Nejlepší kamarádi Pipi Dlouhé punčochy šíleně přibrali, opustili herectví a vrhli se do zdravotnictví a světa byznysu

Nejlepší kamarádi Pipi Dlouhé punčochy šíleně přibrali, opustili herectví a vrhli se do zdravotnictví a světa byznysu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitelé kamarádů Tomyho a Aniky se stejně jaké protagonistka hlavní hrdinky snažili prosadit ve filmu, osud však měl jiné představy. Děti vyrostly, začaly dobývat svět byznysu a pomáhat lidem.

Kromě opičky a koně Nilssena trávila Pipi Dlouhá punčocha čas s Anikou a Tomym, s kamarády od vedle. Děti si spolu hrály a dělaly vylomeniny nejen ve filmu, údajně i na place bylo dost veselo. O Inger Nilsson, představitelce Pipi, jsme se bavili nedávno, co teď ale dělají Pär Sundberg (62) a Maria Persson (61)?

První jmenovaný se do role Tomyho dostal z širokého zástupu uchazečů úplnou náhodou, chodil totiž do tanečního kroužku, kde si ho režisér všiml. Kdo film o Pipi dlouhé punčoše viděl ale musí uznat, že je jasné proč. Jeho roztomilý dětský úsměv si všechny získal a mohl začít s děvčaty točit. Jeho herecká kariéra u tohoto díla začala, ale také skončila. Kromě příběhů o Pipi už nikdy jinde Sundberg nehrál, sám později přiznal, že po tom nikdy ani moc netoužil a že nemá dostatek talentu. Herectví už ve 13 pověsil na hřebík a po dokončení střední školy začal s vysokoškolským studiem ekonomie a marketingu. Dnes pracuje jako marketingový manažer a pořádá propagační akce v supermarketech a jiných firmách. Rodinu však nikdy nezaložil. Povídá se, že kdysi dostal od Astrid Lindgren přívěsek ve tvaru srdce se slovy, že až najde tu pravou slečnu, tak jí ho dá. Nejspíš ho stále ještě má.

To Maria Persson měla velké ambice stát se uznávanou herečkou. Navštěvovala hereckou školu, ale role vychované a starostlivé Aniky se ne a ne zbavit, proto později s herectvím skončila a dodělala si zdravotnický kurz, aby mohla pracovat jako sestra. Mezitím se stihla bláznivě zamilovat a odstěhovat se za partnerem do Španělska, kde i přesto, že tento vztah nevydržel, žije dodnes. Později s druhým přítelem vlastnila bar na Mallorce, který se ale po jejich rozchodu uzavřel. Z tohoto vztahu má syna Oskara. Maria Persson dodnes žije ve Španělsku a pracuje jako zdravotní sestra. Často ale jezdí do Švédska a podporuje různé humanitární organizace, na které přispívá i její kamarád Pär Sundberg.