Survivor Česko & Slovensko: Hodně podivná kmenová rada připomínala spíš emotivní pořad o rodině

Survivor Česko & Slovensko: Hodně podivná kmenová rada připomínala spíš emotivní pořad o rodině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Moderátor tvrdí, že emoce do této hry patří, ale tentokrát jich diváci dostali naservírovaných víc, než se dá strávit a zákonitě tak někomu zůstaly ležet v žaludku. Je otázkou, co ještě do hry patří a co je už příliš. Rozhodně bylo zajímavé sledovat, kdo brečel a kdo někde uvnitř jásal, že je o jednoho hráče méně.

23. den hry

Sebastian si odskočil na kus řeči s Mártym do džungle a zavzpomínal na těžké dětství které měl. V ten okamžik ještě diváci nemohli mít tušení, že se jeho příběh na kmenové radě stane podnětem pro dlouhý proslov, u kterého bude větší část hráčů brečet.

U Titánů Yenifer rozebírá Tomáše. Její myšlenkové pochody začínaly tím, že mu moc nevěří a informací, že ona nikdy nelže. Že by si její čisté duše ještě nikdo nevšiml? A závěrem došlo k tomu, že se s Tomášem dohodla, že se nebudou psát do duelu a budou držet spolu. Podobnou dohodu už má s Mikýřem a měla ji také s Pirátem, ale to už pro ni není tak důležité.

Boj o kmenovou a individuální imunitu

Filip zahrnuje už dlouhou dobu celý kmen svým fňukáním, jak je mu smutno po rodině, a tak se mužská část kmene domluvila, že souboj prohrají, aby mohl jít Filip domů. Holky s tím nic moc udělat nemohly. Titáni si pomalého tempa svých soupeřů všimli, to jim však nebránilo si výhru užít.

Individuální imunita jen o vlásek unikla Nikole a náhrdelník si už podruhé odnášel Mikýř.

Příprava na kmenovku

U Titánů pochopili, že kmen Lovců se chce někoho zbavit a usoudili, že by to mohl být Jack, kterého věčně něco bolí a do soutěží se nezapojuje.

U Lovců se Filip jen tak okrajově zmínil, že by mu pomohlo, kdyby vyhrál duel. Možná by ho to nakoplo ke hře! Tak to asi kmen zrovna slyšet nechtěl.

U Lovců se hodně probírá, kdo by měl z kmene odejít a padnou i jména Veroniky a Bandurka. Veronice už nikdo její příběh o ztracené imunitě nevěří a Mikýř prohlásil, že je mu stydno, když vidí, jak průhledně Veronika lže.

Nedůvěru už pociťují někteří Lovci i k Filipovi. Nevěří mu, že je za jeho fňukáním jen stesk po rodině. A Bandurko se opět dožaduje poloviny imunity, kterou mu podle něj Filip ukradl.

Další půlka imunity

Yenifer mluvila s Ivanou o její polovině imunity a radí jí, že by ji tajně měla dát Mártymu. To má Ivana v plánu, přestože ji před časem slíbila Mikýřovi. Ten je ale teď jinde. Ivana však na předání nespěchá. Uvidí, jak se bude hra dál vyvíjet. Mártymu o svých úmyslech řekla a ten náhodou (?), krátce po rozhovoru, našel další polovinu imunity. Bohužel je to prává půlka, stejně jako ta, co má Ivana.

Kmenová rada

Jako kulturní vložka se na kmenové hromadně plakalo. Sebastian se svěřil se svým dojemným příběhem a na konci hru opustil. Vlna emocí dostala i Jacka, který se přiznal, že ho otec považuje za ostudu rodiny a také si poplakal, že se v Česku cítí sám.

Když došlo na nominaci, žádné překvapení se nekonalo a Lovci do duelu poslali Filipa. Mikýř zřejmě také až tak moc nevěřil tomu, že chce Filip jít opravdu domů, a tak se rozhodl nenominovat s ním někoho, koho považuje za přítele. Odnesl to Kuba.

Překvapení přišlo až na závěr. Duel se nekonal. Nominovaní hráči půjdou do duelu až s dalšími nominovanými (asi ubývá moc hráčů, a tak chtějí vypadávání trochu pozdržet). Další čtvrtek tedy půjdou do duelu čtyři hráči a dva soutěž opustí. Filip a Kuba nebudou na další kmenové radě hlasovat.

Zdroje článku: