Drbárna ze ZOO: Adam posílá Sid na potrat a Albert přiznává Kristýně románek s Markétou

Drbárna ze ZOO: Adam posílá Sid na potrat a Albert přiznává Kristýně románek s Markétou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip se rozhodl chránit Viky za každou cenu, a to do jejich vztahu přinese i několik konfliktních situací, protože Viky je poněkud důvěřivá a chvíli potrvá, než Filipa pochopí a ocení. Ani mezi Sid a Adamem není situace dobrá a největší zklamání čeká na Anežku s Eliškou.

Bývalý manžel od Anežky se zdá jako vyměněný. Obletuje svou bývalou ženu a Anežka pomalu začíná věřit, že se opravdu změnil. Když se vrátí domů Eliška, rodinná idylka pokračuje. Eliška po telefonátu s ředitelkou školy zjišťuje, že kluci ve škole svému spolužákovi poskytli první pomoc při epileptickém záchvatu a že tyto znalosti získali od dědy. Vše je zalité sluncem až do okamžiku, kdy Anežka zjistí, že se jí ztratilo doma ze zásuvky stolu osm tisíc. Peníze mohl vzít buď Krása, nebo kluci. Obě ženy se na rovinu zeptají Krásy, ale ten popře, že by o nějakých penězích něco věděl. Cítí se dotčený, že ho jeho dcera a bývalá manželka z něčeho takového vůbec podezírají.

Eliška a Anežka
Eliška a Anežka | Zdroj: FTV Prima

Eliška tedy usoudí, že by to mohli vzít kluci. Hned jak přijdou ze školy, hodlá se jich na to zeptat. Mezitím se ale věc vyřeší. V ZOO se objeví známý Krásy a shání se po něm. Jak ženám osvětlí, Krása mu dlužil deset tisíc a včera mu u manželky peníze nechal. Bylo to však jen osm tisíc, tak chce vědět, kdy dostane zbytek.

Obě ženy zůstaly jako opařené. Když se dostavil vysmátý Krása, hned se do něj pustily a řekly mu, že už ho ve svých životech nechtějí. Opět je zklamal a nejsmutnější na celé věci je, že by to klidně hodil na kluky a nechal Elišku, aby si myslela, že její děti okradly babičku.

Adam se stále ještě srovnává s hrozivou vizí umírající ženy u porodu, kdy ve snu viděl, že je to Sid. Zdá se mu hodně podezřelé, že právě v těchto dnech má Sid tři dny zpoždění. Ona ho ujišťuje, že to bude nejspíš stresem, a říká mu, ať si nedělá starosti. Adam je však jako posedlý a Sid už je z toho otrávená. Co se to s Adamem děje? Ještě před pár týdny se bavili o miminku a vůbec nebyl proti, ale najednou se chová divně.

Adam a Sid
Adam a Sid | Zdroj: FTV Prima

Když Adamova posedlost jejím těhotenství nepřestává, nabídne mu, že si udělá test. Ale i to je mu málo a posílá ji k doktorovi, aby v případě těhotenství mohla hned „věc řešit“. To už je na Sid trochu moc. Jasně dává Adamovi najevo, že by rozhodně své těhotenství nikdy „neřešila“ tak, jak si představuje.

Další den Sid přinese Adamovi potvrzení od doktora, že těhotná není, ale nemůže zapomenout na jeho reakci, když přišla řeč na dítě. Teprve to Adama rozhýbe a svěří se jí, proč se choval jako idiot. Sid vůbec nechápe, proč jí své obavy tajil a nepromluvili si o věci rovnou. Adam jí sice nechtěl děsit, ale svým chováním moc jejich vztah neupevnil.

Kristýna nemá nejlepší dny. Po zranění jedné dívky, která byla v její výpravě, hrozilo, že rodiče budou ZOO žalovat. Přestože by asi neuspěli, znamenalo by to dlouhé soudní řízení a špatnou reklamu. Řešení se ujme Markéta, která si tak srovná osobní účty s Kristýnou. Ta sice úplně za zranění dívky nenesla odpovědnost, ale chápe, že omluva a její potrestání celou věc rychle vyřeší.

Aby si trochu od starostí oddechla, vyšla si s Albertem na večeři. Ten měl předtím střet s Markétou, která mu naznačila, že o jejich vášnivém večeru Kristýně řekne. Albert se rozhodl, že bude lepší, když se to Kristýna dozví od něj. U večeře jí tak řekne, že trest, který pro ni Markéta prosadila, byl vlastně pomstou za to, že jí dal košem poté, co spolu strávili vášnivý večer.

To Kristýnu poněkud rozladí. Mrzí ji, že zrovna ve chvíli, kdy se rozhodla to s Albertem znovu zkusit, zjišťuje, že se v něm pletla a jeho chování je přesně takové jako drby, které o něm po ZOO kolují. A s takovým člověkem nechce nic mít.

Zdroje článku: