Evelyn z Dva a půl chlapa je i 17 let po natáčení štramanda a dokonce sbalila o 30 let mladší sexy herečku

Evelyn z Dva a půl chlapa je i 17 let po natáčení štramanda a dokonce sbalila o 30 let mladší sexy herečku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neměl rád Evelyn Harperovou, sebestřednou matku, která se vždy dokáže sama pochválit. Herečka Holland Taylor roli ztvárnila naprosto nezapomenutelně, a to přesto, že se od Evelyn ve skutečnosti velice liší. Letos už oslaví své 78. narozeniny, ale stále jí to sluší. Jak dnes žije a vypadá?

Holland se na place poprvé objevila již ve 22 letech. Toužila se stát hvězdou na Brodwayi, kde debutovala ve hře The Devils s Anne Bancroft. Na větší roli si ale musela ještě několik let počkat. Poprvé se začala dostávat k většímu publiku díky sitcomu Bossom Buddies (1980) s Tomem Hanksem. Osudovou se jí však stala až role v seriálu Dva a půl chlapa (2003–2015), kterou se nejvíce proslavila nejen u nás. Zahrála si i v nespočtu dalších oblíbených seriálů a známých filmů, jako například v komedii Truman Show (1997) nebo v seriálu Mr. Mercedes (2017–2019).

Čtěte také: Jon Cryer alias Alan Harper ze seriálu Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Proč na natáčení nerad vzpomíná?

Herectví se stále naplno věnuje a za své výkony obdržela několik ocenění.

Čtěte také: Jako Judith ze seriálu Dva a půl chlapa se na obrazovce objevila před 17 lety. Z otravné exmanželky je dnes sexy baba

Herečka se nikdy nevdala ani neměla děti. Její láskou po celý život se stalo především herectví, kterému se věnuje už přes padesát let. Holland už ale prošla několika vztahy a momentálně žije v Kalifornii se svou výrazně mladší přítelkyní Sarah Paulson, která při přebírání Emmy svou lásku k Holland dokonce veřejně přiznala přímo na pódiu. Jsou spolu už pět let a jejich vztah jen vzkvétá.

Jelikož Holland nikdy neměla děti, při natáčení Dva a půl chlapa se cítila jako opravdová matka. Charlieho Sheena a Jona Cryera si tak oblíbila, že je skutečně brala skoro jako své vlastní syny. Na Den matek jí prý dokonce přinesli náruč plnou růží.

Čtěte také: Melanie Lynskey, známá spíše jako potrhlá Rose z Dva a půl chlapa, na svou životní roli zatím čeká

Přestože už herečce pomalu táhne na osmdesát a od role Evelyn viditelně zestárla, stále se o sebe snaží pečovat a pravidelně chodí běhat a posilovat. A stále jí to sluší.