Diskuze

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to může Michal David, Rudolf Hrušínský nejml. nebo moje tehdejší slabost pro kluky v džínových bundách.
Zpět na celý článek

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to může Michal David, Rudolf Hrušínský nejml. nebo moje tehdejší slabost pro kluky v džínových bundách.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Survivor Česko & Slovensko: Letos je všechno špatně. Vyvstává otázka, zda je to špatná práce tvůrčího týmu, nebo jen podfuk na diváky, který nevyšel
10.05.2024

Survivor Česko & Slovensko: Letos je všechno špatně. Vyvstává otázka, zda je to špatná práce tvůrčího týmu, nebo jen podfuk na diváky, který nevyšel

Zahraniční série Survivoru jsou u nás stále populární, ale naše česká verze je letos naprostá katastrofa. Už to začalo špatným castingem a ti, co...

Film, který byl u nás uvedený jako Saljut-7: Vesmírná krize, představuje to nejlepší, co Rusko pustilo do světa
27.06.2024

Film, který byl u nás uvedený jako Saljut-7: Vesmírná krize, představuje to nejlepší, co Rusko pustilo do světa

Diváci jsou nadšení z ruského filmu, který kombinuje fakta a fikci, aby vyprávěl příběh vesmírného dobrodružství, který nezůstává pozadu za...

Bývalý prezident USA Obama s manželkou vypustili do světa na Netflixu seriál Bodkin
14.05.2024

Bývalý prezident USA Obama s manželkou vypustili do světa na Netflixu seriál Bodkin

Jiný kraj, jiný mrav. U nás si jeden z bývalých prezidentů hýčká svůj institut, jiný si plánoval objímání stromů na Vysočině, ale nakonec ho...

Zlatá labuť: Otázkou je, zda se stane Martin Kantor další postavou, která zmizí z děje předčasně
22.04.2024

Zlatá labuť: Otázkou je, zda se stane Martin Kantor další postavou, která zmizí z děje předčasně

Usměvavý a kamarádský Martin byl kvůli Ireně odvlečen gestapem. Rozhodně je velice pravděpodobné, že se už do obchodu a k babi nevrátí. I Gruber...

Mladý Jiří Pomeje a plno hezkých holek v zapomenutém filmu z roku 1988
14.06.2024

Mladý Jiří Pomeje a plno hezkých holek v zapomenutém filmu z roku 1988

Na premiéru si film Petra Tučka musel počkat až do roku 1990 a určitě udělá radost všem, kteří v těchto letech zažívali podobné starosti jako...

Vřískot 5: Po více než čtvrt století od filmu Vřískot z dílny mistra hrůzy Wese Cravena je Ghostface opět ve městě
12.06.2024

Vřískot 5: Po více než čtvrt století od filmu Vřískot z dílny mistra hrůzy Wese Cravena je Ghostface opět ve městě

V premiéře si film z roku 2022 můžete vychutnat u televizních obrazovek, kde je přece jen snadnější se potom dostat pod peřinu, než jít tmavým...

Zlatá labuť: Babi dožene Irenu k slzám. Ta v zoufalství provede hroznou věc
19.04.2024

Zlatá labuť: Babi dožene Irenu k slzám. Ta v zoufalství provede hroznou věc

Eva je nešťastná. Nedokáže pochopit, co se děje kolem Aleny a proč to Gruber dělá. Ani tomu nechce věřit, ale Dita jí dává jasně najevo, co si o ní...

Politika očima Francouzů v úspěšném satirickém seriálu Parlament
10.06.2024

Politika očima Francouzů v úspěšném satirickém seriálu Parlament

Česká televize se snaží držet krok se streamovacími platformami, a proto se rozhodla udělat své iVysílání pestřejší a nápaditější. Přilákat by mělo...

Ulice: Za Tomáškovou neochotou se rozvést bude asi něco víc. Kristýna by si měla dupnout
19.05.2024

Ulice: Za Tomáškovou neochotou se rozvést bude asi něco víc. Kristýna by si měla dupnout

Další vztah v Ulici je možná předem odsouzený k zániku, třebaže mnozí diváci mu fandí. Mladá, a přesto už mnohokrát zklamaná Kristýna by si...

Ulice: Na dějové lince Klímových je nejlépe vidět úpadek seriálu. Zraněný mladík tomu nasadí korunu
05.05.2024

Ulice: Na dějové lince Klímových je nejlépe vidět úpadek seriálu. Zraněný mladík tomu nasadí korunu

Ivu Klímovou čeká v jejím malém masážním salonu nemilá návštěva. V první chvíli vlastně ani nepozná, o koho se jedná, ale najednou jí to dojde – o...

Diskutujte

Nejnovější diskutované