Tak jde čas s Terezou Bebarovou ze seriálu Ulice aneb jak se vyrovnala se smrtí Světlany a co ji dnes živí?

Tak jde čas s Terezou Bebarovou ze seriálu Ulice aneb jak se vyrovnala se smrtí Světlany a co ji dnes živí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak jako běží Ulice dál bez Světlany, tak běží dál život její představitelky, Terezy Bebarové. Seriálu obětovala dlouhých 15 let života a z práce na tomto projektu televize Nova se vždy těšila. Získala si diváky s ukrajinskými kořeny a mezi hereckými kolegy našla několik přátel. Rozhodla se ale vydat trochu jinou cestou, a to se pro její postavu stalo osudným.

Náhlý konec Světlany v Ulici 

Už před lety se Tereza Bebarová coby Světlana musela se seriálem rozloučit. Znovu se ale vrátila a začal její nejlepší čas v Ulici. Dala se dohromady s Lumírem a porodila mu syna. To zřejmě bylo impulsem proto, aby požádala štáb o omezenější působení v seriálu, protože je matkou i ve skutečném životě a chtěla si užívat i svojí vlastní rodinu. Producenti na to zprvu kývli, ale v dlouhodobém horizontu nebylo možné takovým způsobem udržet Světlany dějovou linku. A proto ji nechali zemřít. Herečka se nad toto rozhodnutí sice povznesla a úspěšně funguje i bez Ulice dál, ale špetka zášti v ní přece jen zůstala. Jak uvedla v interview pro deník Extra: „Dostala jsem kytku, a tak jsem si myslela, že mě jdou přemlouvat, abych začala víc natáčet. Už jsem si v duchu říkala, že si budu muset najít nějakou tu paní na hlídání. A pak přišla informace, že Světlanu nechají umřít. Po takovém zážitku je člověk vytržen do úplně jiné reality, což je ale nakonec moc dobře. Je třeba se rychle vzpamatovat, najít novou energii a říct si, že přijdou zajímavější a lepší nabídky.”

Co dnes dělá Tereza Bebarová?

 
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Většina herců a umělců se v době covidové potýká s přebytkem volného času a ustaraně čeká v koutě domova, kdy se znovu otevřou dveře divadel a začne se naplno točit. To ale není případ Terezy Bebarové. Ta se na tuto dobu předem připravila, a tak teď nemá chvíli nazbyt. Jak prozradila v jednom rozhovoru: 

„Hned, už při prvním lockdownu, kdy se najednou nemohlo nic, jsme pochopili, že tohle bude na dlouho a dostane to do problémů hodně lidí. Tak jsme s partnerem přemýšleli, co dál, a vymysleli si projekt Čas na TeBe, což je televizní pořad, který běží na TV Mňam a TV Hobby. Je to taková burza nápadů, televizní trh, kde si s námi můžete upéct nebo uvařit, vedle toho nabízíme hromady dobrých rad, tipů a kurzů, které mohou diváci využít.” 

Pokud se vám tedy po této činorodé herečce stýská, přepněte na zmíněné programy a z její sympatické prezentace se můžete znovu těšit.