Došli byste tak daleko jako rekordmani? Zkuste si soutěž Chcete být milionářem? nanečisto

Došli byste tak daleko jako rekordmani? Zkuste si soutěž Chcete být milionářem? nanečisto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal pořad Chcete být milionářem?, legendární televizní soutěž? A kdo by si někdy neřekl, že by měl také šanci na jednu z vysokých výher? V následujících 12 otázkách si můžete ověřit, zda byste se vyšplhali až k šestimístným výhrám.

Od podzimu 2000 jsme pořad Chcete být milionářem? mohli sledovat na obrazovkách bezmála 5 let. Vladimír Čech byl jako moderátor skvělou volbou, která soutěži přidala na oblíbenosti. Dodnes se většině lidí při zmínce o Chcete být milionářem? vybaví právě jeho tak trošku čertovská tvář nad stolkem uprostřed studia. Po 3 letech ho v roli vystřídal Martin Preiss, v posledních dílech se pak předvedl Ondřej Hejma. Pořad se ještě dvakrát vrátil na obrazovky, moderovali ho Roman Šmucler (2008) a Marek Vašut (2016 – některé díly vysílány až ve 2017), ale bývalé slávy už nedosáhl.

3 šance

Jako soutěžící musíte po rychlostním rozstřelu odpovídat na otázky se stupňující se obtížností. Správné odpovědi vás vedou ke 3 záchytným bodům (10 000, 320 000 a 10 000 000). Jejich překonání znamená, že o částku už nepřijdete. V soutěži máte k dispozici také 3 nápovědy, a to 50:50, pomoc publika a přítele na telefonu. Jak byste uspěli v našem Chcete být milionářem? nanečisto? Pojďte to zjistit!

 

Zdroj článku:
  • Autorský text