Novinky v ZOO: Tez by ráda randila, ale neví, jak vybruslit z prekérní situace, když nesmí vyzradit, že má dvojče

Novinky v ZOO: Tez by ráda randila, ale neví, jak vybruslit z prekérní situace, když nesmí vyzradit, že má dvojče
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvojčata Tez a Izy jsou sice protřelé podvodnice a u mužů je zajímá jen to, jak jsou bohatí, ale jednou se to přece musí stát a některá z nich se zamiluje. Ale jak si s tím poradí, když mají dokonce nějakou písemnou dohodu s šéfem podvodnické bandy a nesmí vyzradit, že po světě běhá jejich dvojče?

Izy je v plném pracovním nasazení. Albert se podle ní „chytil“, a přestože je Charlie rozhodnutý, že akce na Alberta a jeho otce se vleče a nepřináší žádné výsledky, Izy mu tvrdí opak. Albert je jí stále více protivný, nesnáší jeho omezenost, povýšenost a manýry bohatého chlapečka, který dostane do postele každou ženu, kterou si vybere.

Po jedné večeři, kdy ji přiopilý Albert začne obtěžovat víc, než by měl, se akce na Alberta stává pro Izy už hodně osobní záležitostí.

Jenže randění Izy a Alberta omezuje Tez. V očích všech je to totiž ona, kdo chodí s Albertem a okatě s ním flirtuje. Myslí si to i Marek, který už vůbec ničemu nerozumí.

Marek se rozešel s Adélkou, protože jejich vztah byl stejně jen záplatou na Markovo zraněné srdce, když zjistil, že s Viky to nikdy neklapne. A byl u Viky zvyklý na hodně bláznivé chování. Ale co vidí s Tez, ho stále uvádí v úžas. On samozřejmě nemá potuchy, že Albert neflirtuje s Tez, ale že jde o její sestru. Neumí si vysvětlit, jak je možné, že v jeden okamžik si s Tez rozumí a chytá naprosto nezaměnitelné signály, že jí není úplně lhostejný, a vzápětí ji vidí, jak se výborně s Albertem baví v baru nebo s ním flirtuje v zoo, kam občas Marek zajde za matkou.

On vidí v Tez dvě naprosto rozdílné osobnosti a nedokáže si vysvětlit, proč se to tak děje. A jediná kamarádka, která by mu mohla poradit, je stovky kilometrů daleko.

Marek neví, že by mu velkou záhadu mohla Viky objasnit asi během minutového hovoru, protože na rozdíl od něj už velké tajemství, které Tez má, odhalila.

Tez ale také není ze situace nadšená a radí se s otcem, zda by nebylo možné se ze spolupráce v podvodnické bandě nějak vyvázat. Otec ji však varuje, že Charlie sice působí jako nevinný dobrák, ale ve skutečnosti za sebou má hodně drsnou kriminální minulost a neměla by na něj nic zkoušet. Jednou s ním má dohodu a měla by ji dodržet. Nakonec si přece přijde na pěkné peníze a nic jiného ani neumí.

Tez má tak na výběr hned z několika možností. Zvítězí sympatie k barmanovi a přizná mu, jak se věci mají? Může mu věřit, že se její malé tajemství nedostane nikam dál? Nebo raději potlačí sympatie, které k Markovi cítí? Také by i přes varování otce mohla zkusit promluvit s Charliem. Ale to by nemuselo být moc šťastné řešení.

Zdroje článku: