně zírat, až jim oznámí, že se stěhuje. A Karla bude taky pěkně koukat.

Dárek pro Lexíka

Sára chce odejít z bistra, ale nejdříve by ráda Nyklovým a Máriovi nějak poděkovala. Zvažuje vhodné dárky a Anička jí poradí, ať se zaměří na děti. Sára se tak rozhodne vybrat něco pěkného pro Sofinku a Lexíka. Hned ráno Lumíra odchytí, aby mu předala zabalenou krabici s náklaďákem pro synka, a pan Nykl samým překvapením nestačí zírat. Poděkuje jí a navzdory předchozím neshodám se rozloučí v dobrém.

Jako Vinnetou a Old Shatterhand

Béda svolá v hospodě schůzi pro nejbližší rodinu a přátele. Nikdo tak docela nechápe, o co se jedná. Miloš a Eva si začnou domýšlet, že by to mohlo mít něco společného s Bédovým návratem k Aničce. Chystá se ji požádat o ruku? Samotná Anča si myslí, že za jeho záhadným jednáním vězí včerejší pobyt v Opavě.

Nejspíš má novinku týkající se Lady a rád by ji probral se svými nejbližšími. Nakonec ale Bedřich vyrazí dech úplně všem – oznámí totiž, že se rozhodl natrvalo odstěhovat do Opavy za dcerou. Všichni oněmí šokem, Franta má téměř na krajíčku a zdrcený Miloš dokonce odejde od nedopitého piva. Rmoutí ho, že ztratí nejlepšího kamaráda, který mu byl v podstatě bratrem. Pranic nepomáhá ujišťování, že Opava není na konci světa.

Béda ho přesvědčuje, že zůstanou nejlepšími přáteli, ale Miloš usoudí, že je třeba to stvrdit krví.

Bedřich svolá své blízké a sdělí jim důležitou novinu, Zdroj: TV Nova

Karliny nechtěné šaty

Karla nechápe, jak mohla být ochotná rozbít rodinu kvůli takovému sobci, jako je Jakub. Ten si zatím rozchod nepřipouští a překvapí Karlu, právě když je na odchodu z domu. Uprostřed chodby ji přemlouvá, aby přestala řešit hlouposti a normálně si s ním promluvila, ale ona se jím nedá zviklat a pošle ho pryč.

Později mu do ateliéru odnese zelené šaty, které jí daroval, a protože on tam zrovna není, nechá mu je na stole spolu s klíči. Všimne si své fotografie a roztrhá ji na kousky. Doufá, že mu tím zanechá jasný vzkaz, ale skutečně se Jakuba zbaví tak snadno?

 

Zdroj článku:
  • Autorský text