Diskuze
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Možná jste zmeškali
Každý by měl myslet na své štěstí, prohlásil herec Filip Čapka a rozvedl se. Diváci ho mají za sobce
Herec Filip Čapka si jako Vítek z Ulice získal sympatie diváků. Poté, co na sebe v rozhovoru prozradil nelichotivé věci, ale možná fanoušky ztratí....
Pamatujete se na hrázného Jana Palyzu nebo záletníka Jožina Uherčíka? Seriál Velké sedlo spojil romantiku s osvětou
Motiv seriálu nevznikl náhodou. V 80. letech bylo Ostravsko jednou z největších průmyslových oblastí Československa. Rychle rostoucí průmysl a...
Dnes v Ulici: Z přenocování Pavla u Báry je v Království hraček pozdvižení
Zprvu byl Pavel Báře sympatický, nikdy by však nečekala, že jej do postele dostane tak rychle. Z toho, že Pavel u Báry nečekaně přespal, je v...
Zítra v ZOO: Sid se bojí hlístic, Daniel šílí z opuncie a Karel má starosti, o kterých nechce mluvit
Pokud byla dějová linka z advokátní kanceláře nudná, tak už ji dávno překonal příběh Charlieho otce. Tvůrci vymýšlí naprosto nevěrohodnou zápletku,...
Zítra v ZOO: Julča má nového nápadníka a Vojta má obrovský průšvih
U mladých je hned od rána soutěživá nálada. Nakonec je v centru dění zase Riky a jeho vychloubání ohledně úspěchu u žen. Vojtův vztah s otcem visí...
Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu
Představitelka Báry Klímové z Ulice, Eliška Bašusová, se připravuje na příchod druhého dítěte. Dorazit by mělo už v březnu, a tak nervozita z...
Zítra v ZOO: Napětí vrcholí. Žárlivost, spory a nečekané odhalení změní navždy vztahy
Karolína prožívá lásku-nelásku, jako by jí bylo patnáct. Daniel nic netuší. Přece dělá vše proto, aby ho Karolína nechala v klidu, jak to má rád....
Kvíz: Legendární hlášky, které vás dostanou! Otestujte své filmové znalosti a ukažte, že jste skutečný znalec českých klasik
Některé filmy si pamatujeme už jen pro jejich vtipné hlášky, které se nám nesmazatelně zapsaly do paměti. Rádi pak tyto hlášky používáme i v běžném...
Zítra v ZOO: Děj seriálu začíná už v desáté epizodě pokulhávat. Nuda a nuda
Vypadá to, že nejdražší projekt TV Prima pokulhává s nudným scénářem už v rozjezdu a vůbec není jasné, čím konkrétně chce televize k obrazovkám...
Chalupář Josef Kemr si za místo posledního odpočinku vybral Prahu, ve svém hrobě však není
Oblíbený herec, který naprosto věrohodně zahrál domácího Jiřímu Sovákovi v seriálu Chalupáři, byl spjatý s Prahou. Bydlel v Nerudově ulici na Malé...
Diskutujte
- Simona Lewandovská jak ji neznáte. Divoká a nezkrotná dračice bude řádit na zámku Kostka
- Kino z gauče: Přes třiatřicet milionů diváků si během prvních dnů nenechalo ujít akčňák Rachel Stoneová: Sázka na Srdce
- Příběh plný děsu o havárii letadla v roce 1972 spojený s kanibalismem dostává novou podobu na Netflixu
- Dlouhá míle: Další výborný český seriál zapadl v archívu a za koncesionářské poplatky se natáčí novinky pochybné kvality
- KVÍZ: Drama filmy patří k oblíbeným žánrům, poznejte je podle jedné věty
- StarDance 2023: Cukráře Pepu Maršálka diváci domů neposlali, jeho koblihy popsal Marek Eben tak, že se všem sbíhaly sliny
- I kritizovaný seriál Eliška a Damián může mít oblíbenou postavu. Jan Komínek je jako roztržitý alchymista sympaťák
- Film Láska nebeská je přívalová vlna plná emocí a dějových linek
- Tento český film měl dostat Oscara. I přes svou genialitu bohužel nikdy nepřekročil lokální hranice
- Drbárna ze ZOO: Markéta je v pokušení nechat Alberta zmlátit a Charlie bere do své party Břéťu Kabáta
Nejnovější diskutované
- Legendy pohromadě: Film, kde začínaly hvězdy českého filmu
- Zítra v Ulici: V pátek budou Laura i Roman úplně paf z toho, co se dozvědí
- Recenze seriálu: Moře klidu je příjemně napínavým korejským dramatem z lunární mise. Čistý a plný vody
- Kvíz: Libuše Šafránková – královna českých pohádek. Tady se prokáže, jaký máte postřeh a paměť
- Ulice: Vraťte nám Šárku Vaculíkovou. Diváci chtějí zpátky svou Adrianu. Žadoní u herečky, aby se vrátila
- Nejlepší role Jeana Gabina zítra večer na ČT2. Tohle je povinnost pro každého fanouška kvalitního filmu
- Minuty zločinu otvírají případ Orlová: Půjde vražedkyně ze Žďáru na svobodu? Kdo za její propuštění bude zodpovědný?
- Polabí: Jediné místo, kde římskokatolická církev netrvá na celibátu a kde se většina kriminality točí kolem policejní stanice
- Fotokvíz: Poznáte postavy ze seriálu Hospoda podle jediné fotky? Není to vůbec jednoduché
- Velké jubileum Ivy Janžurové: co všechno pro vás Česká televize připravila