Diskuze
Kvíz: Jen machr pozná český film z devadesátek podle postavy
Kvíz: Jen machr pozná český film z devadesátek podle postavy
Možná jste zmeškali
74. ročník filmového festivalu v Cannes právě začal
Filmový průmysl byl v poslední době velice zkoušeným oborem lidské činnosti a také jedním z těch, o kterých se hodně psalo. Festival v Cannes by...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
5 let byl terorizován houževnatým mimozemšťanem, po úspěchu přišel pád: Tohle byl život Maxe Wrighta
Max Wright nejvíce proslul na konci osmdesátých let, kdy ztvárnil Williama Tannera v sitkomu „Alf“. I když byl před i po této roli často vidět v...
Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech
Konec prázdnin bude, co se týká novinek na HBO Go, neobyčejně nabitý. Čeká nás několik dokumentárních sérií, sitcomů a také zlatý hřeb letošních...
Netflix reality show
Reality show jsou trendem současnosti a televizní stanice se předhání, která vymyslí další a další show, která by zaujala diváky. A nejde zdaleka...
Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je...
Tragická smrt Jana Dolanského v seriálu Slunečná. Proč musel herec ze seriálu odejít?
V červnu se s oblíbeným seriálem rozloučil skvělý herec Jan Dolanský, který si zahrál sympatického zloducha Jakuba Javůrka. Kvůli svému nádoru na...
Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou
Špatné filmy mají nejrůznější podoby. Někdy se díváme na útok převelkých zvířat, někdy se unudíme k smrti a někdy je scénář a režie tak...
Nejlepší mysteriózní filmy. Už jste je viděli?
Jsou záhady vaším koníčkem? Rádi řešíte různé problémy a přemýšlíte nad nejasnými věci? Vyzkoušejte také popřemýšlet nad těmito snímky, které vás...
Nejlepší české pohádky: Které filmy patří do zlatého fondu české kinematografie?
Češi jsou pravými milovníky pohádek. A to nejen na Vánoce. Které pohádky patří k těm nejoblíbenějším? Podle hodnocení přispěvatelů na...
Diskutujte
- Na lovu: Nový lovec bude chtít hráče oloupit o výhru. Odtud vzešla jeho přezdívka – Bandita
- Na lovu: Padouch, ale sympatický, říká o novém kolegovi Doktor Vševěd
- Ve čtvrteční Ulici se soudci uleví, Šíma s kamarády si omrkne nádraží a Vítek získá novou práci
- Ulice: David přizná barvu. Lina z Lince mu imponuje. Možná by měl do Singapuru odletět s ní
- Dívka a moře je film, u jehož sledování pocítíte nejen dojetí, ale i ledovou vodu kanálu La Manche
- Zítra v Ulici: Ve středu Blanka poleze tajemnici do zadnice a Vilma polituje chudáčka Mária
- Andělští policajti ze Smíchova jsou už za dveřmi a šestá řada diváky určitě nezklame
- Duch II: Predrag Bjelac v hereckém obsazení vyčnívá a stejně si ho chválí i ve slovenské verzi
- Drbárna ze ZOO: Major Havlíček se jednoho dne objevil v baru a vypadá to, že Terezu s Izabelou čekají zlé časy
- Kam se ztratila tetička z Ameriky, která přechytračila příbuzné v komedii Co je doma, to se počítá, pánové
Nejnovější diskutované
- Na Čarodějnice to vypukne. Nova Cinema vysílá snovou podívanou. Prsteny moci konečně uvidíte v televizi
- Na lovu s Lišákem: Když i mistr tesař se utne. Kdo dá, půlku toho, v čem lovec pohořel, je génius
- Kudrnáč byl vybrán do Ulice díky tématu znásinění o znásilnění
- Čtvrteční odpoledne s komiksovou kultovkou, klidně zavřete oči a kochejte se
- StarDance 2026: Vše odtajněno, můžete začít vybírat své favority
- Dcera Martina Stropnického Františka chce herectví pověsit na hřebík. Se životem má jiné plány
- Peklo jménem obezita: Proč Marka z Extrémních proměn nezničila ztráta nohy, ale jídlo?
- Herečka Jana Stryková má dítě se synem superslavného českého zpěváka. Uhodnete, o koho jde?
- Drbárna ze Strání – Kamarádi: Drocárová je v koncích. Petr naopak netuší, co mu přinese zítřek
- Dnes v Ulici: Mastný se bojí o svůj vlastní zadek a Rosťa s Pavlem řeší dopis pro Helenu