Diskuze

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Jak to bylo ve skutečnosti s geniálním podvodníkem Frankem Abegnalem

Chyť mě, když to dokážeš (2002): Jak to bylo ve skutečnosti s geniálním podvodníkem Frankem Abegnalem
Frank Abagnale Jr. je v současnosti špičkovým odborníkem v oblasti finančních podvodů. Ale jeho krušné mládí, kdy po něm pátrala FBI inspirovalo i k natočení filmu Chyť mě, když to dokážeš. Přestože se některé scény zdají být až nereálné, překvapí vás v kolika věcech se film s realitou shoduje.
Zpět na celý článek

Frank Abagnale Jr. je v současnosti špičkovým odborníkem v oblasti finančních podvodů. Ale jeho krušné mládí, kdy po něm pátrala FBI inspirovalo i k natočení filmu Chyť mě, když to dokážeš. Přestože se některé scény zdají být až nereálné, překvapí vás v kolika věcech se film s realitou shoduje.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

ZOO: Nezasloužili by si věrní diváci seriálu ZOO vědět trošku víc, než co prozradil Robert Urban? Co bude dál?
09.09.2022

ZOO: Nezasloužili by si věrní diváci seriálu ZOO vědět trošku víc, než co prozradil Robert Urban? Co bude dál?

Vypadá to, že produkce seriálu ZOO se chce přesvědčit, jak bude seriál úspěšný bez dějové linky soudce, chůvy a jeho dětí, ale nechává si dvířka...

Jiřího Štrébla, představitele Miloše Knoblocha z Ulice, napadl neznámý muž
02.10.2022

Jiřího Štrébla, představitele Miloše Knoblocha z Ulice, napadl neznámý muž

Kvůli tomu, co mají napsáno ve scénářích, herci Ulice riskují i život. Své o tom ví Jiří Štrébl, který se nechal slyšet, že ho kvůli prudérnosti...

Výměna manželek: Hlášky, na které se nedá zapomenout
30.08.2022

Výměna manželek: Hlášky, na které se nedá zapomenout

S Výměnou manželek se na televizních obrazovkách potkáváme už 17 let. Poté, co skončila poslední řada, Nova zařadila do vysílání reprízy starších...

Růžový, šílený a plný hvězd: Tenhle film bude asi nejšílenější výtvor příštího roku
20.06.2022

Růžový, šílený a plný hvězd: Tenhle film bude asi nejšílenější výtvor příštího roku

Ty barvy! Ty vlasy! To oblečení! První snímek Ryana Goslinga jako Kena ve filmu „Barbie“ je opravdovou zkouškou pro oči – ale i tak zvyšuje zájem o...

Má Vojta Rokl právo zlobit se na mámu? Měl by zapomenout na staré spory a Marii odpustit?
18.08.2022

Má Vojta Rokl právo zlobit se na mámu? Měl by zapomenout na staré spory a Marii odpustit?

Vztah mezi Vojtou Roklem a jeho matkou Marií, která pracuje jako ředitelka v zoo, byl v minulosti poznamenán velkou křivdou. Je Vojtovo chování...

Po stopách prvního kriminálního seriálu Hříšní lidé města pražského
06.07.2022

Po stopách prvního kriminálního seriálu Hříšní lidé města pražského

Režisérem seriálu, který diváky baví už přes padesát let, se stal Jiří Sequens, kterému se už v roce 1967 dostal do rukou rukopis kriminálních...

Nezradí Svatka Anežku znovu?
15.06.2022

Nezradí Svatka Anežku znovu?

Po kauze se Štefanem, která je málem stála kamarádství, se Svatka s Anežkou opět usmířily. Naplno se pustily do ekologické olympiády a sklidily...

ZOO: Má Albert u Sid ještě šanci?
21.06.2022

ZOO: Má Albert u Sid ještě šanci?

Jak je to mezi Sid a Albertem? Zastrašil ji Albert nadobro? Anebo má ještě dveře k jejímu srdci pootevřené? Jistě víme jen to, že to nebude chtít...

ZOO: Brázda s Albertem zase škodí. Jak chtějí dostat Roklovou tentokrát?
16.06.2022

ZOO: Brázda s Albertem zase škodí. Jak chtějí dostat Roklovou tentokrát?

Alberta napadne nafingovat nehodu, při níž by Franta Kolman srazil někoho vozítkem. Dotyčný by vysoudil odškodné a způsobil tím Roklové vážné...

Dnes večer v Ulici: Béda se sblíží s Ančou
17.06.2022

Dnes večer v Ulici: Béda se sblíží s Ančou

Bedřich i Anička jsou volní jako ptáci, tak proč by si nemohli zalaškovat? Ema za tím ale hledá něco vážnějšího a rozvíjí jednu bláznivou teorii za...

Diskutujte

Nejnovější diskutované