Hvězda Základního instinktu Sharon Stone oplakává adoptivní babičku, která zemřela na Covid-19

Hvězda Základního instinktu Sharon Stone oplakává adoptivní babičku, která zemřela na Covid-19
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou z obětí nového koronaviru v New Yorku se stala i 85letá Eileen Mitzman, která se důvěrně znala s hollywoodskou herečkou Sharon Stone. Hvězda Základního instinktu ji považovala za svou adoptivní babičku.

Mitzman se s manželem angažovala v boji proti AIDS, který v roce 1991 postihl i jejich dceru. Právě charitativní aktivity je svedly dohromady se Sharon Stone. "Zeptala jsem se jich, zda by nechtěli být mými adoptivními prarodiči, protože moji vlastní už zemřeli," vysvětlila herečka.

Eileenino náhlé úmrtí ji hluboce zasáhlo. "Věděla jsem, že umře. Neměla jen koronavirus, ale také sepsi a další zdravotní problémy. A nikdo z nás ji v nemocnici nesměl navštívit a rozloučit se," postěžovala si Sharon na Twitteru. 

Ona sama se zatím cítí dobře, ačkoli už překročila šedesátku. Od roku 2001, kdy utrpěla rozsáhlou mozkovou příhodu, se obdivuhodně dala dohromady a je spokojena i se svou postavou. Vloni dokonce nafotila lechtivé snímky pro speciální přílohu magazínu Vogue. 

"Když jsem byla mladší, pořád mi na mé postavě někdo něco vytýkal. Zato dneska jsem za své tělo vděčná," přiznala herečka, která prý v sobě po šedesátce cítí větší sebevědomí než v dobách natáčení Základního instinktu.