Survivor Česko & Slovensko: Lovcům se přestalo dařit v soubojích. Našli viníka a Jacka na pranýři vystřídal Bandurko

Survivor Česko & Slovensko: Lovcům se přestalo dařit v soubojích. Našli viníka a Jacka na pranýři vystřídal Bandurko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že konečně ve hře zůstali hráči, kteří chtějí hrát. To je trochu nezvyklá změna. Poslední vyřazená Ivana si imunitu z ostrova neodvezla a dala obě poloviny Mártymu přesně tak, jak slíbila. Nekladla si žádné podmínky, jen ho požádala, aby zkusil chránit Yenifer.

U Titánů

Tomáš se cítí zvláštně, když si uvědomuje, že je jich už jen šest. Radek a Carev debatují o poslední kmenové radě, která byla až zbytečně moc nabitá emocemi. Radek zřejmě pojal podezření, že jeho domnělá spojenectví nejsou tak pevná, a tak se snaží spojit s Carevem, který nemá velkou oporu. O Radkovi debatuje Yenifer a Márty. Ani jeden z nich nechce vyvolávat spory, ale už je štve, že Radek se ráno hrne do přípravy kokosů a polovinu nenápadně zkonzumuje, než se rozdělují porce ostatním.

U Lovců

Kmen s modrými šátky řeší před dalšími souboji jen to, že by po sloučení měli vše přizpůsobit tomu, aby vyřadili Tomáše a Kristýnu, kteří od nich odešli. To je trochu divná strategie. Oni si to přece nevybrali, aby šli k Titánům a je jasné, že se museli snažit mezi ostatní zapadnout.

Souboje o odměnu

Mexická hostina s překvapením byla pro oba kmeny dost motivující a opět byl na programu dne parkur. Tentokrát s kostkou a také bahenní lázní. Finále bylo ale podivné a každý si ho může vyložit po svém. Podle moderátora vyhráli Titáni.

Jack dal svou herní výhodu Pirátovi, jak se domluvil s Veronikou. Počítal s tím, že by překvapením k jídlu mohly být vzkazy z domova, na které všichni čekají. Jenže nebyly. Pirát si tak užil hostinu a také si ujasnil nějaké věci s Yenifer, kterou už opět považuje za spoluhráčku, se kterou bude po sloučení hrát. Pirát nepřišel domů s prázdnou a přinesl Lovcům alespoň hrstku sladkostí. Cukr se vždy hodí.

Jana od Lovců
Jana od Lovců | Zdroj: TV Nova

Lovci byli zklamaní že asi o vteřinu (kterou ale nikdo neměřil) prohráli a přišli o šťavnatou odměnu. Viník se našel hned. Jack si po absolvování úseku v bahně sundal botu, protože druhou ztratil. Kmen usoudil, že právě to byl čas, který jim na konci chyběl.

Mikýř při debatě řekl Veronice, že jí nevěří její tvrzení, že ztratila polovinu imunity a tím u něj není osobou, na kterou by se mohl spolehnout. S důvěrou je na štíru i Carev, pokud jde o Yenifer. Oba se ale tváří, že jsou kamarádi.

Druhý souboj o odměnu byl hodně dramatický a Lovec Bandurko si pěkně zavařil, když se nabídl na finálovou část a selhal. Byl příliš netrpělivý a kmen Lovců připravil nejen o pěknou porci jídla, ale i o dopisy z domova. Celý kmen, který tak rád hlásá, že každý něco pokazí, se obrátil proti němu.

Bandurko má ale plán. Svěřil se Veronice, že našel další zprávu, která zmiňuje, že na ostrově jsou další dvě poloviny imunity. A chce se o tuto informaci podělit s Mikýřem, pokud bude souhlasit s tím, že vytvoří alianci pro spojení kmenů. Už má jasno, kdo by v ní byl.

Úspěch ve hledání imunity má u Titánů Márty. Našel polovinu imunity a má tak dvě celé imunity. To může být docela v klidu, pokud je dobře zahraje, sloučení se určitě dožije.

Zdroje článku: