Diskuze

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to může Michal David, Rudolf Hrušínský nejml. nebo moje tehdejší slabost pro kluky v džínových bundách.
Zpět na celý článek

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to může Michal David, Rudolf Hrušínský nejml. nebo moje tehdejší slabost pro kluky v džínových bundách.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Každý by měl myslet na své štěstí, prohlásil herec Filip Čapka a rozvedl se. Diváci ho mají za sobce
11.01.2025

Každý by měl myslet na své štěstí, prohlásil herec Filip Čapka a rozvedl se. Diváci ho mají za sobce

Herec Filip Čapka si jako Vítek z Ulice získal sympatie diváků. Poté, co na sebe v rozhovoru prozradil nelichotivé věci, ale možná fanoušky ztratí....

Pamatujete se na hrázného Jana Palyzu nebo záletníka Jožina Uherčíka? Seriál Velké sedlo spojil romantiku s osvětou
31.01.2025

Pamatujete se na hrázného Jana Palyzu nebo záletníka Jožina Uherčíka? Seriál Velké sedlo spojil romantiku s osvětou

Motiv seriálu nevznikl náhodou. V 80. letech bylo Ostravsko jednou z největších průmyslových oblastí Československa. Rychle rostoucí průmysl a...

Dnes v Ulici: Z přenocování Pavla u Báry je v Království hraček pozdvižení
07.03.2025

Dnes v Ulici: Z přenocování Pavla u Báry je v Království hraček pozdvižení

Zprvu byl Pavel Báře sympatický, nikdy by však nečekala, že jej do postele dostane tak rychle. Z toho, že Pavel u Báry nečekaně přespal, je v...

Zítra v ZOO: Sid se bojí hlístic, Daniel šílí z opuncie a Karel má starosti, o kterých nechce mluvit
03.03.2025

Zítra v ZOO: Sid se bojí hlístic, Daniel šílí z opuncie a Karel má starosti, o kterých nechce mluvit

Pokud byla dějová linka z advokátní kanceláře nudná, tak už ji dávno překonal příběh Charlieho otce. Tvůrci vymýšlí naprosto nevěrohodnou zápletku,...

Zítra v ZOO: Julča má nového nápadníka a Vojta má obrovský průšvih
28.01.2025

Zítra v ZOO: Julča má nového nápadníka a Vojta má obrovský průšvih

U mladých je hned od rána soutěživá nálada. Nakonec je v centru dění zase Riky a jeho vychloubání ohledně úspěchu u žen. Vojtův vztah s otcem visí...

Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu
30.01.2025

Hvězda Ulice má těsně před porodem. Neví, jestli ji časem vezmou zpátky do seriálu

Představitelka Báry Klímové z Ulice, Eliška Bašusová, se připravuje na příchod druhého dítěte. Dorazit by mělo už v březnu, a tak nervozita z...

Zítra v ZOO: Napětí vrcholí. Žárlivost, spory a nečekané odhalení změní navždy vztahy
11.03.2025

Zítra v ZOO: Napětí vrcholí. Žárlivost, spory a nečekané odhalení změní navždy vztahy

Karolína prožívá lásku-nelásku, jako by jí bylo patnáct. Daniel nic netuší. Přece dělá vše proto, aby ho Karolína nechala v klidu, jak to má rád....

Kvíz: Legendární hlášky, které vás dostanou! Otestujte své filmové znalosti a ukažte, že jste skutečný znalec českých klasik
21.03.2025

Kvíz: Legendární hlášky, které vás dostanou! Otestujte své filmové znalosti a ukažte, že jste skutečný znalec českých klasik

Některé filmy si pamatujeme už jen pro jejich vtipné hlášky, které se nám nesmazatelně zapsaly do paměti. Rádi pak tyto hlášky používáme i v běžném...

Zítra v ZOO: Děj seriálu začíná už v desáté epizodě pokulhávat. Nuda a nuda
16.01.2025

Zítra v ZOO: Děj seriálu začíná už v desáté epizodě pokulhávat. Nuda a nuda

Vypadá to, že nejdražší projekt TV Prima pokulhává s nudným scénářem už v rozjezdu a vůbec není jasné, čím konkrétně chce televize k obrazovkám...

Chalupář Josef Kemr si za místo posledního odpočinku vybral Prahu, ve svém hrobě však není
19.02.2025

Chalupář Josef Kemr si za místo posledního odpočinku vybral Prahu, ve svém hrobě však není

Oblíbený herec, který naprosto věrohodně zahrál domácího Jiřímu Sovákovi v seriálu Chalupáři, byl spjatý s Prahou. Bydlel v Nerudově ulici na Malé...

Diskutujte

Nejnovější diskutované