Tento týden v Ulici: Luděk navrhne hospitalizaci a Hynek zakopne v lese

Tento týden v Ulici: Luděk navrhne hospitalizaci a Hynek zakopne v lese
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýnin stav se zhoršuje. Luděk vidí řešení v hospitalizaci, ale Blanka na to chce jít po dobrém a seznámí dceru s příběhem Juliiny bývalé klientky. Hynek se zkusí sblížit se synem přes free running, ale bohužel se mu to nevyplatí. Zariskuje i Prokop, když se snaží zachránit vztah s Magdou.

Luděk chce Kristýnu poslat do léčebny

Zdravotní stav Kristýny se zhoršuje a panické ataky začínají být na denním pořádku. Po konzultaci s odborníkem tedy Luděk vznese návrh, který se jeví jako jediné možné řešení, ale pro Blanku je nepřípustný – chce hospitalizovat Kristýnu v průběhu záchvatu, aby tak neměla možnost protestovat. Dívka je plnoletá a úporně se brání lékům. Neexistuje šance, že by se ji po dobrém podařilo přemluvit k hospitalizaci v léčebně. Po zlém to Blanka rozhodně zkoušet nechce, a to s vědomím, že pak by o Kristýnu mohli přijít úplně.

Navíc je tady drobná naděje, že dceru přivede k rozumu odstrašující příběh Juliiny bývalé klientky Renaty. Ta k terapeutce přišla s poporodní depresí, vložila do pochybné léčby všechny rodinné úspory a skončila s myšlenkami na sebevraždu. Přesvědčí Kristýnu pádné argumenty, nebo se nechá znovu obalamutit Julií?

Zamyslí se Kristýna nad Renatiným příběhem?
Zamyslí se Kristýna nad Renatiným příběhem? | Zdroj: TV Nova

Hynek se pokusí zapůsobit na syna, ale zraní se

Hynek se naštve pokaždé, když Šimon odmítne dodržet nějakou dohodu nebo vybočí z domluveného režimu. Přitom by se ale ke svému pubertálnímu synovi rád dostal blíž. V poslední době si příliš nerozumějí, což Hynka upřímně mrzí. Navíc žárlí na to, že Šimon raději chodí běhat s Jirkou, než aby trávil čas s ním. Poruší proto všechna vlastní pravidla, aby si chlapce naklonil. Chce ho vzít místo školy trénovat do přírody. Doufá, že se před ním blýskne, ale během společného výletu do lesa si poraní kotník. Kdo mu nečekaně přijde na pomoc?

Aby Magdu neztratil, podnikne Prokop riskantní krok

Prokop nikdy nestál o společné bydlení s partnerkou, ale nakonec přistoupil na Magdin požadavek. Přál si být ředitelem, jenže tuhle funkci mu – přinejmenším v jeho očích – vyfoukla právě ona. Nemohl vzít ani lákavou nabídku od Mirka, protože slíbil, že Magdě bude se vším pomáhat. Najednou ji viní ze své frustrace a nespokojenosti. Dokonce musel odjet k tátovi, aby si od přítelkyně na čas odpočinul. Navzdory tomu má Magdu rád. Se žádnou ženou ještě nevydržel takhle dlouho. Nikdy dřív vlastně neměl tak vážný vztah. Aby o ni nepřišel, odhodlá se k riskantnímu kroku, od něhož si slibuje nový začátek. Jak to ale vezme Magda?

Kateřina připraví Lexíkovi zajímavou bojovku

Na to, aby člověk zabavil dítě, potřebuje někdy pořádnou dávku fantazie a trpělivosti, ale Kateřina není žena, která by couvla před náročným úkolem. Vymyslí pro Lexíka zábavnou bojovku, při níž se navíc i něco naučí. To se hodí zejména proto, že v poslední době marodil a neměl na školu ani pomyšlení. Naneštěstí se do akce vloží svéhlavá Vilma Nyklová a překazí Kateřině plány. Co udělá a jakou veselou a vlastně i dojemnou dohru to bude mít?

Co si Kateřina pro Lexíka asi připraví?
Co si Kateřina pro Lexíka asi připraví? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova