Vánoční příběh: Pojďte už v listopadu prožít romantický příběh se sváteční atmosférou

Vánoční příběh: Pojďte už v listopadu prožít romantický příběh se sváteční atmosférou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už 25. listopadu můžete strávit příjemné chvíle ve společnosti hereckých legend, jako je Karel Roden, Jiřina Bohdalová, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jana Plodková, Hynek Čermák, Pavel Kříž, Vladimír Polívka nebo francouzská herecká hvězda Pierre Richard.

Režisérka a spoluautorka scénáře Irena Pavlásková představí komedii, která se odehrává v ten nejmagičtější den v roce, na Štědrý den. Pojďme spolu nahlédnout do děje, na který se můžeme těšit.

Dvojice herců, bavičů a komiků Jiří Lábus a Oldřich Kaiser se ve filmu tak často nepotkávají, jejich přítomnost slibuje pořádnou dávku humoru. Jiří Lábus bude řidič tramvaje, kterého manželka doma trošku šikanuje a Oldřich Kaiser se představí jako cestující, který nakonec s tramvajákem prožije štědrovečerní atmosféru v jeho rodině u Pazderků. Paní domu si zahrála Jitka Sedláčková. Osazenstvo u slavnostní večeře doplní Anna Fialová, Pavla Beretová, Albert Čuba a Václav Neužil.

Zdroj: Europeana Production / CinemArt

Anna Fialová a Václav Neužil o natáčení prozradili:

Cítili jsme se s tímhle obsazením vlastně spíše jako diváci, než jako herečtí kolegové legend jako jsou pánové Kaiser a Lábus. Kvůli našim záchvatům smíchu jsme museli dokonce záběry i stopnout. Ale rozhodně to stálo za to!

V rodině u Skálů to zase bude v režii Jiřiny Bohdalové a jejího filmového syna Karla Rodena, který si přivedl poprvé domů novou přítelkyni v podání Jany Bernáškové. Ta to nebude mít moc snadné, protože u stolu budou i filmové děti Rodena, kterým se macecha moc nezamlouvá. O Jiřině Bohdalové velice krásně mluvil Pavel Kříž, který jí jako slavné herečce ve filmu dělá taxikáře.

 Je neuvěřitelné, co Jiřina ve svém věku zvládá. Je neskutečně autentická, improvizuje, je to nádhera s ní pracovat!

Dodal Kříž, který také stráví Vánoce ve společnosti Skálové a její rodiny.

Vánoce v závějích sněhu na chalupě na horách naopak prožijí filmoví manželé Hynek Čermák a Jana Plodková, díky nimž se dá dohromady mladá dvojice studentů Sára Sandeva a Jan Nedbal.

Zdroj: Europeana Production / CinemArt

Vánoční příběh pohladí po duši, je plný pohody a humoru. Hynek Čermák si liboval, že postavy musí zdolat mnoho překážek, a to je v komediích zábava jak pro herce, tak pro diváky.

Díky obsazení herců napříč generacemi si ve filmu každý divák najde něco, co se mu bude líbit. Třešinkou na dortu pak bude pro diváky jistě role, kterou ztvárnil francouzský herec Pierre Richard, jenž se do natáčení pustil s velkou chutí, a s ještě větší dávkou emocí.

Zdroj: 

  • propagační materiál CinemArt