Ulice: Řekne Skyler Báře o nevěře Františka? Bára je velmi citlivá a uzavřená, a proto ji Frantova zrada raní opravdu hluboko

Ulice: Řekne Skyler Báře o nevěře Františka? Bára je velmi citlivá a uzavřená, a proto ji Frantova zrada raní opravdu hluboko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler byla kladnou postavou snad jen na začátku, kdy coby studentka výměnného pobytu okouzlila Frantu. Ti dva spolu randili a Skyler neplánovaně otěhotněla. Měla štěstí, protože Franta byl dobře vychovaný. K těhotenství, které pro něj v době studia znamenalo nemalé komplikace, se postavil čelem. Za co ho tedy teď Skyler trestá, když vyhrožuje, že Báře o nevěře řekne? 

Řekne, nebo neřekne? 

Skyler je pochopitelně zklamaná, protože tím, že před lety odkopla Frantu, si očividně pokazila celý život. Je neschopnou matkou, a když vidí, jak to Franta s Chrisem umí, bije se do hlavy, že byla tak hloupá a před hodným a spořádaným Frantou upřednostnila nevěrníka a feťáka Chrise. Teď už ví, že Franta je opravdový chlap, který se nebojí postavit se těžkým situacím čelem. Ačkoliv na něj kouká jako na svatý obrázek, přesto na Frantovi vidí jednu docela zásadní chybu –⁠ chodí s Bárou. Té Skyler Frantovo objetí tolik závidí.

Samotná Bára má podezření, že na ni Skyler žárlí svěří se s tím i Frantovi. Zdroj: TV Nova

A protože je to mrcha, neváhá se jim do vztahu míchat. Je jasné, že je frustrovaná, protože Franta není její. Měla by se k tomu však postavit čelem a dopřát Frantovi klidné žití. Jenže to by nebyla Skyler, kdyby nemyslela zásadně jen a jen na sebe. To čekala, že se Franta s Bárou rozejde SMSkou, skončí s ní v nekonečném objetí a do Amsterdamu za Chrisem už pojedou jako pár? To se přepočítala. Franta z úletu není nadšený, je z toho dokonce přímo zklamaný. Skyler taktně naznačil, že by byl rád, kdyby to zůstalo mezi nimi, ale odpovědí mu byl jen nebezpečný záblesk ve Skyleřiných očích. 

Když to Skyler neřekne přímo, určitě Frantova nevěra praskne tak, že se bude Skyler v autě na cestě do Amsterdamu chovat nestandardně. Bude jízlivá, výbušná a bude mít divné narážky. Toho si Bára určitě všimne.

Skyleřino sobectví vyústí v jeden rozpadlý vztah 

A tak je v Ulici nejspíš další rozchod na obzoru. Bára je velmi citlivá a uzavřená, a proto ji Frantova zrada raní opravdu hluboko. A to si budoucnost s Frantou malovala opravdu růžově. A vše by nejspíš růžové bylo, kdyby Skyler koukala zůstat v Amsterodamu. Jenže ona je úplně neschopná. V životě má chaos a vůbec není schopná postarat se o vlastní dítě.

To všechno Bára viděla hned po prvních schůzkách s ní, přesto se takticky rozhodla držet si svou nepřítelkyni blízko u sebe. A ani to nepomohlo. Stačilo, aby na čas vytáhla paty do Izraele, a už se jí Franta se Skyler peleší. Tohle zaručeně nerozdýchá. Celkem paradoxně jí teď scenáristé uvolnili místo tím, že Anežku poslali studovat do Drážďan. Alespoň bude mít Iva o zábavu postaráno. Už teď je celá špatná, že Anežka bude pryč a Michal už ji moc nepotřebuje. 

Zdroj článku:
  • Autorský text