Ulice: Kde selhali rodiče, tam pomohl Evžen. Blanka je mu vděčná za dceru

Ulice: Kde selhali rodiče, tam pomohl Evžen. Blanka je mu vděčná za dceru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam s Jarkou prolomí ledy. Michal je spokojený a užívá si nečekanou společnost Anežčiny spolužačky Žofky. Největšího úspěchu však v 4334. dílu dosáhne zklamaná Kristýna, která si nenechá nic namluvit ani od Denise, ani od táty. Postavit se znovu na nohy jí pomůže Evžen.

Kristýna se psychicky připravuje na setkání s bývalým přítelem. Nejprve mu nechtěla odepisovat, ale Evžen ji přesvědčil, ať to udělá. Je přece dobré vědět, na čem je, špatná jistota, také jistota. Denis jí napsal smsku, že se s ní potřebuje vidět. Kristýna tak začne přemýšlet, co jí může chtít. V hloubi duše trochu doufá, že zjistil, že mu chybí a že se chce vrátit. To je i její vroucné přání. Bohužel se jí nesplní.

Důvodem, proč se chce Denis sejít s Kristýnou, je snaha přesvědčit ji, aby nevzdávala školu jen kvůli němu. Kristýna se pod vlivem emocí rozčílí a Denisovi dá dost hlasitě najevo, že si o sobě myslí víc, než by měl, a že její rozhodnutí s ním nemá nic společného.

Nemluví však pravdu, jen si před ním chce zachovat tvář. Zranil ji už dost. Doma však v pokojíčku brečí a láme si hlavu nad tím, jaká má vlastně být, co má dělat dál. Kvůli Denisovi se změnila, aby se mu přizpůsobila. Teď vůbec neví, kdo je vlastně pravá Kristýna. Je z toho zoufalá. Pomoc najde až u Evžena.

Zdroj: TV Nova

Gábina se diví, že Šimon nechce jet do školy na koloběžce. Dříve by s ní byl schopen i spát a najednou ji nepotřebuje. Odpoledne s ní však vyráží na rampu. Šimon v tom má na rozdíl od Gábiny jasno. Nechce riskovat nějaké jiné znetvoření nebo něco horšího. I tak mu spolužáci připraví další nepěkné překvapení. Šimon to ustojí, ale oni si nedají pokoj. Vyhlídnou si ho před třídou a pokračují. Šimon je prosí, aby ho už nechali být. Ti dva se jeho prosbou a snahou o klid zbraní jen dobře baví. Šimon se alespoň svěří Michalovi s tím, co mu provedli. Michal ho přesvědčuje, ať to nahlásí, jejich legrácky jsou za hranou. Šimon však váhá. Místo toho ho napadne se jim pomstít. 

Anežka a Žofka se rozparádí a do parády zatáhnou i Michala. Svatka donese do Coolny láhev s vodkou, aby si děvčata zpestřila popíjení džusu. Anežce s Žofkou se popíjení zalíbí natolik, že v tom budou pokračovat u Anežky. Rodiče totiž zrovna nejsou doma, je tu jen Michal, který jim ochotně nabízí džus. Žofka s Anežkou mu na oplátku nalévají vodku a mládež slaví volný večer. Michal zazdí i hraní online her, a to jen kvůli Žofce. Může na ní oči nechat. 

Zdroj: TV Nova

Adam se sestřičkou Jarkou prolomí ledy. Adam pozve Jarku na návštěvu k sobě domů, protože má volný byt. Luděk s Vandou odcestovali do Tokia, tak má volné pole. Prožívají příjemný večer, popíjejí víno a prozrazují si navzájem detaily z jejich životů. Adam se zmíní o tancování latinskoamerických tanců a Jarka se přizná, že to nikdy nezkoušela. Adam se tak chopí její ruky a chce jí předvést základní kroky. Zanedlouho však od Latinské Ameriky přejde k Francii. Pokusí se Jarku políbit. Jak na polibek zareaguje Jarka? 

Zdroj článku:
  • Autorský text