Bude si Bára v roce 2023 foukat zrazené srdce?

Bude si Bára v roce 2023 foukat zrazené srdce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chudák Bára! Ulice je důkazem toho, že nevěra je častým strašákem partnerských vztahů. Prošel si jí Mára a teď podobný scénář čeká i na Báru. Když byla v Izraeli, skončil Franta se Skyler v posteli a teď se to snaží ututlat.

Vzhledem k ukázkám to vypadá, že Skyleřině kouzlu podlehne znovu. Jak tohle Báře řekne a co ta bude dělat? 

Bára má pocit, že to špatné je za ní... Velká zrada ji ale teprve čeká 

Po delší době má Bára konečně pocit, že se našla. Kvůli znásilnění byla jednu dobu velmi nejistá a uzavřená sama do sebe. Pak se ale seznámila s Janou Rytířovou, se kterou se jí podařilo tohoto strašáka překonat tím, že se mu s vypětím všech sil postavila. Díky Janě, u které začala bydlet, se později seznámila s Frantou. Protože však studovala fotografii, museli oba podstoupit vztah na dálku. To překonali, a když pak Bára dospěla k rozhodnutí ukončit školu, byl jí Franta velkou oporou.

Bouři doma překonala a chvíli se živila hlídáním dětí. To se jí ale později stalo osudným. Narazila totiž na zámožnou rodinu, které hlídala syna Tedíka. A ti ji jednou vzali s sebou do Izraele. Pro Báru a Frantu to znamenalo další odloučení. Ale vzhledem k tomu, že jedno už zvládli, oba věřili, že tohle překonají. Jenže Bára si neuvědomila, že minulé odloučení se konalo za úplně jiných podmínek – v Česku nebyla Skyler

Bářin odjezd do Izraele skončil tak, jak řada diváků předpokládala. Franta podlehl Skyler, která neváhala použít všechny své ženské zbraně. Teď se v tom všelijak plácá. Skyler mu přitom do hlavy nasazuje jednoho brouka za druhým. Nabulíkovala mu, že je Bára vlastně nudná a že jedině s ní se Franta v životě nudit nebude. To má ostatně pravdu... Kvůli Skyler se Franta neměl čas nudit, protože sháněl peníze na výchovu Christiánka a později se o něj se Skyler přetahoval. Ale kdo chce kam... Jen ať si Franta užije nezodpovědnou Skyler.

Franta se asi úplně zbláznil, když znovu pouští Skyler do svého života 

Franta je nepoučitelný. Už asi zapomněl na to, jak je Skyler nevypočitatelná. Už jednou s ní skončil v posteli a podle ukázek to vypadá, že se tohle bude opakovat. Otázka tedy zní, jak dlouho hodlá Báru tahat za nos. Franta rozhodně není bezpáteřní, a proto mu neustálé lhaní Báře brzy začne vadit. Ostatně do jeho nevěry už je kvůli Skyler zamotaná i Anička. Jen chudák Bára netuší, že z ní mají nejbližší lidé srandu.

Hlavně Skyler... Ta se na Báru dívá skrz prsty a věčně omílá ohrané téma, že je nudná. Přitom zrovna Skyler by si měla nejdříve zamést před svým prahem. Možná sice dělá zajímavější práce než teď Bára a celkově je více průbojnější, ale fakt, že je tou nejhorší matkou na světě, ten se přejít jen tak nedá. Bára by nikdy nedopustila, aby její dítě vychovávali její rodiče. 

Zdroj článku:
  • Autorský text