Diskuze

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Jak to bylo ve skutečnosti s geniálním podvodníkem Frankem Abegnalem

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Jak to bylo ve skutečnosti s geniálním podvodníkem Frankem Abegnalem
Frank Abagnale Jr. je v současnosti špičkovým odborníkem v oblasti finančních podvodů. Ale jeho krušné mládí, kdy po něm pátrala FBI inspirovalo i k natočení filmu Chyť mě, když to dokážeš. Přestože se některé scény zdají být až nereálné, překvapí vás v kolika věcech se film s realitou shoduje.
Zpět na celý článek

Frank Abagnale Jr. je v současnosti špičkovým odborníkem v oblasti finančních podvodů. Ale jeho krušné mládí, kdy po něm pátrala FBI inspirovalo i k natočení filmu Chyť mě, když to dokážeš. Přestože se některé scény zdají být až nereálné, překvapí vás v kolika věcech se film s realitou shoduje.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Vysílací pauzu Ulice využívají herci k odpočinku na chalupě i k natáčení dalších projektů
07.07.2023

Vysílací pauzu Ulice využívají herci k odpočinku na chalupě i k natáčení dalších projektů

Během prázdnin si naši oblíbení herci z Ulice užívají zaslouženou pauzu od natáčení. Zatímco někteří ji tráví relaxací u moře nebo s rodinou na...

Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu
23.08.2023

Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu

Ve čtvrtek Sylva přijede do Prahy a uvede věci na pravou míru. Tony a Dominika pochopí, že se ohledně článku zmýlili. Prokop také udělal chybu,...

Naprosto odlišný pohled na známé pohádky
14.10.2023

Naprosto odlišný pohled na známé pohádky

Pohádky mají těšit děti i dospělé, měly by být zábavné, možná trochu poučné, a protože se často dětem předkládají před spaním, měly by být...

Největší katastrofa v dějinách filmu i výtvarného umění – Mr. Bean je zpět
10.08.2023

Největší katastrofa v dějinách filmu i výtvarného umění – Mr. Bean je zpět

Když je nablízku pan Bean, raději sundejte ze zdí všechny obrazy a schovejte je do bezpečného sejfu. Víme totiž, jak to dopadá, když tenhle...

Chyba redaktorky málem stála herečku Patricii Pagáčovou její pověst
22.08.2023

Chyba redaktorky málem stála herečku Patricii Pagáčovou její pověst

Patricie Pagáčová, kterou znáte mj. ze seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, poskytla rozhovor do časopisu, který však v tištěné formě...

Pondělní Ulice: Vítkův pokus s Ditou se mine účinkem, stejně jako Gábinina výchovná lekce
24.09.2023

Pondělní Ulice: Vítkův pokus s Ditou se mine účinkem, stejně jako Gábinina výchovná lekce

Vítek se sejde s Ditou, aby si ověřil, zda Iva začne žárlit. Ta je ale příliš unavená, než aby se tím zabývala. Dita navíc zahoří zájmem o Duška....

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů
19.09.2023

MasterChef Česko: Foie gras, brzlík nebo prasečí hlava. Při čtvrté výzvě bylo třeba hlavně ostrých loktů a pevných nervů

Soutěžící se vrátili zpět do studiové kuchyně a sedm z nich se muselo poprat o další setrvání v soutěži. Vařilo se ze surovin, které byly k...

Herec a komik Vlasta Burian poznal hvězdnou slávu i sílu lidské zloby a závisti
28.10.2023

Herec a komik Vlasta Burian poznal hvězdnou slávu i sílu lidské zloby a závisti

Je to už přes šedesát let, co zemřel jeden z našich nevětších komiků, kterého národ zbožňoval a také ho dokázal velmi rychle zatratit. Z vězení se...

Tento český film měl dostat Oscara. I přes svou genialitu bohužel nikdy nepřekročil lokální hranice
03.10.2023

Tento český film měl dostat Oscara. I přes svou genialitu bohužel nikdy nepřekročil lokální hranice

Natočit bláznivou komedii, která nepřestane bavit lidi ani po 50 letech, je velké filmařské umění, a to se osvědčenému komediálnímu režisérovi...

Nový romantický příběh s Robertem Urbanem přitahuje stále více pozornosti
19.07.2023

Nový romantický příběh s Robertem Urbanem přitahuje stále více pozornosti

Seriál potěší fanynky romantických seriálů, a to svou správně nadávkovanou porcí lásky a tajemství. Před pár lety se objevil seriál Cizinka,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované