Survivor Česko & Slovensko: Mikýř celou epizodu probrečel, Bandurko se zlobil a Tomáš měl zase ve všem jasno

Survivor Česko & Slovensko: Mikýř celou epizodu probrečel, Bandurko se zlobil a Tomáš měl zase ve všem jasno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Sleduj plány v plánech cizích plánů.“ Touto vypůjčenou frází dnes Ondřej Novotný charakterizoval situaci zbylých soutěžících. Těch plánů bylo opravdu hodně. Některé kombinace Bandurka už byly spletitější než teorie Radka.Tomáš zůstává stále přesvědčený, že má o všem přehled a vytrvale vhlíží k Pirátovi.

Tomáš a Bandurko dnes byli největší „tvrďáci“, jinak zbytek kmene byl silně rozhozený a slzy tekly proudem hned několikrát. Pirát a Bandurko se setkali před kamerou ohledně plánů ke hře. Bandurko nechápal, že už zase přestalo platit to, na čem se s Pirátem před pár hodinami dohodl, když se řešilo hlasování. Proč mu nikdo nevěří, když má všechno tak pěkně promyšlené? Ani na okamžik ho nenapadlo, že je to asi proto, že už každého zradil, takže jsou lidé v domluvách poněkud ostražitější. Bandurko je alespoň zábavný.

Větší utrpení na obrazovky přináší Tomáš, který se snaží přesvědčit nejen sebe, jak mu to pálí a jak jsou jeho odhady přesné. Ještě se dme pýchou nad tím, jak to všechno pěkně dopadlo na poslední kmenové radě a zásluhy z velké části připisuje svému bystrému uvažování a schopnostem logicky vybrat nejlepší řešení pro danou situaci. Tomáš zábavný není.

Nikola, Martin a Mikýř litují, že nezahráli hru tak, aby místo Radka ostrov musel opustit Bandurko. Radek by stál na jejich straně, na rozdíl od Bandurka, který se vždy přidá tam, kde mu to něco vynese. A teď si myslel, že se mu podaří s Pirátem vyřadit Mikýře.

O vyřazení Mikýře se zmínila i Nikola, která pořád přemýšlí, proč Pirát s Tomášem vyplýtvali tři imunity a nezbavili se nejsilnějšího hráče. Radkovi na vyřazení stačily dva hlasy, stejně jednoduše mohli poslat k vázám Mikýře a protože měli imunity, nehrozilo jim, že by s ním skončili v duelu a on by si případně musel do duelu vzít někoho ze svých lidí.

Souboj o individuální imunitu

Soutěž se blíží ke konci (69. den) a tak vidina jídla už není pro soutěžící tak lákavá. Výhra v podobě velkého čokoládového dortu a kávy sice potěšila, ale nikdo kvůli sladkosti nedělal tanečky. Mnohem zajímavější byl video rozhovor s rodinou. Po této odměně prahl každý, a i kluci si poplakali, když si uvědomili, že by se na chvíli mohli spojit s domovem. Jen u Tomáše a Bandurka se žádná velká reakce neobjevila.

Na řadu přišla logická hra, kdy si soutěžící odkrývali jednotlivá políčka v hracím poli, po kterých se pohybovali. Na odkrytý dílek mohli vstoupit jen jednou. Cílem bylo vydržet co nejdéle. Mikýř svou hru „pustil“ a tak Nikola získala více prostoru na odkrývání dalších dílků, takže stačilo, aby v klidu postupovala a nic nepopletla.

Asi nikdo po náhrdelníku imunity netoužil tak moc, jako ona. A tak když zjistila, že by to už mohlo vyjít, začaly se jí slzy kutálet už během soutěžení. A nastalo velké objímaní.

Nikola si na dort a videohovory vzala Mikýře a Martina. Oba se z toho hroutili. Naštvaný byl Bandurko, který si byl jistý, že by vyhrál, kdyby Mikýř nenechal svoje políčka Nikole. Navíc se už zažilo, že ten, kdo skončil druhý, byl vítězem na odměnu pozvaný. Nikolu označil za zákeřného člověka. On ji na svou odměnu vzal a ona měla morální povinnost vzít jeho! Stejně tak se cítil dotčený, když se na minulé kmenovce chválili Pirát s Tomášem, jak pěkně to zahráli a Bandurko si byl jistý, že to byl jeho nápad.

Videohovory si všichni užili. Mikýř už zase brečel a už si z toho i dělal legraci, jak je rozložený.

Kmenová rada

Plány na kmenovku byly velké. A všichni tušili, že by se ještě mohla objevit nějaká imunita. Nakonec ji našla Nikola, celou. Sehraná trojice jen musela vymyslet plán, jak s jednou individuální imunitou a jednou skrytou, zachrání tři lidi. To se nakonec s trochou štěstí povedlo.

Vázu s barvou rozbil Bandurko, ale moc nechybělo k tomu, aby si prosadil svůj plán. Jenže Pirát měl svou hlavu a Tomáš byl zase přesvědčeny o tom, že jistě ví, co se bude dít. Bandurko sice napsal dva hlasy pro Mikýře, ale jeho kámoši psali Martina, který měl nakonec od Nikoly imunitu. Bandurko tak měl se třemi hlasy smůlu.

Zdroje článku: