Diskuze

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes
V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?
03.09.2021

Manžel Terezy Jordánové z Ulice, oblíbený herec Matouš Ruml se objeví v novém filmu Jedině Tereza. O čem bude?

V Ulici si zahrál kantora vyučujícího na stejném gymnáziu jako byla učitelkou češtiny jeho láska, kráska Tereza Jordánová v podání Patricie...

Golfové hřiště, ledová plocha, skokanský můstek, to jsou místa ze zajímavých filmů inspirovaných sportovními legendami
16.03.2021

Golfové hřiště, ledová plocha, skokanský můstek, to jsou místa ze zajímavých filmů inspirovaných sportovními legendami

Dobrých filmů ze sportovního prostředí není moc, a těch, které osloví i diváky, kteří nejsou úplnými nadšenci daného sportu, je ještě méně. Tyto...

Kluci v akci po 15 letech přijdou o jednu ze svých tváří: Proč dal Filip Sajler pořadu vale a kdo jej nahradí
12.03.2021

Kluci v akci po 15 letech přijdou o jednu ze svých tváří: Proč dal Filip Sajler pořadu vale a kdo jej nahradí

Pořad Kluci v akci patří od roku 2005 ke stálicím televizní obrazovky. Nyní se však jeho podoba zásadně změní. O jednoho „kluka v akci“ totiž...

Po tragické nehodě je Michael Schumacher zcela mimo veřejnost. Netflix zveřejní dokument o hvězdě Formule 1
05.08.2021

Po tragické nehodě je Michael Schumacher zcela mimo veřejnost. Netflix zveřejní dokument o hvězdě Formule 1

Ve skutečnosti měl být dokument o legendě Formule 1 Michael Schumacher vydán již v roce 2019, a to v kině. Dlouho jsme ale o tomto projektu nic...

Poslední série dotočena, tak proč se nekouknout znovu aneb proč byste neměli ignorovat seriál „Lucifer“
04.04.2021

Poslední série dotočena, tak proč se nekouknout znovu aneb proč byste neměli ignorovat seriál „Lucifer“

Kriminálky nás odjakživa fascinují. Columbo, Monk, nebo i nejdéle vysílaná kriminálka „Námořní vyšetřovací služba“ si užívají vysokou oblíbenost a...

Cicely Tyson (†96): Afroamerická herečka si své role vybírala
09.02.2021

Cicely Tyson (†96): Afroamerická herečka si své role vybírala

Její jméno mladé generaci asi příliš neřekne, avšak americká herečka černošského původu Cicely Tyson udělala v herecké oblasti kus práce. A to...

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let
22.02.2021

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let

Drew byla v centru pozornosti prakticky celý svůj život, a to jak v hereckých rolích, tak i v bulváru. Mediální sláva mladé dívce naprosto...

Premiérové díly Ulice: Nad Bedřichem byl vynesen krutý ortel! Rakovina prostaty
21.05.2021

Premiérové díly Ulice: Nad Bedřichem byl vynesen krutý ortel! Rakovina prostaty

Jako každý muž v jeho situaci i Bedřich Liška zrovna prochází těžkým obdobím. Objednal se na vyšetření prostaty, a to už pro něj znamenalo kus...

Poslední pokračování nejznámější dinosauří filmové série již netrpělivě čeká na zveřejnění: Jurský svět 3
07.06.2021

Poslední pokračování nejznámější dinosauří filmové série již netrpělivě čeká na zveřejnění: Jurský svět 3

Korona pěkně zahrála s kinem a s filmovým světem. Několik premiér nových filmů se celou dobu posouvá na přívětivější termín, některé filmy...

Skandály, které se odehrály na festivalu v Karlových Varech
03.09.2021

Skandály, které se odehrály na festivalu v Karlových Varech

Když je někde takové velké shromáždění slavných a známých tváří, jako tomu bývá na filmovém festivalu v Karlových Varech, není možné se divit, když...

Diskutujte

Nejnovější diskutované