Diskuze

Utajený šéf: Ředitel není padavka, v hotelovém pokoji svižně uklidí rozmazanou dětskou plenu z podlahy

Utajený šéf: Ředitel není padavka, v hotelovém pokoji svižně uklidí rozmazanou dětskou plenu z podlahy
Diváci reality show se v nové epizodě podívají do luxusních hotelů, ale třeba i do prádelny. V hlavní roli uvidí ředitele Ondřeje Šimečka v přestrojení za oškubaného kovboje. Jeho zasvěcení do běžného pracovního dne nebude procházkou růžovým sadem.
Zpět na celý článek

Diváci reality show se v nové epizodě podívají do luxusních hotelů, ale třeba i do prádelny. V hlavní roli uvidí ředitele Ondřeje Šimečka v přestrojení za oškubaného kovboje. Jeho zasvěcení do běžného pracovního dne nebude procházkou růžovým sadem.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Utajený šéf: Ředitel není padavka, v hotelovém pokoji svižně uklidí rozmazanou dětskou plenu z podlahy
Jaké zásadní problémy Ondřej Šimeček odhalil během svého utajeného pobytu v hotelech?

Zjistil, že údržbář odmítá opravovat závady, zaměstnanci ignorují pracovní postupy, servírka nemluví anglicky, pokojská se soustředí jen na čas a v prádelně se potýkají s nedostatkem prádla. Odhalil také špatnou komunikaci a nezájem o práci u některých zaměstnanců.

Co Ondřej Šimeček kritizoval na práci hotelového údržbáře Františka?

Nelíbil se mu Františkův nezájem o práci a to, že hotel nepoužívá knihu závad, což vede k neefektivitě. Dále mu vadil špatný technický stav automobilu a zdlouhavé hledání vhodné žárovky místo ověření potřeby na místě.

Proč byl ředitel zklamán servírkou Dominikou?

Ondřej Šimeček byl zklamán její nedostatečnou znalostí angličtiny. Považoval to za velký nedostatek v restauraci, kterou často navštěvují zahraniční hosté, a za špatnou reklamu pro hotel.

Jak se pořad "Utajený šéf" natáčí tak, aby byla identita šéfa skryta?

Tvůrci pořadu používají krycí historky a lžou o skutečném účelu natáčení, aby se skromný štáb mohl pohybovat s kamerou na pracovištích. Oblečení pro šéfa se často nakupuje v sekáčích, aby vypadalo opotřebovaně a maska podpořila vytvořený příběh.

S jakými problémy se Ondřej Šimeček setkal při úklidu pokojů a v prádelně?

Při úklidu pokojů zjistil, že tempo je nastaveno tak rychle, že se nedá řádně uklidit a zaměstnanci nemají čas ani na oběd. V prádelně se potýkali s nedostatkem prádla, jehož příčinou mohla být špatná organizace práce.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kvíz: S čerty nejsou žerty - pekelně dobrá pohádka, co neskončila jen u uhlí
19.04.2025

Kvíz: S čerty nejsou žerty - pekelně dobrá pohádka, co neskončila jen u uhlí

Pohádky patří k lidové slovesnosti odjakživa. Dříve se předávaly z generace na generaci vyprávěním, později přišla na řadu četba a v současnosti...

Ulice: Adriana a Eddie si k sobě znovu najdou cestu. „Rambo-usek“ zapracoval na fyzičce
15.04.2025

Ulice: Adriana a Eddie si k sobě znovu najdou cestu. „Rambo-usek“ zapracoval na fyzičce

Jiří Panzner, představitel Eddieho Rambouska, byl hostem zákulisního pořadu Backstage Ulice, kde prozradil, že v nových epizodách bude Adrianě...

Podezření, problémy, slabost a chlad: Zítřejší ZOO plná emocí a bezcitnosti
06.05.2025

Podezření, problémy, slabost a chlad: Zítřejší ZOO plná emocí a bezcitnosti

Marika už chce vyřešit tajnosti se vztahem, jenže se jí to celé komplikuje. Navíc ji docela zaskočila matka. Ester byla opět na veterině a vůbec se...

Takovou romantiku nikdo nenatočil od dob Pretty Woman
20.06.2025

Takovou romantiku nikdo nenatočil od dob Pretty Woman

Tento film od oscarového režiséra Seana Bakera sleduje osudy Anory, mladé sexuální pracovnice z Brooklynu v podání Mikey Madison, která dostane...

