Survivor Česko & Slovensko: Lempl Jack označil všechny Lovce za rasisty a už jen chybělo, aby si lehl na záda a kopal kolem sebe

Survivor Česko & Slovensko: Lempl Jack označil všechny Lovce za rasisty a už jen chybělo, aby si lehl na záda a kopal kolem sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní epizoda je předehrou k bombě, která v další epizodě vybuchne u Lovců. Jacka už mají všichni plné zuby a pro kmen je nepoužitelný. Jeho soukmenovci už si všimli, že jeho zraněná noha občas funguje jako zdravá, když jde o souboje, najednou se opět dostaví bolest a Jack je tak jen hladový krk, který musí živit.

Filip je stále nerozhodný, zda má odejít, ale odklad duelu mu spíše vrací chuť do hry. Jeho váhání však bude brzy naprosto zastíněno chováním Jacka, který se chová jako pětileté rozmazlené dítě.

Souboj o odměnu a drama poté

Souboj byl tentokrát zaměřený na sílu. Zapojilo se z každého kmene 7 hráčů. Šest vleklo vůz, sedmý házel ve finále míče. Jack samozřejmě patřil k těm, kdo byl už tradičně v roli diváka. Opět měl urputné bolesti nohy. Když se jeho zranění nelepší, neměl by jet domů?

Překvapení čekalo na Lovce až po návratu domů, kdy Filip přečetl zprávu přiloženou u odměny v podobě deseti různých jídel. Bylo na něm, aby jídla rozdělil. Všichni pochopili, že nejvydatnější jídlo dostanou ti, kteří měli v souboji velký výdaj energie a ti, kteří jsou v soutěžích nejaktivnější a kmenu nejprospěšnější. Až na Jacka. Ten dostal misku kokosu, protože v jeho případě na povalování zase tolik energie nepotřebuje.

Jack však chtěl mrkvový dort (údajně proto, že potřebuje proteiny k uzdravení). To, že v něm moc proteinů není, ho evidentně nezajímalo a tvrdě se začal do všech navážet, že pro „černého Jacka“ jídlo není a jak ho všichni neustále odstrkují. Rasismu měl plná ústa, ale druhý den to samozřejmě popřel. Navíc kmen poučil, že odměny se měly losovat. Naprosto ignoroval, že nikdo jiný s přiděleným jídlem problém neměl. Bandurko dostal jen kousek toustového chleba a prostě ho snědl. Rozvášněný Jack kokos odmítl.

U Titánů

Kristýna je trošku naštvaná, že Titáni nemají ambice na vyhrávání. Nelíbí se jí, že třeba Ivanka si po prohraném souboji pochvaluje, jaká to byla zábava. Z jejího pohledu šlo o prohru a na té není zábavného nic. Navíc kmen hladoví, což možná Ivaně nevadí, ale ostatním ubývá síla. Kristýna znovu připomíná, že Yenifer udělala zásadní chybu, když se zbavila Kateřiny, která byla v dobré kondici a v soubojích jedna z nejlepších.

Další den Radek začíná pletichařit a chce se vnutit do aliance k Tomášovi, Mártymu a Kristýně. Té dokonce tvrdí, že s Tomášem se domluvili, že se podrží až do konce hry. Zatímco Radek má pocit, že je respektovaným vůdcem, ostatní ho mají za nebezpečného intrikána, a to není úplně nejjistější pozice.

Další souboj a nejzábavnější odměna, kterou všichni milují

Blíží se aukce a tam je každý sám za sebe. Někomu se zadaří, někomu ne. Za vylovené vlajky se inkasují peníze a za ty se nakupuje. Zatímco peníze si hráči mohou předávat, nakoupené odměny jsou jen jejich, až na výjimky. Dražilo se s chutí, někdo tak moc taktizoval, že nakonec ani peníze neutratil. A někdo si pochutnal na pořádném kusu hovězího, na pizze, kyblíku kuřat nebo dortu. Mikýř vydražil dvouminutový telefonát domů. Jack si v tajné dražbě koupil zprávu, kterou si mohl přečíst až po návratu do kmenové základny.

Ve vzkazu se tak dočetl, že má právo na odměnu ze souboje, když jeho kmen prohraje. Jenže Jack chtěl ty „rasisty“ ve svém kmenu vytrestat, a tak vymyslel, že jim řekne, že má na příští kmenové radě ještě další dva hlasy. Jak ale vše bude prezentovat, se uvidí až v další epizodě. Jasné však je, že si z jeho výhry nikdo z kmene Lovců na zadek nesedl a větev, na které sedí, se začíná už hodně naklánět.

Zdroje článku: