Dnes v Ulici: Tomášek si to rozházel s tchyní, ale Kristýna v něj pořád věří

Dnes v Ulici: Tomášek si to rozházel s tchyní, ale Kristýna v něj pořád věří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Kristýny a Dalibora rozhodně nebude lehký. A nejde jen o to, že kvůli práci nemá Borek na Kristýnu tolik času, kolik by ona očekávala. Zemětřesení teď vyvolal Tomáškův článek, který nepřímo ukazuje na Blanku jako na alkoholičku.

Kristýna si znovu musí svého kluka před rodinou obhájit

Čím to je, že si Kristýna vybírá kluky, ze kterých její rodina není příliš nadšená? Po Denisovi přichází na řadu Dalibor Tomášek. Ačkoliv je úplně jiný než Denis, stejně si z něj Blanka ani Luděk na zadek nesednou. Dělá totiž novinařinu. Na tom by ještě nebylo nic tak špatného, kdyby se jedním článkem přímo netrefil do bolavého místa rodiny Volákových. Tohle jen tak neprojde. Částečně za to může i Evžen, který chtěl mermomocí zveřejnit své přiznání, a to rovnou s celým jménem a fotkou. Blanka říkala, že je to hloupý nápad. A taky že jo. Nikoho totiž nenapadlo, že co se titulku týče, má editor právo veta. Tomáška to však napadnout mělo. Evžena měl varovat, že přesně tohle se stát může. A titulek, ten opravdu mluví za vše. Blanka teď aby lezla kanálama.

Marie to nevidí tak černě

Kristýna, která celou dobu Evženovi fandila, je u Blanky na černé listině. Ta si totiž myslí, že Tomáškovi zbytečně vynáší soukromé informace. A ona by svou minulost tak ráda pohřbila hluboko pod zem a už se k ní nevracela. Okolnosti ji však spát nenechají. I proto si Kristýna se svou mámou nemůže otevřeně promluvit. Ne teď, když má Blanka chuť všechny roztrhat jako hada. Útěchu nachází u své babičky, která je Kristýně velkou oporou. Vždycky byla. Ta, ačkoliv článek nečetla, rozhodně Kristýnu z ničeho neobviňuje a dává jí naději, že čas všechno srovná. Ale je to pravda? Zahladí vše čas? Nebo je šťastný život Blanky a Evžena v ohrožení?

Tomášek je pozvaný k Blance na kobereček

A protože je Blanka opravdu naštvaná, vyžádá si Tomáškovu osobní návštěvu. Doma u stolu jej s Evženem společně grilují. Je vidět, že Tomáška to opravdu mrzí, a i Blanka musí uznat, že v tom nejede. Jenže jeho sebeupřímnější omluva jí je teď nanic, když už si článek žije svým životem. Je to doslova výbuch, který otřese rodinnými vztahy. S tím Evžen rozhodně nepočítal a kdyby tohle věděl, nikdy by do tak upřímného rozhovoru pro noviny nešel. Teď musí snášet nejen Blančinu hysterii, nýbrž i hněv Luďka. Ten kauzu vztahuje na sebe a na své nové působení na komoře. Jak to asi bude vypadat, když se jeho spolupracovníci dozví, že zaměstnává bývalou alkoholičku? Možná, že ze spolupráce s Blankou bude muset nakonec couvnout. A co bude pak? Tohle určitě vrazí mezi Blanku a Evžena klín. Sled věcí poslední doby jim rozhodně dává zabrat.

Zdroj článku:
  • Autorský text