Drbárna ze ZOO: Sid podvedla Haďáka a hned je toho plná ZOO

Drbárna ze ZOO: Sid podvedla Haďáka a hned je toho plná ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvojčata začínají provozovat stánky. Překvapilo je, kolik je kolem toho práce, protože ani nestíhají vyrábět bonbóny. Trochu je zaskočilo, že jim bývalý provozovatel zakázal prodávat bagety, které si chtěl chránit. Na Marka tak čekal nelehký úkol. Musel holkám vymyslet bagetu, co se bude dobře prodávat.

A dal si opravdu záležet. Až si přišel stěžovat Radek z kantýny, že mu lidi odchází, protože si místo jídla u něj kupují bagety. Jenže jak se ukázalo v praxi, zapékání baget je pro obsluhu hodně časové náročné a když přijde víc lidí, tvoří se fronty. Kreativní Marek tak bude muset jídlo nějak zjednodušit.

Dominika znovu zkusila zaútočit na Terezu s Izabelou, aby jí firmu, která vyhrála výběrové řízení, prodaly. Holky se jí vysmály a podobně dopadla i u Alberta, po kterém chtěla, aby jí dohodil dodávání krmení, když už jí to nevyšlo se stánkovým prodejem. Albert prohrál bednu šampusu, protože přesně o tom Lubor mluvil. Dominika nedá pokoj a bude to zkoušet znovu a znovu.

Nakonec to byl Albert, kdo už měl Dominiky plné zuby a řekl jí o tom, že vydírat se nenechá a Kristýna už dávno o jeho úletu ví. To Dominice na chvíli vzalo vítr z plachet, ale samozřejmě, že začala vyhrožovat, že se Albertovi pomstí a zničí ho. To se dozvěděl i starý Polák a syna přišel varovat.   

Márty už má složku prohřešků

Julie už má úplně stejnou pracovní morálku jako Sid. Holky objevily další podvedenou ženu. Zrovna když to řešily, přišel Adam a došlo mu, že Sid s pronásledováním Mártyho nepřestala, jak mu slíbila.

Když Adam přišel k hadům, řekl Bobovi, že ho Sid podvedla. Jenže Bob si to vysvětlil jinak a hned byla celá ZOO informována, že má Adam parohy a se Sid se rozchází. Doneslo se to i k Sid, která vůbec nechápala, kde Bob takovou blbost pochytil, a trochu se začala bát, že se možná Adam naštval až moc a opravdu se s ní chce rozejít.

Adam
Adam | Zdroj: FTV Prima

Naštěstí si Adam poctivě prostudoval složku plnou hříchů, kterou Sid s Julií na Mártyho vytvořily, a nestačil se divit. Alena se mu jen smála, že byl v jednotce asi jediný, kdo viděl v Mártym jen hrdinu, a že ostatní věděli, že má i druhou stránku, která není zrovna ke chlubení.

Adam se nakonec přišel Sid omluvit a dohodli se, že musí najít způsob, jak celou věc podat Alici tak, aby jim uvěřila. To bude hodně těžké.

Nabídka pro Filipa

Zvláštní zážitek si prožil Filip. Kamarád mu nabídl, že by mohl trénovat zahraniční tenisový klub. To Filipovi samozřejmě zalichotilo, ale až na schůzce s potencionálním zaměstnavatelem zjistil, že by šlo o družstvo severokorejských tenistů a ani velkorysá nabídka pro celou rodinu a finanční odměna 12 milionů korun ho k takové práci v nesvobodné zemi nezlákala.

Zdroje článku: