Barbora Mudrová z Ulice mimo seriál rozhodně neintrikuje

Barbora Mudrová z Ulice mimo seriál rozhodně neintrikuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barboru Mudrovou mohou diváci vídat v Ulici jako mrchu Áju Holoubkovou. Scénáristé jí napsali opravdu třaskavou roli, kterou si Barbora Mudrová velmi užívá. Víte, že má tato herečka identické dvojče a že nachodila 1000 km po českých horách?

Roli Áji Holoubkové si Barbora Mudrová užívá

Barbora Mudrová má v Ulici velmi náročnou roli. Intriky a manipulace jsou u ní na denním pořádku. V Ulici hraje Áju Holoubkovou, která klame svým vzhledem. Sice vypadá jako velmi něžná žena, ve skutečnosti je to mrcha nejvyššího kalibru.

Neváhá zmanipulovat každého, kdo jí stojí v cestě za zářnou kariérou. Spolupracuje s mocnými lidmi, aby se dostala na vyšší místa. I přesto, že se jí situace několikrát vymyká z rukou, ona se svým chováním nepřestane.

Ája Holoubková v Ulici nějakým způsobem ovlivňuje hned celou řadu postav – Lumíra Nykla, Mastného, Roberta Bláhu, Matěje Jordána, Maria Doubka a další a další postavy. Je to typická záporná postava, které není nic svaté. Za napadení Mastného a ublížení na zdraví jí dokonce hrozí vězení. Zdá se, že to má Ája spočítáno. K překvapení všech diváků se však Ája nakonec probírá a začíná si uvědomovat následky svého jednání. Může za to hlavně porod dcerky a hrozba vězení. Příběh Áji Holoubkové nakonec končí nad očekávání dobře. Barbora Mudrová tak v Ulici mimo jiné poukazuje na to, že každý se může změnit k lepšímu.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Víte, že má Barbora Mudrová své identické dvojče?

V rozhovorech Barbora Mudrová často uvádí, že jedním z jejich nejbližších lidí je její sestra, identické dvojče Alena Mudrová, kterou také můžete vídat na obrazovkách. I když se s Alenou v mnoha názorech liší, vnímá Barbora obrovské pouto, které ji se sestrou dvojčetem spojuje a myslí si, že jim to takhle vydrží až do konce života.

Barbora Mudrová si zahrála svou první roli už ve 13 letech. Rozhodnutí věnovat se herectví naplno však přišlo mnohem později. Barbora Mudrová vystudovala Pražskou konzervatoř a začala se objevovat na televizních obrazovkách v různých rolích. Protože mluví plynně anglicky a německy, střihla si zajímavé role i v zahraničí – například v německém akčním filmu či v italském seriálu.

Barbora Mudrová ušla 1000 km, aby překonala svůj strach

V období lockdownu se Barbora rozhodla překonat své strachy ohledně spaní sama v lese a vydala se na 1000 km dlouhou Stezku Českem. Při této příležitosti také založila sbírku pro nadaci Dobré víly dětem. Na této pouti o sobě zjistila celou řadu věcí a zcela překonala svůj strach spát sama v lese. Ten ji sužoval už od dětství. Domů se vrátila sice unavená a zpocená, psychicky však velmi svěží. Kromě seriálu Ulice jí můžete vídat také v divadle.

 

Zdroje: