Frantu z Ulice doopravdy mrazí po celém těle: Dozvídá se, že Skyleřin přítel je závislý na tvrdých drogách

Frantu z Ulice doopravdy mrazí po celém těle: Dozvídá se, že Skyleřin přítel je závislý na tvrdých drogách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedni řeší společný víkend a druzí rozchod a s tím spojené těžkosti s náhradním bydlením. Oproti Skyler má však Kristýna jednu velkou výhodu. I když se její rodiče společně na ničem nedohodnou, pro děti by se rozkrájeli. Ve 4309. dílu padne velkorysá nabídka, která však bude mít i své velké proti.

Franta se stále nemůže vzpamatovat z informace, kterou se dozvěděl. Dirk, Skyleřin přítel, je závislý na tvrdých drogách a Franta si uvědomuje, že s tímhle člověkem žil jeho syn několik let. Už jenom z té představy ho mrazí po celém těle. Nahání tak Skyleřiny rodiče, jestli je Chris v pořádku. Má o něj obrovský strach, což je vzhledem k takovému zjištění pochopitelné. Stejný, i když jiný šok zažije Bára, které volá Skyler. Poprosí ji o malou laskavost a Bára svou dobrotu posune ještě dál. 

Blanka má své děti znovu pohromadě a určitě je za to ráda. Společně však řeší krizovou rodinnou situaci, i když to na sobě ohleduplně nedávají znát. Kristýna má výčitky, že je kvůli jejímu rozchodu s Denisem mámina a Adamova domácnost vzhůru nohama a dokola řeší jiné bydlení. Překvapivá nabídka přijde od Luďka, který u společné večeře s Vandou, Adamem a Kristýnou nabídne jednomu s dětí bydlení u něj. Vanda se bude snažit nedat na sobě znát hořkost, která ji zaplaví, ale v tomhle ohledu není vůbec dobrá herečka. 

Major Herman s Gábinou konečně prožívají hezké období, které si oba jednoznačně zaslouží. V Jirkovi se bouří vášnivé pocity, ale také nezapomíná na slib, který si s Gábinou dali, a to že se do konce prázdnin vydají i s Šimonem na víkend. Plánování se ujmou právě Jirka s Šimonem, a tak se Gábina bojí, s čím tihle dva přijdou. Celou věc za ni však, zdá se, vyřeší obchodní partner, kterého Gábina nedokáže odmítnout. 

Blanka se chystá k zásadnímu kroku. V říjnu, až se dá Kristýna trochu psychicky dohromady, chce odletět za Evženem do Austrálie. Ten o tom však zatím nemá ani ponětí, protože je to Blančina spontánní akce. Stýská se jí tak moc, že bez něj nechce být už ani o chvíli déle, než to bude bezpodmínečně nutné. 

Zdroj článku:
  • Autorský text