Nová sezóna Ulice: Blančina zdravotní sestřička zamotá Adamovi pořádně hlavu

Nová sezóna Ulice: Blančina zdravotní sestřička zamotá Adamovi pořádně hlavu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Místo aby pečlivě studoval, zakouká se Adam do zdravotní sestřičky, která sedí ve stejné ordinaci jako jeho máma. Přeskočí jiskra i u této o několik let starší ženy? A bude mít i Blanka ze známosti jejího syna takovou radost jako on? Zapeklitá situace.

Na Adama se zatím štěstí, co se lásky týče, neusmálo. Vážnou známost, tedy alespoň v jeho očích, měl. Byla to krásná blondýnka Petra, jenže ta se zakoukala do profesora Prokopa Junka, což je Adamův úplný opak. Není tedy divu, že Adam na dívky zanevřel a raději se ponořil do studia. Na všechno trápení, kterým si prošel, však zapomene v tu chvíli, kdy zjistí, že se mu líbí matčina zdravotní sestřička Jarka Podolská pracující v její ordinaci. 

Jarka je o sedm let starší a Adam se do ní zadívá na jedné seznamovací aplikaci. To, že se potkají právě tady, je známkou toho, že i Jarka hledá nový vztah po rozchodu s bývalým přítelem. Že tu narazí právě na Adama, to by určitě nečekala. Budou mít tak oba o čem přemýšlet, protože ani jí nebude Adam lhostejný. Je tu však věkový rozdíl a odlišné životní zkušenosti i osobní nastavení. Adam ještě studuje a Blance by se jistě více zamlouvala partnerka Adamovi věkově bližší. Jak jejich milostný vztah přijme okolí? A bude to vztah šťastný?

 

A jak by se coby Jarka Podolská popsala sama její představitelka Natalie Golovchenko? „Jarce je 29 a pracuje jako sestřička v Blančině zubní ordinaci. Dobře jim to spolu funguje. Je velmi precizní, nemá ráda, když někdo chodí pozdě. Čte dlouhé romány a miluje sladké. Blanka si jí váží mimo jiné za to, že dělá i zubní hygienu. Jak jsem se dozvěděla, tu sestřičky většinou nedělají. Nedávno se rozvedla s mužem, s nímž byla čtyři roky, a společně pečovali o jeho dvě děti. Nerozešli se ve zlém a vypadá to, že s jeho malou dcerkou bude nadále v kontaktu…“

Zdroj článku:
  • TV Nova