Prostřeno: V Survivoru si Karolína Krézlová dokázala jídlo obstarat. Teď ukáže, jak se umí postavit k plotně

Prostřeno: V Survivoru si Karolína Krézlová dokázala jídlo obstarat. Teď ukáže, jak se umí postavit k plotně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spolu s ní se v další kulinářské show představí další umělci, a tak nelze čekat, že by zvládli použít vývrtku na lahev vína. Na talíře se jim podaří přece jen něco naservírovat a teprve v průběhu týdne se uvidí, zda je to i k jídlu. Se servírováním to v některých případech také nebude vždy snadné.

Houslistka, zpěváci, zpěvačky. Co hrdlo, to parádní hlas.

V pondělí se k plotně postaví houslistka Markéta Muzikářová

Zdroj: FTV Prima

Její hostitelský den ovlivní nečekaně stávka učitelů, protože všechny tři děti zůstanou doma. A to není zrovna jednoduché, vařit a pečovat o děti. Markéta se je snaží zabavit a děti se zase snaží pomáhat, a nakonec do průběhu večera hodně zasáhnou. Ten nejstarší bude hostům dokonce nalévat pití.

Markéta připraví italské caprese, dýňovou polévku Hokkaidó, pečené kuřecí stehno v parmazánové strouhance, šťouchaný brambor a křehký salátek a banánové mascarpone s lesním ovocem. Markéta neošidí ani úkol týdne, když připraví řízečky. Jenomže hosté se jich skoro ani nedotknou, protože si budou myslet, že jsou pro děti k večeři. Děti budou všude – u stolu, pod stolem a během servírování bude pomáhat nejstarší syn. Všechny nakonec vyděsí zábava, když bude docela náročný hudební kvíz. I s ukázkami od Markéty, která zahraje na housle.

V úterý hosty k sobě domů pozve muzikant a učitel hudby Jakub Moulis

Zdroj: FTV Prima

Ten hosty vezme do svého bytu, kde vybudoval i nahrávací studio, které je doslova raritou – uprostřed obýváku má zvukotěsnou místnost. Studio se stane součástí zábavy, když Jakub nechá všechny hosty zazpívat, aby je „vyladil“. Nakonec ale nebude mít co dělat, protože všichni zpívají moc hezky, a tak není co ladit.

Jakub vaří moc rád a na svůj večer se náležitě připraví a natrénuje. Vsadí na krevety s chilli máslem, bagetkou a salátem, polévku z pečené zeleniny, zakysanou smetanu a slaninu, krůtí burger, bazalkové pesto a Coleslaw a pěnu z bílé čokolády, omáčku z borůvek a mandlový korpus. Na papíře zní menu výtečně, ale jak se ho podaří Jakubovi připravit? Bude stíhat, nebo se hosté musejí připravit i na nějaké to čekání? Bude se řešit Jakubův soukromý život a to, že nemá přítelkyni. Hosté to nechápou, a zejména dámy se snaží Kubu udat. Ten ale o dohazování moc nestojí.

Středeční soutěžní menu připraví herečka a zpěvačka Karolína Krézlová

Zdroj: FTV Prima

Ta nemůže vařit doma, a tak hosty pozve do prostoru, kde probíhají cukrářské kurzy. Karolína slibuje gazpacho, salát z mandarinek a mandlí s italskou zálivkou, pomalu pečená BBQ žebra s bramborovou kaší a tekuté zlato.

Hosté jsou překvapení, když si přečtou, že Karolína chystá pečená žebra. Sama totiž maso moc nejí a předešlé večery se mu vyhýbala. Jenomže během večeře hosté zjistí, že nejsou žebra jako žebra. Karolína bude mít co dělat, neboť menu v cizí kuchyni jí nejde snadno připravit. Karolína na večeři pozve i kytaristu, který k jídlu zahraje, a jako zábava se bude vyrábět vaječňák.

Ve čtvrtek se předvede herec a zpěvák Ondřej Bábor

Zdroj: FTV Prima

Mezi jeho koníčky patří zpěv, motorka a také rád tráví čas se svou ženou. Ondra se teprve nedávno oženil, a tak o své svatbě a ženě moc rád vypráví. Ondrovi se tento týden lepila smůla na paty – ve středu se vyboural, a proto musel měnit svoje plány a harmonogram. Ondrovo menu všechny pořádně nažhaví, když jim slibuje parádní gastronomický zážitek – avokádové guacamole s domácím pečivem, dýňový krém, kachní stehno s červeným zelím a domácím knedlíkem a ovocné košíčky. Všichni se těší hlavně na kachnu. Na tu se sbíhají sliny i Karolíně Krézlové, která jinak maso nejí. O zábavu se postará Ondrova manželka, která je profesí tatérka.

V pátek se k plotně postaví zpěvačka a modelka Kateřina Mátlová

Zdroj: FTV Prima

 Kateřina miluje cestování, koncertování a módu. I jí se od rána lepila smůla na paty. Měla nehodu, do toho napadla spousta sněhu a ne všechno šlo jako po másle. Katka, která zpívá s DJ Bobem a procestovala s ním kus světa, napsala menu, ze kterého nejsou hosté moudří. Jako předkrm slibuje tuňáka, mango a avokádo, druhým chodem bude polévka – rajčata, stracciatella, pesto, jako hlavní chod bude arborio, lišky, parmazán a nakonec dezert – čokoláda, ovoce.

A všichni budou zvědaví, jak bude večer probíhat bez Markéty, která musela odjet na koncert. Místo sebe poslala módní návrhářku Martinu, které se docela rychle podaří zapadnout do party. A jak celý večer dopadne? Obstojí Kateřina v kuchyni? A bude se hostům líbit zábava, kdy dorazí dva kouzelníci? A jak celý týden dopadne? Kdo to vyhraje? A budou k tomu potřeba kouzla a čáry?

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text