Diskuze

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes

Ted Mosby, Robin Scherbatsky či Barney Stinson: Co dělají hvězdy seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ dnes
V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

V roce 2014 skončil jeden z nejúspěšnějších seriálů 21. století „Jak jsem poznal vaši matku“. Hlavní postavou je Ted Mosby, který vysvětluje svým dětem po dobu devíti let, jak se setkal s jeho budoucí manželkou a matkou jeho dětí. Většina historek se ale točí kolem pětice kamarádů a jejich životů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Polabí 2026: Klára Cibulková přebírá roli Olgy Beranové po Vilmě Cibulkové
11.11.2025

Polabí 2026: Klára Cibulková přebírá roli Olgy Beranové po Vilmě Cibulkové

Seriál Polabí čeká zásadní herecká změna: Vilmu Cibulkovou, která ztělesnila Olgu Beranovou, nahradí Klára Cibulková. Diváci se dočkají pokračování...

Ulice: Začíná boj a diváci se rozdělují do 2 táborů
07.12.2025

Ulice: Začíná boj a diváci se rozdělují do 2 táborů

Luděk je žárlivý zuřivec, který by měl Vandě dát pokoj, myslí si část diváků. Jiní prohlašují, že jenom nazývá věci pravými jmény a skutečným...

Lásky jedné plavovlásky: Kvíz, kde 90 % Čechů neprojde ani polovinu
24.02.2026

Lásky jedné plavovlásky: Kvíz, kde 90 % Čechů neprojde ani polovinu

Film Lásky jedné plavovlásky s Hanou Brejchovou v hlavní roli je právem považován za skvost české kinematografie. Zvládnete projít jeho kvízem s...

Zubatá měla v roce 2025 žně. Podívejte se, které známé osobnosti nám budou chybět
08.01.2026

Zubatá měla v roce 2025 žně. Podívejte se, které známé osobnosti nám budou chybět

Rok 2025 se do české kulturní i společenské paměti zapíše jako rok loučení. Odešli lidé, kteří formovali hudbu, film, divadlo, zábavu i veřejný...

5000 epizod: Ulice slaví další milník stylově. Tohle jí herci popřáli
28.10.2025

5000 epizod: Ulice slaví další milník stylově. Tohle jí herci popřáli

Nekonečný seriál dosáhl epizody číslo 5000. Ani se tomu nechce věřit, ale skutečně už je tu s námi dvacet let a tolik dílů, což samozřejmě stojí za...

Tvůrci Ulice zase jednou šlápli vedle. Diváci si ťukají na čelo kvůli nesmyslné zápletce
14.01.2026

Tvůrci Ulice zase jednou šlápli vedle. Diváci si ťukají na čelo kvůli nesmyslné zápletce

Království hraček v Ulici na sebe po nějaké době opět strhává lavinu kritiky za nelogickou a směšnou zápletku. Sotva se Bára vrátí ze Singapuru na...

KVÍZ: Na lovu – Porazit Vševěda je výzva, tak do toho
07.12.2025

KVÍZ: Na lovu – Porazit Vševěda je výzva, tak do toho

Jenom soutěžící, kteří se nebojí výzev, se chtějí v pořadu Na lovu utkat s Doktorem Vševědem, nejobávanějším a nejúspěšnějším z lovců. Věřte nebo...

Ulice: Tohle vyvolalo vlnu odporu. Je to přes čáru, zuří diváci
05.11.2025

Ulice: Tohle vyvolalo vlnu odporu. Je to přes čáru, zuří diváci

Tancovat u hrobů a dělat si na nich piknik je možná dobrým zvykem v zahraničí, ale ne u nás. Dalo se očekávat, že mnozí čeští diváci budou touhle...

Skandál v Ulici: Diváci se bouří. Takovou nechutnost si TV Nova nesmí dovolit
03.01.2026

Skandál v Ulici: Diváci se bouří. Takovou nechutnost si TV Nova nesmí dovolit

Rozporuplná linka točící se kolem milostného trojúhelníku Denise, Daniely a Kristýny bude pokračovat také v novém roce, k velké nelibosti některých...

Hrušínská jako matka a manželka: S Vandou z Ulice nemá nic společného. Ukázala svou pravou tvář
17.02.2026

Hrušínská jako matka a manželka: S Vandou z Ulice nemá nic společného. Ukázala svou pravou tvář

Kristýna Hrušínská je dcerou herce Jana Hrušínského a herečky Miluše Šplechtové. Není tedy divu, že se i ona stala herečkou. Její manžel ale herec...

Diskutujte

Nejnovější diskutované