Příští týden v Ulici vás čekají velké návraty a zásadní rozhodnutí

Příští týden v Ulici vás čekají velké návraty a zásadní rozhodnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop se Magdě neozval celé dva měsíce, teď se mají konečně setkat. Skyler se pohádá s Dirkem a útěchu najde u Franty. Kristýna začne z rozchodu s Denisem vinit sama sebe. Vandin vztah naopak kvete, ale ráda by ho posunula dál. Gábina si musí stanovit priority a upřednostnit zdraví před prací.

Napjaté shledání Magdy a Prokopa

U Magdy to bude pěkně divoké a zásluhu na tom neponese nikdo jiný než Prokop, jenž si bez pardonu prodloužil dovolenou v Portugalsku, aniž by o tom své přítelkyni dal vědět. Otázkou je, zda spolu tihle dva vůbec ještě chodí, když se jeden druhému za celé léto neozvali. Pravda, Prokop poslal Magdě pohlednici se slovní hříčkou, ale tím ji nijak zvlášť neohromil. Jak to dopadne, až Prokop po příletu domů konečně zazvoní u Magdiných dveří? Práskne mu ublížená matikářka dveřmi před nosem, nebo mu skočí do náruče? Možná obojí…

Proč Skyler opustila Dirka?

Minulý týden se v Praze objevila Skyler, rozpálená doběla kvůli svému nemožnému partnerovi, s nímž nevydrží být ani v jednom městě. Rozhodla se proto hledat bydlení v Čechách, ale než se jí to podaří, zůstává dočasně v azylu u Františka a Báry. Kvůli čemu se s Dirkem pohádala? To nikdo neví a Frantovi s Bárou je hloupé se vyptávat. Už tenhle týden se však ukáže, co za tím ve skutečnosti stojí.

Dirk bude Skyler volat a pokoušet se ji přemluvit k návratu, ale ona ho nemilosrdně pošle do háje a přátelskou útěchu najde ve Frantově objetí. Proč reaguje tak vyhroceně? A kvůli čemu to bude nakonec Franta, kdo uvidí rudě?

Kristýna hledá vinu u sebe

Máloco člověkem otřese tolik jako nečekané kopačky. Kristýna až do poslední chvíle netušila, že je na jejím vztahu k Denisovi něco špatně. Pořádala pro něj narozeninovou oslavu, aby ho překvapila, ale nakonec nepříjemně překvapil on ji, údajně proto, že se jeden druhému v posledních měsících odcizili.

Kristýna si to teď dává za vinu. Možná ho opravdu zanedbávala kvůli maturitě a přípravě na přijímací zkoušky. Asi s ním měla podnikat víc společných věcí, aby to bylo jako dřív. Ale je to jediný důvod? Co Denis přizná před Adamem a jak se Kristýna zachová při bolestném náhodném setkání?

Vanda Luďkovi naznačí, že se chce stěhovat

Vanda doufá, že se její vztah s Luďkem posune někam dál. I podle horoskopu by se měli dočkat zásadní změny. Luděk už pozval Vandu na pracovní cestu do Tokia, ale tím v ní příliš velké nadšení nevzbudil. Ona totiž očekávala, že jí nabídne společné bydlení. Má koneckonců vlastní byt, a tak je zvláštní, že ho to ještě nenapadlo. Vanda vyrazí štěstí naproti a postará se, aby panu zubaři konečně došlo, že právě ona mu doma zásadně chybí. Dopadne to podle jejích představ?

K čemu se Gábina odhodlá?

Boj s vážnou nemocí Gábinu poučil, že nesmí klást na první místo práci, ale raději vlastní zdraví a štěstí rodiny. Rozhodla se proto změnit dosavadní život, jíst zdravěji, cvičit a také více odpočívat. Nebude se tolik stresovat a spíše se zaměří na své nejbližší, především na syna Šimona a partnera Jirku. Stačí však jediný telefonát z Německa, aby hezké plány vzaly za své. Gábina znovu upřednostní práci, ale naštěstí si to uvědomí a dospěje k důležitému rozhodnutí.