Diskuze

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes
V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Novinky v ZOO: Tez by ráda randila, ale neví, jak vybruslit z prekérní situace, když nesmí vyzradit, že má dvojče
29.11.2022

Novinky v ZOO: Tez by ráda randila, ale neví, jak vybruslit z prekérní situace, když nesmí vyzradit, že má dvojče

Dvojčata Tez a Izy jsou sice protřelé podvodnice a u mužů je zajímá jen to, jak jsou bohatí, ale jednou se to přece musí stát a některá z nich se...

Halina Pawlowská ze ZOO má kořeny na Ukrajině. Strýc byl prezidentem Huculské republiky
06.04.2023

Halina Pawlowská ze ZOO má kořeny na Ukrajině. Strýc byl prezidentem Huculské republiky

Halina Pawlowská, česká herečka a autorka mnoha humorných knih pro ženy, se narodila v Praze. Její rodina však pochází z Ukrajiny, a tak se jí...

Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat
05.04.2023

Dnes v Ulici: Infarktové situace pro Hynka i Vilmu – Šimon s bráchou se ztratí a Lumír se chce stěhovat

Když Lumír nadšeně prohlásí, že plánuje stěhování do nového bytu, kde by s Kateřinou a Lexíkem byli šťastní, o Vilmu se začnou pokoušet mrákoty....

7 pádů Honzy Dědka: Jak ulovila Veronika Arichteva manžela i roli ve Vyprávěj a kde se vlastně vzal medovník Marlenka
07.03.2023

7 pádů Honzy Dědka: Jak ulovila Veronika Arichteva manžela i roli ve Vyprávěj a kde se vlastně vzal medovník Marlenka

Dnešními hosty moderátora Honzy Dědka budou Veronika a Biser Arichtevovi, herec Pavel Batěk, hudebník Marcell a arménský podnikatel Gevorg...

Survivor Česko & Slovensko 2023: Žaneta je dohola a fanoušci spekulují, zda je za tím sázka
06.04.2023

Survivor Česko & Slovensko 2023: Žaneta je dohola a fanoušci spekulují, zda je za tím sázka

Už nějakou chvíli jsou soutěžící z Dominikány doma a začínají spekulace o tom, kdo vyhrál. Žaneta má holou hlavu a konspirační teorie o sázce...

U Gábiny doma dnes zhasnou všechna světla. Koho černá hodinka pořádně naštve?
05.01.2023

U Gábiny doma dnes zhasnou všechna světla. Koho černá hodinka pořádně naštve?

U Blanky nadále probíhá zuřivá snaha přimět Kristýnu, aby se vrátila do školy. Dívka je však neoblomná. O své budoucnosti si chce rozhodovat sama....

Případy 1. oddělení: Trochu smutný konec krimiseriálu, který od první epizody lámal rekordy ve sledovanosti
30.11.2022

Případy 1. oddělení: Trochu smutný konec krimiseriálu, který od první epizody lámal rekordy ve sledovanosti

Pro milovníky českých krimiseriálů byl pondělní večer trošku smutný. Rozloučili jsme se s pražskou mordpartou, kterou vedl v poslední sérii Tomáš...

Krásná pohádka Honza málem králem znechutila režiséra Bořivoje Zemana tak, že už nic dalšího nenatočil
23.12.2022

Krásná pohádka Honza málem králem znechutila režiséra Bořivoje Zemana tak, že už nic dalšího nenatočil

Bořivoj Zeman se rozhodně za svou režisérskou práci nemusel stydět. Jako režisér je podepsaný pod díly jako Pyšná princezna, Dovolená s Andělem,...

Kvízová dáma ze Superlovu: Usměvavá meteoroložka, co ráda luští křížovky
14.04.2023

Kvízová dáma ze Superlovu: Usměvavá meteoroložka, co ráda luští křížovky

Dagmar Jandová patří mezi lovci k nejoblíbenějším. Aby ne, tato sympatická dáma se usměje a ostražitost soutěžících je ta tam. Nenechte se ale...

Ulice je výukový seriál, říká představitelka Věrky Milena Steinmasslová
30.01.2023

Ulice je výukový seriál, říká představitelka Věrky Milena Steinmasslová

Milena Steinmasslová, představitelka Věry Marečkové z Ulice, se v rozhovoru na Radiožurnálu rozpovídala nejen o nekonečném seriálu, ale také o...

Diskutujte

Nejnovější diskutované