Věčné přátelství v Ulici: Mohlo by to klapat Lumírovi a Ingrid?

Věčné přátelství v Ulici: Mohlo by to klapat Lumírovi a Ingrid?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír a Ingrid ze seriálu Ulice si skvěle rozumí, jejich vztah ale zatím nepřekročil hranici přátelství. Lumír sám si dobře uvědomuje, jak báječná Ingrid je. Srdci však neporučíš – a to jeho jej zatím táhlo k neodolatelné Dianě. Co přijde dál?

Ingrid a Lumír by se k sobě hodili, myslí si nejen Vilma

Že Ingrid a Lumír (Jana Sováková a Václav Svoboda) tvoří v Ulici sehranou dvojku, to zřejmě není nutno připomínat, protože se tak děje už poměrně dlouho. Od smrti Světlany pomáhá Ingrid Lumírovi s výchovou Lexíka. Zpočátku za nimi do Prahy dojížděla i velmi často. Prakticky u nich měla druhý domov. Nedávno se ale rozhodla kvůli vlastním starostem se dvěma puberťáky v Málkově omezit pražské návštěvy, což Lexík s Lumírem těžce nesli.

Začali si už totiž zvykat na pocit opětovně stmelené rodiny.

Že jsou Lumča a Ingrid přímo harmonický pár, to zaznamenala pochopitelně i Vilma Nyklová, královna místních drben. Dokonce dala dohromady plán, jak je k sobě popostrčit. O přízeň perspektivního vdovce však později začaly bojovat i jiné ctitelky.

Lumír začal běhat za krásnou Dianou

Přátelský vztah mezi Ingrid a Lumírem byl po nějaký čas trnem v oku Mileně Pumrové, která toužila urvat Lumíra pro sebe. Z toho nicméně sešlo, protože upřímně, kdo by si vůbec dokázal tyhle dva představit spolu? To by Lumčovi asi nikdo nepřál. Do jeho života navíc vstoupila nová atraktivní dáma – Diana Rytířová. Krásná, elegantní, schopná posila radnice v ledasčem připomíná Světlanu, a tak není divu, že kvůli ní Lumír naprosto ztratil hlavu.

Když se o ní Ingrid dozvěděla, taky jí to docela vzalo vítr z plachet. Že by maličko žárlila? Zároveň ale Lumírovi přeje štěstí. On by si ho ostatně konečně zasloužil, ale bohužel, jeho snaha upozornit Dianu na své city dobře míněným drahým šperkem se nesetkala s úspěchem. Diana si Lumíra váží jako skvělého člověka, nic romantického k němu ovšem necítí.

Václav Svoboda – Lumír Nykl, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jak do děje zasáhne Kateřina?

Lumír si každopádně z nešťastné zamilovanosti odnesl jedno neomylné prozření. Nadále už nechce proplouvat životem sám. Novou sezónu Ulice zahájí průšvihem s Tondou, z něhož ho kamarádka Ingrid zdatně vyseká. Stále přitom zůstávají pouze dobrými přáteli. Scénu následně ovládne další rázná žena, a sice majitelka hospody Kateřina Dubovská (Martina Randová).

S touhle nezdolnou podnikatelkou byl Lumír v minulosti tak trochu na kordy, i když za to mohla spíše tvrdohlavost jeho matky Vilmy, jež nesnesla konkurenci pro rodinné bistro. Právě Kateřina by teď mohla v Lumírovi zažehnout nový plamen lásky. Zásluhou sdružení Drozdů se totiž ukáže, že Kateřina je ve skutečnosti žena do nepohody, s níž se člověk může upřímně zasmát. Ingrid si s Kateřinou také padne do noty. Dokonce si obě z Lumíra šikovně vystřelí a posléze uzavřou jakési spojenectví díky malému tajemství. O co asi půjde? A kdo nakonec získá místo v Lumírově srdci?

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.tn.nova.cz