Krásná Kandi zamotala v seriálu Dva a půl chlapa hlavu Charliemu i Alanovi. Dnes byste herečku sotva poznali

Krásná Kandi zamotala v seriálu Dva a půl chlapa hlavu Charliemu i Alanovi. Dnes byste herečku sotva poznali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si ještě na Kandi, Alanovu druhou exmanželku? Její představitelka April Bowlby se rolí velmi proslavila a podobného úspěchu se jí už znovu dosáhnout nepodařilo. I po tolika letech je ale stále často obsazována do seriálových i filmových rolí. Podívejte se, co o jejím životě ještě nevíte.

April se pro herectví rozhodla již na vysoké škole. Studovala drama a díky jejím zkušenostem si zajistila právě roli Kandi v seriálu Dva a půl chlapa, která se stala jejím prvním i posledním velkým úspěchem. Od té doby se o ni začali filmaři více zajímat. Mohli jste ji také zahlédnout v seriálu V těle boubelky jako jednu z vedlejších postav. Dále následovala řada méně známých rolí. Mezi její poslední snímky patří film Já nebo nikdo (2018) a seriál Doom patrol (2020). Objevila se také v pár epizodách sitcomu Jak jsem poznal vaši matku a jednom dílu Teorie velkého třesku.

Čtěte také: Evelyn z Dva a půl chlapa je i 17 let po natáčení štramanda a dokonce sbalila o 30 let mladší sexy herečku

Když se ani po více než 10 letech neobjevila v žádné větší roli, začalo to u diváků vyvolávat řadu otázek. A tak se jí, podobně jako několika dalším celebritám, stalo to, že se v prosinci 2018 na sociálních sítích objevila falešná zpráva o její smrti. Připojila se řada lidí a zpráva se tak velmi rychle šířila dál. Nakonec herečka všechny informovala, že je v pořádku a vše se objasnilo. I tak to pro ni ale musel být dost velký šok.

Čtěte také: Jon Cryer alias Alan Harper ze seriálu Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Proč na natáčení nerad vzpomíná?

April zatím není vdaná ani nemá děti. O jejím soukromí se toho ale z internetu ani jejích sociálních sítí moc nedozvíme. Pečlivě se snaží oddělovat svůj osobní život s prací a daří se jí to velmi dobře. Nikde byste nenašli žádnou informaci o jejích rodičích, sourozencích a moc byste toho nezjistili ani o jejích partnerech.

Čtěte také: Jako Judith ze seriálu Dva a půl chlapa se na obrazovce objevila před 17 lety. Z otravné exmanželky je dnes sexy baba

Letos oslaví své 41. narozeniny, ale stále zůstává stejně krásná jako v roli Kandi. Snad se tedy ještě dočká další velké šance a opět ji někdy uvidíme.

Čtěte také: Melanie Lynskey, známá spíše jako potrhlá Rose z Dva a půl chlapa, na svou životní roli zatím čeká