Whoopi Goldberg naznačila, že se chystá třetí film Sestra v akci

Whoopi Goldberg naznačila, že se chystá třetí film Sestra v akci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
64letá herečka, která hrála Deloris Van Cartier ve filmu z roku 1992 a v jeho pokračování, odhalila, že šéfové „pilně pracují“ na projektu, který ji bude znovu zahrnovat.

Whoopi řekla Jamesi Cordenovi v pořadu The Late Late Show: „Po dlouhou dobu všichni říkali, že další pokračování už nikdo nechce vidět. Ale docela nedávno se ukázalo, že to nemusí být pravda. Lidé to možná chtějí vidět. Takže pilně pracujeme na tom, abychom zjistili, jak dát celý gang dohromady a vrátit se k natáčení.“

Sestra Mary Clarence

V prvním díle jste mohli vidět, jak se salonní zpěvačka Deloris dostala do ochrany svědků jako jeptiška jménem sestra Mary Clarence. Její pokusy zapadnout do kláštera a inspirovat jeptišky, aby vyšly ze svých ulit ve sboru, byly opravdu vtipné.

Ve druhém díle už si vezme pod svou ochranu školní sbor, který také založí, a dostane se s ním dokonce na národní prestižní soutěž. Sledovat pokroky a sílu, kterou zvládne z nezvladatelných jedinců udělat tým, je pro mnohé opravdu inspirující.

K Whoopi se v novém obsazení přidají Dame Maggie Smith a Kathy Najimy. Herečka naznačila, že nový projekt bude opravdu vtipný.

Sestra v akci 3 pod záštitou studia Disney 

Disney plánuje „Sestra v akci 3“ - remake původního filmu – od roku 2015, a do psaní scénáře se zapojila i Regina Y. Hicks a Karin Gist. Whoopi byla ale celou koncepcí studia Disney zklamána.

Rozhodli se, že se budou vydávat úplně jiným směrem než stará známá „Sestra v akci“. Takže to bude zbrusu nové ztvárnění filmu, ale bude se snažit, aby byla Whoopi jeho přirozenou součástí, jako u předchozích dvou filmů.

Těšíte se na novou Sestru v akci?