Diskuze

Stranger Things: TV seriál pozastaven, štáb se bojí o své příjmy

Televizní seriál s filmovými kvalitami, tak je nazývána mysteriózní série Stranger Things, který měl letos pokračovat čtvrtou sérií. Natáčení ale bylo pozastaveno kvůli pandemii nového koronaviru a nikdo zatím netuší, kdy se diváci nových dílů dočkají.
Zpět na celý článek

Televizní seriál s filmovými kvalitami, tak je nazývána mysteriózní série Stranger Things, který měl letos pokračovat čtvrtou sérií. Natáčení ale bylo pozastaveno kvůli pandemii nového koronaviru a nikdo zatím netuší, kdy se diváci nových dílů dočkají.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech
03.06.2024

Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech

Petr Havránek, moderátor Backstage Ulice, vyzpovídal mj. Arnošta Goldflama a Václava Svobodu, poptal se jich na aktuální dějovou linku v seriálu,...

Kouba je zpět! Připravuje se pokračování legendární vojenské komedie Copak je to za vojáka
20.05.2024

Kouba je zpět! Připravuje se pokračování legendární vojenské komedie Copak je to za vojáka

Základní vojenská služba byla pro většinu mladých mužů utrpením. Sotva dospělí nechali za sebou rodinu, přátele a první lásky, aby se na dva roky...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Ztřeštěná Agatha a její čarodějnické řádění v nové minisérii s českým dabingem
20.09.2024

Ztřeštěná Agatha a její čarodějnické řádění v nové minisérii s českým dabingem

Agatha Harkness se vrací na scénu. Není mladá ani krásná, ale vytrvalosti a odhodlání má na rozdávání. Má také plán, co chce dělat dál, a nebude na...

Není M*A*S*H jako M*A*S*H. Film z roku 1970 působí trochu zmateně a chybí zde oblíbené osazenstvo polní nemocnice
06.09.2024

Není M*A*S*H jako M*A*S*H. Film z roku 1970 působí trochu zmateně a chybí zde oblíbené osazenstvo polní nemocnice

Mnoho vytrvalých diváků seriálu M*A*S*H možná na film nenarazilo a je třeba uvést, že srovnání filmu a seriálu není na místě. Film by prohrál na...

Ulice: Oblékat se neumí a měla by změnit účes, přesto platí za jednu z nejoblíbenějších postav
18.07.2024

Ulice: Oblékat se neumí a měla by změnit účes, přesto platí za jednu z nejoblíbenějších postav

Jako herečka je krásná a právem sbírá komplimenty, coby Karla Marečková v Ulici ale dostává od diváků naloženo kvůli zplihlým a příliš dlouhým...

Dnes v Ulici: Vytoužený klid od dětí je v ohrožení, Luboš se chová divně
19.08.2024

Dnes v Ulici: Vytoužený klid od dětí je v ohrožení, Luboš se chová divně

Mělo to být deset dní bez dětí. Teď to ale vypadá, že si Mára s Karlou nejenže neodpočinou, ale budou mít plnou hlavu starostí ohledně divného...

Bridgertonovi letos na Netflixu vládnou a už se spekuluje, co bude dál
30.09.2024

Bridgertonovi letos na Netflixu vládnou a už se spekuluje, co bude dál

Seriál, který přišel v roce 2020, si dokázal vytvořit silnou základnu fanoušků. Ta se během let ještě zvětšila. Třetí série, která suverénně vede...

Dnes v Ulici: Gábina s Jiřím opravdově uvažují o dítěti a Milenu bůhvíproč rozčiluje kolíčková výzva
27.08.2024

Dnes v Ulici: Gábina s Jiřím opravdově uvažují o dítěti a Milenu bůhvíproč rozčiluje kolíčková výzva

S kolíčky na uších už má vyfoceného dědu, Jirku i mámu. Svou babičku však jen tak nepřesvědčí. Řeč je o Šimonovi, který se za práva nebohých zvířat...

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty
02.09.2024

Predrag Bjelac už podruhé polechtá divákům bránice a Emila doprovodí v jeho cestě za kariérou úspěšného policisty

Emil nebyl úplně chlapík, který si vysnil, že bude běhat s pistolí a honit zločince. Raději měl práci v pohodlné kanceláři u svého stolu, kde se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované