StarDance představuje celebrity v úplně jiném světle, a to diváky baví

StarDance představuje celebrity v úplně jiném světle, a to diváky baví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Cukrář Josef Maršálek chce taneční soutěž přežít ve zdraví. Drží se toho, že člověk by měl znát své hranice. Rád se jich dotkne, ale rozhodně nechce riskovat nějaké krkolomné kreace. Doufá, že choreografie bude zvládnutelná. Soutěž nebere až tak vážně, protože nade vše miluje svou práci.

Taneční pár Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Darija Pavlovičová je filmová, televizní a divadelní herečka, rodiče pocházejí z Běloruska a Litvy. Hrála v pohádce O léčivé vodě nebo v seriálu Zločiny Velké Prahy. Nejnověji ji diváci mohou znát třeba z úspěšného seriálu České televize Kukačky, kde se potkávala s dalším soutěžícím, Markem Adamczykem. Právě natáčí další seriál To se vysvětlí, soudruzi. Je zatím nejmladší účastnicí StarDance, která se narodila po roce 2000. Jejím znamením je Štír.

Dominik Vodička je tanečník, choreograf, trenér a několikanásobný medailista z mistrovství republiky v latinskoamerických a standardních tancích. Je také držitelem ceny Thálie v kategorii Tanec a pohybové divadlo. V roce 2019 StarDance vyhrál společně s taneční partnerkou Veronikou Khek Kubařovou. V roce 2021 tančil se zpěvačkou Terezou Černochovou. Narozen je ve znamení Panny.

Daria Pavlovicová
Daria Pavlovicová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Darija Pavlovičová: Super, jsem nadšená. Dominika jsem si přála nejvíc ze všech.

Dominik Vodička: Jsem nadšený. Lehce jsem vydedukoval, kdo by to mohl být, a jsem rád, že to je zase umělecká duše, kterou můžu ve StarDance vést.

Taneční pár Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartůněk Hrstková

Hradílek a Hrstková
Hradílek a Hrstková | Zdroj: Křepelka / © Česká televize

Vavřinec Hradilek je oblíbený a úspěšný vodní slalomář, kajakář. Jeho jméno se objevuje ve sportovních relacích tak často, že je povědomé i lidem, kteří vodním sportům nefandí. Vavřinec je stříbrný medailista z olympiády v Londýně a několikanásobný mistr světa. K vodnímu slalomu se dostal v devíti letech. Vavřinec si zkusil i hereckou profesi. Ve filmu Tenkrát v ráji ztvárnil jednu z hlavních rolí a zahrál si také ve filmu Zátopek. Narozen je ve znamení Ryb.

Kateřina Bartuněk Hrstková je tanečnice a trenérka, mistryně České republiky v showdance latin a ve figurálním valčíku. Je také třetí na světě v showdance latin z roku 2016. Vedle showdance se specializuje i na latinskoamerické a standardní tance. Narozena je ve znamení Ryb.

Vavřinec Hradílek
Vavřinec Hradilek | Zdroj: Konariková / © Česká televize

Jaký byl váš dojem z prvního společného setkání?

Vavřinec Hradilek: Seznámení tanečního páru, to je taková věc, která se musí zpracovat. Napoprvé jsme se viděli asi pět minut. Myslím, že oba jsme byli v takovém napětí a lehké nervozitě. Ale první dojem byl úplně v pohodě.

Kateřina Bartuněk Hrstková: Super. Jsem nadšená. Chtěla jsem tohoto tanečního partnera. Vystudovala jsem fakultu tělesné výchovy a sportu a pokud vím, tak Vávra působí v Troji. Já jsem tam strávila celý týden s pádly, takže to máme společné. Moc se na naše tancování ve StarDance těším.

Zdroje článku:
  • Press kit ČT,
  • Autorský text