Nedí divu, že pobláznil i slušňačku Rory z Gilmorek. Milo Ventimiglia alias rebel Jess je i po čtyřicítce k sežrání

Nedí divu, že pobláznil i slušňačku Rory z Gilmorek. Milo Ventimiglia alias rebel Jess je i po čtyřicítce k sežrání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fešák Milo Ventimiglia v roli Jesse rozvířil poklidnou atmosféru seriálového městečka Stars Hollow a zamotal hlavu spořádané Rory, a to nejen v seriálu. S představitelkou Rory, s Alexis Bledel, tvořil pár skoro čtyři roky.

Herecké sny od dětství

Milo se narodil 8. 7. 1977 v Kalifornii. Zajímavé drsné rysy v obličeji má po otci, který pochází ze Sicílie.

Od dětství je vegetarián, stejně jako jeho dvě starší sestry. Dokonce i rodinný pes byl krmený vegetariánskou stravou. Možná proto jednou kousl Mila do spodního rtu. Zranění mu způsobilo odumření některých nervů a proto má trochu křivý úsměv.

Čtěte také: Vysoký a kapku ostýchavý Dean, přítel Rory z Gilmorových děvčat, už pár sezón „loví duchy“ a vyrostl z něj náramný fešák

Herec měl už od osmi let jasno, čím chce být a v plánu bylo i získání Oscara. To se mu zatím nepovedlo, ale možná to jednou přijde.

Už na střední škole se zapojoval do všech školních představení a výhra letního stipendia Americké divadelní konzervatoře v San Franciscu mu dala životní směr a odešel studovat divadelní herectví na Kalifornskou univerzitu.

Gilmorova děvčata jako start kariéry

Podařilo se mu získat malou roli v sitcomu „The Fresh Prince“ a získal první role i v divadle. Širokou popularitu mu přinesl právě seriál „Gilmorova děvčata“. Zviditelnil se i jako syn stárnoucí boxerské legendy ve filmu „Rocky Balboa“, se Sylvesterem Stallonem. Výrazně se zapsal i ve sci-fi seriálu „Heroes“. Nedávno se potkal ve filmu „Znovu ve hře“ s populární Jennifer Lopez.

Hercovo soukromí

V soukromí Milo rád sportuje, vaří a je zapojený do mnoha charitativních projektů.

Vlastní automobilového veterána Chevelle Super Sport z roku 1967 a sám říká, že jezdí jako babička, aby si ho nezničil. Stejně jako jeho seriálová postava Jess, velice rád čte a využívá k tomu přestávky během natáčení.

Čtěte také: Jak vypadají Lorelai a Rory ze seriálu Gilmorova děvčata 20 let od natáčení?

Je v blízkém vztahu s hereckou kolegyní Sophií Bush, která hraje většinou v epizodních seriálových rolích (Plastická chirurgie s.r.o., Zákon a pořádek).

Finančně podpořil prezidentskou kampaň Baracka Obamy.

Sám tvrdí, že je plachý, nevyhledává pozornost, nepije, nekouří a nejraději je doma, kde si něco dobrého uvaří a při dobré hudbě odpočívá a čte.

Mrkněte do naší galerie, jak se fešák Jess od natáčení seriálu změnil.