Gábina s Hermanem si užívají sebe navzájem. Ale jak dlouho bude období klidu trvat? Podle scenáristů už jen chvilku

Gábina s Hermanem si užívají sebe navzájem. Ale jak dlouho bude období klidu trvat? Podle scenáristů už jen chvilku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po náročné léčbě se Gábina dozvěděla skvělou zprávu! Chemoterapie zabrala a v těle už nemá žádné rakovinové buňky. Teď se zase bude moci naplno soustředit na práci a také na svou rodinu. Mezi Gábinou a Hermanem to zase jiskří a Herman bude moci sklízet plody své trpělivosti. 

Herman za Gábinou stojí pevně jako skála 

Herman se vedle Gábiny objevil přesně za pět minut dvanáct. Kdyby se totiž o nemoci dozvěděla dřív, než potkala Hermana, určitě by si s ním nic nezačala. Jenže nějakou dobu už s Hermanem chodila a teprve pak přišla krutá zpráva. Ačkoliv se ho od sebe pokoušela odehnat, on se nenechal. Trpělivě snášel všechny Gábininy hysterické výlevy a strachy. Teď, když je po všem a Gábina je zase v pohodě, si může užívat rodinnou idylku. 

Šimona Urbana čeká nástup do staronové školy. Na první pohled se zdá, že ho nic nemůže rozhodit. Jenže bohužel – opak bude pravdou a Šimon se stane obětí kruté šikany. Nevyčte nakonec Gábině, že se s ním po léčbě už nevrátila do Německa? Uvidíme!

Gábina s Hermanem užívají sebe navzájem, zdroj: TV Nova 

Šikana se snáší lépe, když máte kolem sebe silné okolí, a to Šimon má 

Šikana není nikdy příjemná. Když nastane, hodně záleží na tom, koho vedle sebe máte a z jakého rodinného prostředí pocházíte. Šimon má to štěstí, že má doma silné zázemí – Gábinu, Hynka a samozřejmě i Hermana. Až ten zjistí, že se Šimonovi ve škole dějí nepravosti, je schopný do ní poslat zásahovku. Všichni se určitě o Šimona postarají, když problém nastane.

Jde o to, aby se jim Šimon se vším svěřil. Ale svěří se? Co když bude chtít ušetřit svou mámu a bude problém nosit v sobě? Co když šikana překročí všechny meze a Šimonovi půjde ve škole o život? Nezbývá nic jiného než si počkat, jaký osud scenáristé Šimonovi připravili. Do té doby si mohou Gábina s Hermanem užívat sebe navzájem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text