Návrat s velkým otazníkem: V Ulici je zpátky stará známá, ale s novou jiskrou
18.05.2025

Návrat s velkým otazníkem: V Ulici je zpátky stará známá, ale s novou jiskrou

Michaela Badinková se v rámci oslav výročí seriálu vrací do role Lenky Hejlové. I když přichází po více než desetileté pauze, do postavy se...

Netflix přináší ze Španělska další pecku. Film inspirovaný skutečnou vraždou, která otřásla Španělskem
25.05.2025

Netflix přináší ze Španělska další pecku. Film inspirovaný skutečnou vraždou, která otřásla Španělskem

Pokud máte rádi příběhy o vraždách podle skutečných případů, poznamenejte si datum 30. května 2025. Na Netflix dorazí Černá vdova (La viuda negra)...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Ach, ti Klímovi z Ulice: Zbytečná rodina, která divákům pije krev
15.07.2025

Ach, ti Klímovi z Ulice: Zbytečná rodina, která divákům pije krev

Ať už se u Klímových odehrává jakákoli zápletka, asi nikdy to nebude nic, co by kritickým divákům vyhovovalo. V nových epizodách budou muset nadále...

Těchto 6 novinek teď válcuje stream. Diváci je sjíždějí ve dne v noci
30.06.2025

Těchto 6 novinek teď válcuje stream. Diváci je sjíždějí ve dne v noci

K létu patří zářné novinky na streamovacích službách. Největší peckou je akční komedie Minecraft s Jasonem Momoou a Jackem Blackem v hlavních...

Dnes v Ulici: Omluva byla přijata a nejlepší kamarád leze do zelí
28.05.2025

Dnes v Ulici: Omluva byla přijata a nejlepší kamarád leze do zelí

Gábina je nervózní z toho, jak jí Petra neodepisuje. Čeká, že jí peníze na Hvězdičku spíše omlátí o hlavu. Pak je ale hezky překvapená z toho, jak...

Diskutujte

Nejnovější fotogalerie

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka
12.09.2026

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka

Charismatický herec Vasil Fridrich, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Ulice nebo Devadesátky, se oženil. Za ženu si vzal o třináct let...

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž
12.09.2026

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž

Každé léto se vrací na televizní obrazovky a znovu dokazuje, že dobrý humor nestárne. Seriál Hospoda si i po více než třech desetiletích drží věrné...

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy
11.09.2026

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy

Nejdřív přišla velká ambice, potom prázdná kina a rozpačité recenze. Teď se česká zombie komedie vrací v úplně jiném prostředí. Netflix jí dává...

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec
11.09.2026

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec

Václav Vydra je velký milovník zvířat. Společně se svou manželkou Janou Bouškovou bydlí na statku na Slapech a zvířat tu mají požehnaně. Velkou...

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“
11.09.2026

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“

Kdo sleduje nový seriál Boží plán na TV Nova, určitě v něm kromě řady známých a mladých herců zahlédl i Roberta Nebřenského. Tento dvaašedesátiletý...

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně
10.09.2026

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně

Podnik, který měl být splněným snem, se během několika let změnil v boj o přežití. Dluhy rostou, personál odchází a kuchyně má svá vlastní pravidla...

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou
09.09.2026

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou

Někdy stačí obyčejná návštěva banky, venčení psů nebo vesnická veselka a poklidný den se během chvíle změní v pořádný chaos. Hrdinové Božího plánu...

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek
09.09.2026

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek

Richard Krajčo není jen zpěvák, kytarista, frontman skupiny Kryštof nebo herec. Je také majitelem jedné budovy v malé vesničce v Podkrkonoší jménem...

Jedna mrtvola, jedny trenky a rodinné tajemství. Červená sedačka Jana Krause zažije pořádně nečekané setkání
08.09.2026

Jedna mrtvola, jedny trenky a rodinné tajemství. Červená sedačka Jana Krause zažije pořádně nečekané setkání

Červená sedačka tentokrát přivítá hosty, které spojuje herectví, móda i hudební tradice. Jenže ještě než se dostane na jejich práci, Jan Kraus si...

Jeden z nejděsivějších případů Kriminálky Anděl: Zpráva z internetu zavede policisty na místo, kam by se nikdo nechtěl podívat
07.09.2026

Jeden z nejděsivějších případů Kriminálky Anděl: Zpráva z internetu zavede policisty na místo, kam by se nikdo nechtěl podívat

Na první pohled to vypadá jako další bizarní příběh z temných zákoutí internetu. Jenže tentokrát se za podivným tvrzením skrývá něco mnohem horšího...

Nejnovější diskuze