Survivor Česko & Slovensko: Bandurko se stal pro Titány nepřítelem číslo jedna, „čestná“ Yenifer je pobouřená

Survivor Česko & Slovensko: Bandurko se stal pro Titány nepřítelem číslo jedna, „čestná“ Yenifer je pobouřená
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední kmenová rada znamenala opět ztrátu pro Titány, a tak Lovci musí do soubojů nastupovat bez dvou lidí, aby se srovnaly počty. O kmenové radě se ještě mluvilo u Titánů pozdě v noci. Martina všichni „srdečně“ vítali zpět, ale to zase tak moc neznamená.

Největší pletichářka Yenifer to nakonec shrnula. Denisa byla panovačná a tím si sama zavinila, že šla podruhé do duelu, ze kterého se už nevrátila. Jediný, kdo asi pochopil, že Denisa byla jen nepohodlnou hráčkou pro Jenifer, a tak se jí zbavila, je Radek. Ten také ocenil Martina Careva, že stál celou dobu za Denisou, protože jí dal slovo a nevykašlal se na ni ani v okamžiku, když už jí ostatní odepsali.  

Radek má jasný názor i na Ivanu, která je podle něj hodně ovlivnitelná. Aby nemusela dělat nepříjemná rozhodnutí, zvolila si svou taktiku a rozhoduje se podle silných hráčů z kmene.

Jack to zase schytal

Lovci si pochvalují nové členy kmene, ale opět dochází k třenici s Jackem. Ten v náhradním kempu našel zrnka kávy a rozhodl se, že je „upraží“ a kmen tak bude mít alespoň trochu kofeinu. Jack na rozdíl od Jakuba, asi neměl zrnka kávy v ruce poprvé, ale Jakub naprosto přesně věděl, že Jack dělá všechno špatně a on by to dělal úplně jinak. Jack je sice trochu popleta, ale tentokrát kávu opravdu uvařil, jak si pochvalovala Jana. Byla sice slabší, ale pořád to bylo příjemné zpestření místního jídelníčku.

U Titánů už se Kristýna rozkoukala, vysvětlila i Carevovi, že nechtěla jít hned na začátku proti rozhodnutí kmene, když došlo na jmenování do duelu. Na kameru se svěřila, že jí Yenifer nepřijde moc upřímná, ale že je to možná proto, že v ní vidí konkurenci a chce si udržet pozici mezi mužským osazenstvem.

Rozpaky z kmene má i Martin Carev, který předpokládal, že s odchodem dvou silných hráčů by se měly trochu přeskupit síly a on by měl ve hře větší šanci, zatím ale žádné změny nezaregistroval a stále nějak nezapadl. I Radek mu však dá zapravdu, že Yenifer není taková, jak se snaží předvádět.

U Lovců Veronika upíná svou pozornost nejen k Bandurkovi, ale dělá oči i na Jacka. Sice chápe, že to není silný hráč a asi by za něj nebojovala, ale mohl by se jí na něco hodit. S Bandurkem už chodí na soukromé vycházka tak okatě, že to lidem začíná vadit a mají ji vesměs za lhářku.

Souboje o odměnu

Nic nového se v soubojích neděje. Kmeny absolvují už tradičně parkur, kde by si měli získat náskok na závěr souboje. Většinou však malý náskok nic neřeší, protože se na konci souboj soustředí spíše na zručnost, takže nějaká minuta náskoku z parkuru je směšná.

V prvním souboji vyhráli Titáni fazole, brambory, houpací sítě a nějaké deky a polštáře. Jirešová si pochvalovala polštář, protože má už prý hodně otlačené kosti. A taky jásala nad pytlíkem brambor. Jedla je v dětství u babičky. A potom už ne?

Teprve druhý souboj 22. den byl zajímavý. Bandurko trošku poškádlil Titány a předstíral bolest v kyčli. Trošičku je zpomalil na lávce, ale nebylo to nic proti pravidlům. Zastal se ho i Pirát, že ve sportu je běžné, že se dělají věci, které nejsou zakázané, přestože mohou být trochu sporné.

Bandurko versus Yenifer a Radek

Malý žertík a následné vítězství Lovců (kteří by stejně vyhráli), spustil opět nářek Yenifer, jak je Bandurko nefér, jak strašně se zachoval a vůbec úplně zabil ideu fair play. Někdo by děvčeti měl říct, že není na skautském táboře. Ten hrozný čin se dotkl i Radka, který tak trošku vyhlásil Bandurkovi válku a hodlá si to s ním hned po sloučení vyřídit. Tak třeba se dočkáme i nějaké zábavy v jinak monotónní hře. Tedy jestli se oba účastníci sloučení ve zdraví dožijí. Bandurko má svou motivaci pro setrvání ve hře. Musí potrestat Filipa, že mu odmítl dát polovinu imunity. A rád by vyšachoval ze hry i Jakuba.

Jediná Kristýna reagovala na prohru svého nového kmene přirozeně a přiznala, že to zavinila ona, protože se nedokázala ve finále souboje správně trefit míčkem. Dodala, že i kdyby Bandurko její kmen nezdržoval, stejně by kvůli její chybě Titáni nevyhráli.

Pirát obdaroval Janu

Lovci dostali plný koš ovoce, hromadu oříšků a tajemnou zprávu. Kmen rozhodl, že ji otevře Pirát. Ten nakonec musel vybrat jednoho hráče z kmene, který se mohl osprchovat, umýt si vlasy a užít si osvěžující nápoj. Pirát na to šel dobře, Ze čtyř žen, které po koupeli lačnily, vybral Janu, jako nejstarší. A ta mu to určitě v dobrém oplatí.

A zítra to bude o fňukání. Tak strastiplné osudy našich soutěžících dojmou nejen je samotné. Tak si připravte zásobu kapesníků.

Zdroje článku: