Ulice: Zlý úmysl nebo nešťastná náhoda? Člověk z toho vyjde potrestaný nastejno

Ulice: Zlý úmysl nebo nešťastná náhoda? Člověk z toho vyjde potrestaný nastejno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Štěpánek se snaží vloudit zpátky ke Karle všemi možnými způsoby. Poprosí dokonce samotného Máru, aby Karlu přemluvil. A tím rozhodně nekončí. To Iva Klímová žádné špatné úmysly neměla, ale i tak bude ve 4312. dílu platit za nehodu, kterou způsobila. A to doslova.

Iva Klímová se odhodlala nasednout do dodávky a řídit. Při přeparkování auta v Ulici srazí obchodníka Kaštana, který kvůli ní končí v nemocnici. Iva si to vyčítá a považuje to jen za její chybu.

Všetečný pan Kaštan se však dobrovolně přimotal za auto, když chtěl Ivě ukazovat při couvání. Iva na něj nepřestává myslet ani večer, když je doma s rodinou a bude mít těžké spaní, dokud nebude mít jistotu, že je pan Kaštan v pořádku. Ráno se situace opakuje, zazvoní telefon a Iva ho zvedá se vší nedočkavostí, že se konečně dozví nějaké zprávy, ať už dobré či zlé, i když by si z celého srdce přála slyšet jen ty dobré. Sžírá ji nejistota a obrovské výčitky svědomí. Kdyby věděla, že pravé peklo ji teprve čeká, šetřila by síly. 

Magda s Prokopem zažívají nádherné období zalité láskou, touhou se pořád objímat a dotýkat a trávit spolu veškerý volný čas. Nezapomínají však ani na přátele, kteří je nyní potřebují víc než kdy jindy. A tak prozatím odhazují vzájemné opojné okamžiky a nastražují uši. Magda láká nešťastnou, sladkostmi se dopující Irenu na drink do Coolny a přemlouvá ji, ať odjede a pořídí si s přítelem v Peru dítě. 

Miloš Knobloch a Vítek Klíma si připili na tykání. Sotva však naskočí na přátelskou vlnu, vyplývá na povrch jedno velké nedorozumění. Miloš s první zákaznicí domlouvá lepší cenu, kterou tím pádem ani nezahrnou do firemních nákladů. Vítka to šokuje a varuje Miloše, že je to podvod. Toho to nenapadlo, protože se to v jeho branži zkrátka tak dělá. Vítek teď stojí před těžkým rozhodnutím, zda v tom s ním držet basu, nebo ctít řád slušného podnikání. Tou první zákaznicí je totiž Ditina máma. A pro Ditu má Vítek slabost. Nejen Vítek však může poučovat ostatní. 

Karla se psychicky sbírá z rozchodu s Jakubem Štěpánkem. Ráda by už všechno hodila za hlavu a znovu se soustředila na rodinu, kterou kvůli milenci tak zanedbávala a dokonce ji chtěla opustit. Nedá se říct, že by na Jakuba zapomněla, má ho v sobě zarytého hodně hluboko a i on se dost snaží, aby na něj jen tak nezapomněla. Po několikátém odmítnutí si Karla myslí, že už jejich rozchod přijal, ale šeredně se plete. Štěpánek si jen dává pauzu a při ní Karlu alespoň sleduje. Jaký další krok má nevyzpytatelný Štěpánek přichystaný? 

Zdroj článku:
  • Autorský text