Diskuze

Kvíz: Jen machr pozná český film z devadesátek podle postavy

Český film se na začátku 90. let konečně dočkal ukončení cenzury. Začala tak vznikat díla různých žánrů. Schválně, na kolik filmových rolí si v našem kvízu vzpomenete.
Zpět na kvíz

Český film se na začátku 90. let konečně dočkal ukončení cenzury. Začala tak vznikat díla různých žánrů. Schválně, na kolik filmových rolí si v našem kvízu vzpomenete.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

74. ročník filmového festivalu v Cannes právě začal
09.07.2021

74. ročník filmového festivalu v Cannes právě začal

Filmový průmysl byl v poslední době velice zkoušeným oborem lidské činnosti a také jedním z těch, o kterých se hodně psalo. Festival v Cannes by...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

5 let byl terorizován houževnatým mimozemšťanem, po úspěchu přišel pád: Tohle byl život Maxe Wrighta
14.01.2022

5 let byl terorizován houževnatým mimozemšťanem, po úspěchu přišel pád: Tohle byl život Maxe Wrighta

Max Wright nejvíce proslul na konci osmdesátých let, kdy ztvárnil Williama Tannera v sitkomu „Alf“. I když byl před i po této roli často vidět v...

Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech
16.08.2021

Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech

Konec prázdnin bude, co se týká novinek na HBO Go, neobyčejně nabitý. Čeká nás několik dokumentárních sérií, sitcomů a také zlatý hřeb letošních...

Netflix reality show
22.11.2021

Netflix reality show

Reality show jsou trendem současnosti a televizní stanice se předhání, která vymyslí další a další show, která by zaujala diváky. A nejde zdaleka...

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
25.10.2021

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je...

Tragická smrt Jana Dolanského v seriálu Slunečná. Proč musel herec ze seriálu odejít?
28.07.2021

Tragická smrt Jana Dolanského v seriálu Slunečná. Proč musel herec ze seriálu odejít?

V červnu se s oblíbeným seriálem rozloučil skvělý herec Jan Dolanský, který si zahrál sympatického zloducha Jakuba Javůrka. Kvůli svému nádoru na...

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou
19.04.2021

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou

Špatné filmy mají nejrůznější podoby. Někdy se díváme na útok převelkých zvířat, někdy se unudíme k smrti a někdy je scénář a režie tak...

Nejlepší mysteriózní filmy. Už jste je viděli?
28.07.2021

Nejlepší mysteriózní filmy. Už jste je viděli?

Jsou záhady vaším koníčkem? Rádi řešíte různé problémy a přemýšlíte nad nejasnými věci? Vyzkoušejte také popřemýšlet nad těmito snímky, které vás...

Nejlepší české pohádky: Které filmy patří do zlatého fondu české kinematografie?
28.05.2021

Nejlepší české pohádky: Které filmy patří do zlatého fondu české kinematografie?

Češi jsou pravými milovníky pohádek. A to nejen na Vánoce. Které pohádky patří k těm nejoblíbenějším? Podle hodnocení přispěvatelů na...

Diskutujte

Nejnovější diskutované