Tenhle nový netflixový seriál je opravdu jedinečný, a to ze zábavného důvodu, díky kterému bude každá epizoda geniální

Tenhle nový netflixový seriál je opravdu jedinečný, a to ze zábavného důvodu, díky kterému bude každá epizoda geniální
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Myslíte si, že kriminální seriály jsou vždycky stejné? Že se příběh pořád a pořád opakuje? Pak byste se možná měli podívat na nový seriál na Netflixu „Murderville“, který se nejen vydává velmi zvláštní cestou při vyprávění zločinu, ale je i jedinečný, a to co se týče celého seriálového vesmíru.

Murderville – kriminálka trochu jinak

Něco jako Murderville se pravděpodobně ještě nikde nikdy neobjevilo. 3. února 2022 se na Netflixu objeví originální a jedinečný kriminální thriller, jenž se vůbec neorientuje známými vzory a hluboce zarytými kolejemi, které jsou typické pro kriminálku.

V opravdickém životě se říká, že dobrý vyšetřovatel musí umět improvizovat, aby našel řešení. A v Murderville je přesně to součástí základního konceptu. V každé ze šesti epizod se slavná celebrita (figurující jako druhý komisař) pokouší vyřešit vraždu společně s hlavním hrdinou detektivem Terrym Seattlem (Will Arnett). Geniálním plot-twistem je, že hostující hvězdy nedostaly scénář předem.

Herci nevědí, o co jde

Mimo jiné se o vyřešení vraždy pokouší hollywoodská diva Sharon Stone, hrdina Marvelu Kumail Nanjiani, oblíbenec fanoušků filmu Pařba ve Vegas Ken Jeong a late-night-moderátor Conan O'Brien. Aby vraha našli, musí chytře improvizovat, logicky uvažovat a samozřejmě se musí v prekérních situacích umět správně rozhodnout – a přesně tohle zcela přirozené reagování na situace je hlavním konceptem seriálu. K tomu se nabízí, že (především komediální talenty Nanjiani a O´Brien) nemohou zůstat vždy vážní, což by také mělo být velmi zábavné. Nakonec však musí nasbírané stopy a důkazy poskládat sami, aby předvedli (doufejme, že správného) vraha.

 

Zdroj: