Ranč u Zelené sedmy: Kromě babičky byly tahounem seriálu i tři děti manželů Kudrnových, po kterých se slehla země

Ranč u Zelené sedmy: Kromě babičky byly tahounem seriálu i tři děti manželů Kudrnových, po kterých se slehla země
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez upoutávek zařadila ČT před časem do vysílání seriál Ranč u Zelené sedmy, a to do vysílání programu ČTD. Opět tak seriál nezískal pozornost, kterou by si právem zasloužil. Rodinná sága klanu Kudrnových dokáže i po letech pobavit a je škoda, že nedosáhne důstojnějšího odvysílání než na dětském kanálu.

Babičku v podání Jany Štěpánkové by chtěl mít doma každý. Vtipná, ironická, nepředvídatelná a naprosto kouzelná bytost. Dětem Kudrnovým bylo co závidět. A to nejen v seriálu. Na natáčení seriálu strávili pár let a užily si kopec zábavy. A kde je jim konec?

Kudrnovi
Kudrnovi | Zdroj: © Česká televize

Štěpán Kudrna

Starší syn z dobrodružné rodiny se stal doslova noční můrou produkce seriálu. Asi není nic horšího, než když osud dětské herecké hvězdy nabere špatný směr. A nemusí to být nutně v Hollywoodu! Štěpána si v seriálu zahrál Marián Beník. V seriálu strávil pár let, od prvních epizod vysílaných v roce 1998 až do konce třetí série v roce 2005. Obraz hodného chlapce pohřbil v okamžiku, kdy začal točit filmy pro dospělé z gay komunity. Pro něj to byla zajímavá zkušenost, pro jeho herecké kolegy ze seriálu šok.

Pokud si Marián Beník chtěl pouze přivydělat při studiu vysoké školy, mohl si zvolit i méně kontroverzní brigádu. Jeho žhavá videa mu tak zavřela možnost vrátit se k herecké kariéře.

starší syn Kudrna
starší syn Kudrna | Zdroj: © Česká televize

Elis Kudrnová

Ivana Škarková se stala herečkou jedné role. Jako Eliška si prošla každou seriálovou epizodou a natáčení seriálu se věnovala od šestnácti do pětadvaceti let. Po studiu herectví nijak neprahla a vystudovala marketing na Univerzitě Tomáše Bati. Pracovala v mezinárodní společnosti, jež se zabývala stylingem automobilů. V roce 2006 se vdala, přijala příjmení Kratochvílová a má dvě děti.

Dětský gang z ranče by nebyl úplný, kdyby se v něm neobjevil i mladší ze synů manželů Kudrnových.

Mladší bratr Štěpána byl Matěj

O této dětské postavě se toho moc neví, a dokonce je někde uváděný místo Pavla Zedníčka jako Jakub. Většina odkazů se jménem Pavel Zedníček samozřejmě směřuje ke známému herci s přezdívkou Čmaňa.

Pokud znáte Pavla Zedníčka, který vytvořil roli Matěje, rádi vaše informace využijeme, abychom s osudem dětského herce seznámili fanoušky seriálu.

Matěj Kudrna
Matěj Kudrna | Zdroj: © Česká televize

Ve vysílání 13. května na ČTD v 11:30.

Zdroje článku: