Diskuze
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Možná jste zmeškali
Survivor Česko & Slovensko: Letos je všechno špatně. Vyvstává otázka, zda je to špatná práce tvůrčího týmu, nebo jen podfuk na diváky, který nevyšel
Zahraniční série Survivoru jsou u nás stále populární, ale naše česká verze je letos naprostá katastrofa. Už to začalo špatným castingem a ti, co...
Film, který byl u nás uvedený jako Saljut-7: Vesmírná krize, představuje to nejlepší, co Rusko pustilo do světa
Diváci jsou nadšení z ruského filmu, který kombinuje fakta a fikci, aby vyprávěl příběh vesmírného dobrodružství, který nezůstává pozadu za...
Bývalý prezident USA Obama s manželkou vypustili do světa na Netflixu seriál Bodkin
Jiný kraj, jiný mrav. U nás si jeden z bývalých prezidentů hýčká svůj institut, jiný si plánoval objímání stromů na Vysočině, ale nakonec ho...
Zlatá labuť: Otázkou je, zda se stane Martin Kantor další postavou, která zmizí z děje předčasně
Usměvavý a kamarádský Martin byl kvůli Ireně odvlečen gestapem. Rozhodně je velice pravděpodobné, že se už do obchodu a k babi nevrátí. I Gruber...
Mladý Jiří Pomeje a plno hezkých holek v zapomenutém filmu z roku 1988
Na premiéru si film Petra Tučka musel počkat až do roku 1990 a určitě udělá radost všem, kteří v těchto letech zažívali podobné starosti jako...
Vřískot 5: Po více než čtvrt století od filmu Vřískot z dílny mistra hrůzy Wese Cravena je Ghostface opět ve městě
V premiéře si film z roku 2022 můžete vychutnat u televizních obrazovek, kde je přece jen snadnější se potom dostat pod peřinu, než jít tmavým...
Zlatá labuť: Babi dožene Irenu k slzám. Ta v zoufalství provede hroznou věc
Eva je nešťastná. Nedokáže pochopit, co se děje kolem Aleny a proč to Gruber dělá. Ani tomu nechce věřit, ale Dita jí dává jasně najevo, co si o ní...
Politika očima Francouzů v úspěšném satirickém seriálu Parlament
Česká televize se snaží držet krok se streamovacími platformami, a proto se rozhodla udělat své iVysílání pestřejší a nápaditější. Přilákat by mělo...
Ulice: Za Tomáškovou neochotou se rozvést bude asi něco víc. Kristýna by si měla dupnout
Další vztah v Ulici je možná předem odsouzený k zániku, třebaže mnozí diváci mu fandí. Mladá, a přesto už mnohokrát zklamaná Kristýna by si...
Ulice: Na dějové lince Klímových je nejlépe vidět úpadek seriálu. Zraněný mladík tomu nasadí korunu
Ivu Klímovou čeká v jejím malém masážním salonu nemilá návštěva. V první chvíli vlastně ani nepozná, o koho se jedná, ale najednou jí to dojde – o...
Diskutujte
- Král Šumavy: Fantom temného kraje je konečně hodně vydařeným projektem, který by mohl přilákat diváky
- Vzpomínáte, jak Anička byla opět hrdinkou ZOO?
- Ulice: Dělá si Lumír z Kateřiny legraci? Myslí vážně, že ji pozve na výpravu s Alexem pod podmínkou, že se k sobě nebudou mít?
- Postřižiny Jiřího Menzela: Čerstvě těhotná Magda Vašáryová měla pořád chuť k jídlu a nemusela nic předstírat
- Kulový blesk: Proč odmítl Werich roli a kde vznikl nápad na film
- Osud dostihl milovníka života a krásných žen Jiřího Hrzána v 41 letech: Předpověděly mu to karty!
- Love Island: Denisa je přelétavý ptáček a po příchodu Sabiny a Tamary je ve vile navíc dívka. Kdo tedy vlastně vypadne?
- Připravte si vařečky, nabruste nože, nová řada MasterChef Česko je tady
- Čtvrteční Prostřeno: Romská pohostinnost u Patrika konečně prolomila kletbu mlčení
- Ulice: Chris dosáhl svého! Prarodiče si ho odvezou do Amsterodamu
Nejnovější diskutované
- V triolce pobláznila diváky, hlasem dala život Angelice a svatbou s výrazně mladším mužem Libuše Švormová pobouřila puritány
- Kvíz: Oldřich Nový - elegán stříbrného plátna, který okouzlil generace diváků
- Nejlepší dějová linka v Ulici: Tahle trhlá postava teď v seriálu baví ze všech nejvíc
- Co dělá Žížala Jaruš z Polabí? Oslavila čtyřicítku a vyzkoušela si roli modelky
- StarDance 2026: Petra Nesvačilová & Filip Hudlický mají mezi sebou nečekanou chemii. Může jim přinést úspěch?
- Monyová některé diváky nudí. Režisérka Zuzana Kirchnerová ale nechtěla laciný krvák
- V pondělní Ulici rozhrne Vanda osušku a Luďka to div neporazí
- Annie Girardot a Philippe Noiret v retro klenotu, který se po letech vrací na obrazovky
- Konec intrik, začíná válka. Rod draka vstupuje do nejkrvavější kapitoly svého příběhu
- Fotokvíz: Dětské filmové hvězdy, které nám utkvěly v paměti