Survivor Česko & Slovensko: Na kmenovce všechny čeká překvapení a Titáni se zbaví Radka jinak, než si plánovali

Survivor Česko & Slovensko: Na kmenovce všechny čeká překvapení a Titáni se zbaví Radka jinak, než si plánovali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Yenifer je rozhořčená, že kmen přešel skutečnost, že jí někdo prohrabal batoh. Nebylo pro ni těžké uhodnout, kdo to byl. Mrzelo ji, že se k tomu ale ostatní nějak nechtěli vyjádřit a bylo jim to jedno. Nevadilo jí zmizení nějakých sladkosti, ale spíš to, že v šesti lidech by už vztahy měly být jiné.

U Titánů

Kristýna s Tomášem prý jen byli zvědaví, co v batohu má, protože pořád tvrdila, že už bonbóny nemá, a přesto ji několikrát viděli, že je pojídala. Také oba svorně tvrdili, že si Yenifer trochu přilepšuje s jídlem na úkor ostatních.

Kristýna a Yenifer spolu mají neustále nějaké dohady kvůli jídlu. Yenifer tvrdí, že se Titáni nikdy nedohadovali a začalo to až s příchodem Kristýny. Ta pořád řeší, že dostane o dvě fazole méně a nově zase usoudila, že někdo tajně jedl hrozno. Holky se sice trochu škádlí, ale když jde nakonec o herní strategii, umí se dohodnout.

U Lovců

Veronika pořád plánuje, s kým se spojit. Vůbec jí nenapadne, že musí napřed najít někoho, kdo bude mít zájem. Zatím poletuje mezi Bandurkem a Jackem, a to jí moc velkou herní jistotu nedává. Navíc s Bandurkem cítí, že chování některých Lovců vůči nim je stále odtažitější. Verča tak chce vsadit na roli „mladé blbky“ a doufá, že třeba Jana a Nikolou na to skočí.

Mikýř a Pirát mají jiné starosti, Myslí si, že jejich osobnosti a síla spojenectví pro ně budou po sloučení představovat velký problém a ostatní se jich budou chtít zbavit. Pirát myslí dopředu a slibuje Jackovi, že se bude snažit ho podporovat. Doufá, že když ho udrží, aby byl v porotě, bude mít jeho hlas jistý.

Souboj o kmenovou a individuální imunitu

Na kmeny zase čekal parkur a na jeho konci byla skládačka, která naprosto smazala význam parkuru, protože bylo úplně jedno, kdo byl o chvilku rychlejší. Skládačka byla komplikovaná, a zatímco Lovci se aktivně ve dvojici střídali, když někdo dostal nápad, Titáni byli tak líní se zapojit, že i moderátor jim dal napomenutí. Po právu souboj vyhráli Lovci.

Mikýř s Nikolou u skládačky
Mikýř s Nikolou u skládačky | Zdroj: FTV Prima

Zajímavý souboj s pamětí a barvami prověřil i koncentraci hráčů. Nakonec si náhrdelník a imunitu odnesla Kristýna.

Strategie pro kmenovou radu

Je vidět, že konečně začala hra. Yenifer se už podělila o svou herní výhodu se všemi, které považuje za členy své aliance. Řekla jim to proto, že výhodu nechce použít, aby se kmen mohl zbavit Radka. Každému už leze krkem, a hlavně žije v domnění, že je velký šéf. Na Kristýně potom má být nominace Martina Careva, a přestože se jí do toho nechce, nakonec se podvolí.

Radek asi něco vytušil, a tak si přivstal a asi 4 hodiny hrabal v písku. Měl prý tušení, že něco najde. Imunitu sice nenašel, ale vymyslel si, že našel nějakou super herní výhodu, ale nemůže prozradit, o co jde.

Jeho výmysly mu nikdo nevěřil. Radek na Kristýnu vysypal, že budou tedy nominovat do duelu Mártyho a Martina a ta vůbec nevěděla, kde na něco takového přišel. Na Martina zase zkoušel nějakou strašně promyšlenou strategii, ale z ní vyplynulo, že jeho plán má jediný cíl, a to je vyhnout se nominaci. Martin sám tušil, že bude v duelu, takže nějaké Radkovy strategické plány nebral vážně.

Kmenová rada

Čtyři hlasy Titánů stačily k tomu, aby byl Radek nominovaný do duelu, který se nakonec nekonal. Kristýna podle plánu zvolila Martina.

Malý zvrat nastal, když si duelanti místo poměření sil losovali šátky. Radek si vytáhl šátek Lovců a na Martina zůstal jeho červený, ten, co mají Titáni. Tím Radek přešel k Lovcům a Titáni si tak na jeho vyřazení budou muset počkat, dokud nedojde ke sloučení kmenů.

Tím ještě večer nekončil. Radek a Martin si vylosovali kameny. Radek měl bílý, a tak začínal s volbou lidí do nového kmene Titánů. Martin byl na řadě jako druhý. Každý, kdo byl oslovený, vybíral dalšího hráče.

Kmeny mají tedy nově stejný počet (7) hráčů. Ve složení se toho moc nezměnilo.

Postupné skládání kmene Lovců:

Radek→Jack→Pirát→Mikýř→Jana→Nikola→Verča

Skládání nových Titánů:

Martin→Tomáš→Kristýna→Márty→Yenifer→Ivka→a zbylý Bandurko

Zdroje článku: