Věčné dilema v Ulici: Má v tom Magda opravdu jasno?

Věčné dilema v Ulici: Má v tom Magda opravdu jasno?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda mezi Prokopem a Mirkem dlouho poletovala jako pingpongový míček. Nebyla schopná se rozhodnout, u koho vlastně skončí. Když vsadila na Prokopa, Mirek vytušil, že toho jeho milovaná bude litovat. A zřejmě se nemýlil…

Z jednoho vztahu rovnou do druhého

Po rozchodu s Mirkem byla Magda jako tělo bez duše. Kdykoli za dveřmi někdo zazvonil, uháněla se podívat, jestli to náhodou není on. Bohužel, Mirek nejenže se neukázal, ale dokonce zrušil rezervaci horské chaty, kde se měla konat jejich svatba. To byl pro mladou matikářku definitivní důkaz, že je konec. Rozhodla se přestat smutnit a dát příležitost Prokopovi, jenž ji zahrnoval drobnými dárečky a ustavičnou pozorností.

Byla zasnoubená s Mirkem a hned po rozchodu začala vztah s Prokopem, Zdroj: TV Nova

Čeká Magdu štěstí, nebo jen další zklamání?

Koho by napadlo, že po tom všem Mirek nakonec přijde? Jen potřeboval čas a odstup, aby si uvědomil zásadní věc – pořád Magdu miluje a rád by začal znovu. Jenže ouha! Ona už nemá zájem. Respektive asi by jí bylo hloupé zájem projevit, když začala chodit s Prokopem. Budiž, Mirek to přijal s klidem a rozhodně na sobě nedal znát, že by ho taková zpráva překvapila. Než ale odešel z Magdina života, zamířil ještě za Prokopem, aby ho varoval. Prokop se totiž v létě chystal do Portugalska, kde se měl setkat se svou bývalou přítelkyní. Přestože navázal vztah s Magdou, dovolenou nezrušil. A Mirek správně odhadl, že se Portugalsko stane jablkem sváru…

Léto ve společnosti paní ředitelky

Magda samozřejmě nebyla nadšená, že se Prokop rozhodl vyrazit do světa, aniž by to s ní předem probral. Přizval ji k tomu jen tak mimochodem, aby se neřeklo. Nebyl však ochoten kvůli ní jakkoli změnit program, který si už naplánoval s bejvalkou a přáteli. Hrozně se proto pohádali, dokonce tak, že Prokop ještě před odjezdem přerušil s Magdou kontakt. Té pak nezbylo než pokrčit rameny a zařídit si vlastní dovolenou po boku opuštěné kolegyně Landové.

Co ale přijde s koncem léta? Možná zdlouhavý milostný trojúhelník ještě neskončil. A třeba rozvíří vody nějaký čerstvý objev. Nebylo by špatné, kdyby se Landová s Magdou popraly o nového atraktivního kolegu, jenž by se nakonec ukázal být gayem zamilovaným do Otíka. No nebyla by to psina?

Zdroj článku:
  • Autorský text