Co dnes dělají Boháčovi ze seriálu Ulice? Jak se hercům po 13 letech od natáčení změnil život

Co dnes dělají Boháčovi ze seriálu Ulice? Jak se hercům po 13 letech od natáčení změnil život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste fanoušky Ulice, nejspíš si ještě vzpomínáte na rodinku Boháčových, která se v seriálu objevovala do roku 2008. Dnes už herci, kteří je ztvárnili, na natáčení jen matně vzpomínají. Jak se jejich život za ta léta změnil?

Rodina Boháčových

Manželé Petr (Pavel Kříž) a Eva (Markéta Tannerová) Boháčovi to v seriálu rozhodně neměli lehké. Společně vychovávali dceru Anežku (Nikola Hronová), ale po rozvodu byla svěřena do péče Petrovi a později kvůli jeho problémům s alkoholem a financemi zase Evě.

Petr byl ředitelem zaniklé společnosti Království hraček a v roce 2007 ho srazilo auto, které řídila právě jeho bývalá žena Eva. Údajně ho chtěla opravdu zabít, a tak nakonec skončila v psychiatrické léčebně a s Petrem podepsala souhlas o přenechání Anežky v jeho péči. Ten poté pracoval ve sběrně odpadků.

Pavel Kříž

Pavel Kříž, představitel Petra Boháče, měl pravděpodobně lepší osud než jeho seriálová postava, nicméně život se s ním také nemazlil. Se svou manželkou z Kanady, ilustrátorkou knih a filmovou animátorkou Bonnie Glover totiž přišli o dítě a o pár let později nečekaně zemřela i ona. I tak se ale herec ze samoty a smutku dokázal dostat a opět v životě našel štěstí. Několik let totiž chodil s o patnáct let mladší Jolanou, ředitelkou domova pro seniory, a v roce 2019 se dokonce tajně vzali. Žijí spolu dodnes a věkový rozdíl jim nedělá žádný problém, protože prý mají stejné zájmy i smysl pro humor.

Herec letos oslavil své 60. narozeniny, ale jak jsme mohli vidět před pár lety ve StarDance, je stále aktivní a také rád chodí do přírody.

Markéta Tannerová

Markéta Tannerová, která v seriálu ztvárnila Evu Boháčovou, se herectví věnuje dodnes, ale rozhodně to nebylo to jediné, co po roli v seriálu dělala. Kromě filmu se také věnovala divadlu, a právě to jí přineslo spoustu životních příležitostí. Například v roce 2014 totiž jela s divadelním souborem Sklep do Afghánistánu podpořit naše vojáky v tamních vojenských základnách, uvádí server zeny.iprima.cz. O pár let později se také zúčastnila natáčení reklamního filmu Ridleyho Scotta pro značku Hennessy.

Od roku 2015 se věnuje práci jako režisérka, producentka a spoluautorka spotů a reklam pro Armádu České republiky a jiné organizace. Objevila se také v jedné epizodě seriálu Modrý kód a její poslední filmová role byla v dramatu Zrcadla ve tmě z letošního roku.

Nikola Hronová

Nikola se v seriálu poprvé objevila ve svých šesti letech a neměla s herectvím téměř žádné zkušenosti. Přesto konkurz zvládla výborně a režisérovi se s ní dobře pracovalo i během náročnějšího natáčení. Po roli Anežky si zahrála ještě v komedii Svatba na bitevním poli po boku Bolka Polívky a Zlaty Adamovské, ale tím její herecká kariéra bohužel nadobro skončila.

Zůstala tak jen dětskou herečkou. Nyní jí je 24 let a věnuje se svému soukromému životu, který s veřejností nesdílí.

Snad má tedy v životě štěstí a na roli v seriálu vzpomíná jen v dobrém.

Zdroje: